Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една

Стефан Данаилов подготвя Нинова с думи на Конфуций
Обновена: 5 фев 2017 17:13 | 5 фев 2017 17:10, Красимир Ангелов
199
Ламбо развълнуван: Една победа ни кара да очакваме още една
Снимка: Пресцентър БСП

"Този Конгрес на БСП е исторически. От него тръгваме към победа на парламентарните избори", заяви при закриването на заседанието на 49-тия Конгрес на БСП зам.-председателят на партията Стефан Данаилов.

Още по темата
В своята реч той изрази благодарност за решенията на социалистите по време на конгреса, които по думите му са доказали, че БСП може да се промени. "Близо 4 месеца говорим за промяна, за това говорихме и по време на президентската кампания. Това, което доказахте вчера и днес, ме кара да бъда убеден, че именно това заседание на 49-тия конгрес е историческо", заяви Данаилов и продължи:

"Моите вълнения са огромни, защото една победа, която преживяхме, ни кара да очакваме още една победа. Тази победа може да се случи единствено и само благодарение на всички нас, на всички социалисти и привърженици, които ще повярват в това, което ние споделяме", допълни още зам.-председателят на БСП.

По думите му БСП има платформа, която конкретно отговаря на реалността и е обоснована с финансово покритие. "Това ми дава спокойствието да мога да застана пред хората и да им кажа, че може да постигнем това, което им обещаваме“, заяви Данаилов.
 
Знаменитият актьор се обърна и към ръководителя на партията Корнелия Нинова, като й препоръча да продължи да внимава с обкръжението си. Той се обърна към Корнелия Нинова с думите на Конфуций „За тези, които говорят зад гърба ти  това е знак, че ти си пред тях“.

"Имам честта да закрия днешното заседание на 49-тия Конгрес на БСП и да открия предизборната кампания на БСП за спечелване на парламентарните избори", заключи Стефан Данаилов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
готин и като артист и сега
145
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навиват се да вземат властта, другарите (първо написах "да управляват", ама тяхното не е управление, а феодализъм)!Даже и другарката *** я пратиха да й опънат бръчките и да осмучат сланинките преди да я сложат начело на Червените Зомбита. За да е подходяща за снимки и новинарски репортажи. Подгответе се за лавина от информация за нея в следващите седмици, от спасяване на закъсали планинари до даряване на старото й бельо на старчески домове...
144
1
 
10
 
! Отговори
Спинкайте преди 7 години
Тези пак ни развеселяват. Били победили. Явно имат предвид избора на Сънчо пред Цура. Или герестия може би? Или пък слушкат цоциолозите, които не смеят да правят истински проучвания, а дават на всички поравно.
143
1
 
11
 
! Отговори
минаващ преди 7 години
На Конфуций принадлежи и тази знаменита фраза - Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах ! В този контекст и във връзка с тормоза, на който бях подложен в продължение на години, бих желал да ви информирам какво каза по този повод Висшият Вселенски Разум. А именно - без обвързване към дадена партия или партии. Ще Ми се подчиняваш и ще работиш в интерес На Собствения си Народ, част от Когото си и Ти. Който Те мрази, в краката Ти да лази !
142
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комбайнера го избраха близо 2 милиона гласа, от които 650000 ДПС и 450000 НФСБ, Атака и ВМРО. Както и някви заблудени 150000.БСП 12.5 % - приемам залози :)
141
1
 
19
 
! Отговори
Умни решения преди 7 години
Треперенето на ръцете на Данаилов не е паркинсон а остър дефицит на капиталистическа шотландска ракия. И понеже все по -ряко им се отваря парашута за лапане решиха да се редуват -който е лапал 12 години да отстъпи на другите.
140
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
паркинсоньт го е налазил яко рьцете му трепереха вчера докато говорешегн данаилов стои си в кьщи на топло и помагаи отстрани с каквото можеш
139
2
 
18
 
! Отговори
Отвратен преди 7 години
Дано конституционния съд прокара задължително референдума на Слави и да ги видя тогава всички партии какви конгресчета ще правят , и дали ще купуват гласове ? Дано БСП никога повече не видят власт.
138
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОСТАРЯ И ОГЛУПЯ !
137
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези са толкова наивни горките... Вот за Радев не е вот за бсп другари....
136
1
 
25
 
! Отговори
хидко преди 7 години
Ламбо, полека с емоциите и вълненията, че да не те изтървем и тебе за няма нищо. Туй, дето го очакваш, няма да се случи. Виж, ако си седнеш не дупето и не очакваш нищо повече и даже по-малко, това може да се случи. А и тогава ще си пак щастлив. Инак ще се разочароваш много.
135
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спомнете си, какво се случи с нас при управленията на БСП през тези вече 28 години. И Виденов, и Станишев, а накрая Орешарски ни закопаваха всеки път като държава. Не правете удоволствие на Корнелия Нинова да ни закопае окончателно!
134
6
 
23
 
! Отговори
Свърши Одеколона преди 7 години
На всеки конгрес на тази умираща сбирщина русифилистици показват тая комунистическа мумия Таварищ ,,на всекой киламетар,, ай сиктир Мишо Шамара по може да води цирка на бабичките
133
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обича ме ви ***. Ще ви посрещнем както румънците го направиха. И ще пеете пак "Къде си вярна ти любов народн...а"
132
0
 
23
 
! Отговори
Табак-оff преди 7 години
..красиви думи...но са мираж..Ламбооооо....ако ти си готин...това не означава че всички са като Теб...те са едно големо суще,и Ти много добре го знаеш !!! Бъди ми жив и здрав !
131
0
 
23
 
! Отговори
Натровен с Одеколон преди 7 години
Дарагие Таварищи Где Одеколон Руский мир да здраствуят Путин Сталин Гарбачев да Здраствуят тавариш *** тавариш серГЕЙ станишевич
130
0
 
20
 
! Отговори
Натровен с Одеколон преди 7 години
Някой да има одеколон, че го изпихме, пием и антифриз, препарат за прозорци, спирачна течност ... Руски свят ех как си мечтая сега да съм на конгрес на БКП с другаря Станишев
129
1
 
25
 
! Отговори
Куха лейка преди 7 години
Б.К.П.= Б.С.П. А вчера направиха паметник на хората убити от Комунизма...!!!???? Къде си ,Българино.... пак ли за продажници ще гласуваш...
128
5
 
12
 
! Отговори
АНАРХИСТ преди 7 години
ВСИЧКИ СТЕ ЗА РАЗСТРЕЛ...И СИНИ И ЧЕРВЕН И И ПЕМБЕНИ И ВСЯКАКВИ. ....ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ БРАТЯТА РУМЪНЦИ......И НАКРАЯ ПРИЗИВ ОТ ИЗВЕСТЕН ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО ФИЛМ....БИЙ БЕЛИЯ ДОКАТО ПОЧЕРВЕНЕЙБИЙ ЧЕРВЕНИЯ ДОКАТО ПОБЕЛЕЙА НА БАТ СЕРГО МУ СВАЛЯМ ШАПКА....И В ЗАКЛЮЧЕНИЕ....АНАРХИЯТА Е МАЙКА НА РЕДА....ТОВА Е...
127
8
 
11
 
! Отговори
Interntlumpen преди 7 години
Спрете вече с тия комунисти, защото ГЕРБ, на заптието на овчаря от Правец - Бай *** е копие, надградено с мафиотски маниер!