Властта не е самоцел за патриотите, обяви Каракачанов

Обединените патриоти внесоха документи в ЦИК за изборите
Обновена: 5 фев 2017 18:09 | 5 фев 2017 16:12, Красимир Ангелов
84
Властта не е самоцел за патриотите, обяви Каракачанов
Снимка: БТА

За нас властта не е самоцел, ако българският народ ни упълномощи и даде своето доверие, ще "поемем ръкавицата", обяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов след като "Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" внесоха документите си в ЦИК за регистрация на коалицията за участие в предстоящите парламентарни избори.

И в предишния мандат ние подкрепихме едно мнозинство в парламента заради части от програмата, посочи той.

"Бяхме готови да вземем третия мандат и бяхме казали какво ще направим - 300 лв. минимална пенсия, нелегалните мигранти - в лагери от закрит тип, повече войска и полиция на границата, балансирана външна политика, подпомагане на българския бизнес”, посочи войводата.

По думите на Каракачанов от ГЕРБ и БСП "усърдно преписват нашите програми".

Данчо Хаджиев от НФСБ заяви, че патриотите отиват на изборите с нагласа за победа и всяко след второто място за тях ще бъде разочарование. Мисля, че имаме сили обединени да постигнем много добър резултат, убеден е той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
12
 
! Отговори
Жабок. преди 7 години
Само аз ли виждам за какво се борят вече всички в политиката ? Не е за пари вече, а и те си имат предостатъчно. Всички политици се борят за това да останат в историята. Поколение след поколение да говорят за теб. Ей за тва се борят вече главоците. Бай Тошо, Хитлер .... *** сегашните са .... слаба ракия. Аха.
34
20
 
16
 
! Отговори
Разочарован - 2 преди 7 години
Само Валери Симеонов е свестният и стойностен човек в тази коалиция на ДС агенти и осъдени лица с влезли в сила присъди. Също да не забравяме и съмнителни бизнесмени от мутренските времена Славчо Бинев! Защо обаче имаме и тук двоен аршин? Как може осъдени с влезли в сила присъди да са кандидат депутати и това до кога ще продължава?
33
9
 
21
 
! Отговори
разочарован преди 7 години
заради присъствието на Валери Симеонов в тази коалиция , се отказах да гласувам за тях
32
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДАДОХА ИМ ОГРАДАТА НА ГРАНИЦАТА - ДА ЛАПАТ И ДА МЪЛЧАТ
31
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Патриот" в България е професия. Заплатата е в рубли.
30
16
 
7
 
! Отговори
8 преди 7 години
Всички пенсионери, които познавам и изобщо всички в моя град знаят за тия обещани 300 лева минимална пенсия и им вярват - из пенсионерските клубове и седенки масово се е дискутирало. Няма да се учудя ако им дойдат 1 милион пенсионерски гласа на патриотите и даже да спечелят изборите, и тия гласове ще са им плюс отгоре на ония 600 хиляди от президентските - там нямаше такива обещания. Така че социолозите пак ще си тръгнат ***
29
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АБЕ ЩОМ КАРАКАЧАНОВ И СИМЕОНОВ СЕ ОБЕДЕНИХА С ЕДИН ТОЛКОВА КОМПРОМЕТИРАН ПОЛИТИК И ПАРТИЯТА МУ ОТ ЦИРКОВИ АРТИСТИ ЗА КАКЪВ ПАТРИОТИЗЪМ ДА СИ ГОВОРИМ И ЗА КАКВА ПАРТИЯ БЕ ДЖАНЪМ.....
28
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Властта не била самоцел: хахах ами защо се обединихте?Ето на това се казва Лъжа.
27
22
 
23
 
! Отговори
трафоПОСТ преди 7 години
Та, като е казал Патриотите, този в средата с бялата коса, патриот ли се брои? Защото според мен, Волен Сидеров е родолюбец, ама родина не се казва България, а Русия. Българските патриоти са единствените в света, които обичат друга родина повече от своята.
26
5
 
25
 
! Отговори
Манчо преди 7 години
Защо бе,след като власта не е цел за вас не излязохте в опозиция а държахте за шлифера падишаха на България? Как да ви верваме,кога излъгахте избирателите си,че сте патриоти? Истинските патриоти се разделичават от от грабителската хунта на ГЕРБ! Зашо не го направихте? Или и вие развързахте торбата с обещания за светло бъдеще преди новите избори? Някой трябва да е луд да ви връзва на плямпането. Особено на доносника Каракачанков.Или пък на Пудела обърнал резбата,защото го хванаха на къса вълна
25
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе защо не чувам нищо за това как ще се борят с корупцията, картелите и кога тези които откраднаха парите на данъкоплатците ще влезнат в затвора??Без това няма от къде да дойдат пари за пенсии.Досега чухме от Каракачанов че е много доволен от работата на Цацаров и нищо друго. Мутрата им даде да строят ограда на границата и досега тя струва 160 млн за 110 км, или по около 1200 лв на метър народни пари. Няма такава скъпа стена никъде дори в САЩ е по евтина. Затова не искат съдебна реформа.
24
3
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 години
До ДЕСЕНСАМОЗАЛЪГВАНЕТО Е ОПАСНО---РАСАТЕ И ПЛАМЕН ПАСКОВ ---ТАМ СА ИСТИНСКИТЕ ПАТРИОТИ----ТЕЗИ ОТ ПФ ГИ ВИДЯХМЕ КАКВИ ТЪРЧИ--ЛЪЖИ ПАТРИОТИ СА ---ТЯХНАТА ОГРАДА НА ГРАНИЦАТА НАБЛИЖАВА ВЕЧЕ --1 000 000 000 ВСИЧКИ ПАРТИИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ДО СЕГА СА НЕЗАКОННИ И УЧАСТНИЦИТЕ СА ЗА НАРОДЕН СЪД КОСТОВ Ф ДИМИТРОВ СТАНИШЕВ П СТОЯНОВ ПЪРВАНОВ И Т Н
23
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОСОБЕННО ПЪК НА ТЪПИТЕ АТАКИСТИ.....КАК ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ НЕ ИМ Е САМОЦЕЛ КАТО ТЕ ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ ОСВЕН ДА СА САНКАТА НА ЕДНИ БОЛЕН ХУЛИГАН ОТ НАШАТА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ.
22
6
 
42
 
! Отговори
Изгубихте ме!!! преди 7 години
Загубихте гласа ми, още когато атака стана патерица на ГЕРБ и ДПС. Изгубихте ме, когато приехте в редиците си Валери Симеонов. Изгубихте ме, когато изгонихте най-достойният депутат в 43-тото НС - Велизар Енчев. Вие сте една патерица на управляващите, едва ли има по-разочаровани от вашите бивши избиратели. Отвращава ме безгръбначието ви, и комформизма. Станахте малко копие на ББ.
21
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
240 души в затвора ! Стига лъжи и обещания !!!
20
3
 
23
 
! Отговори
избирател преди 7 години
Тия са прави,че Герб преписва програмата им.От училище имам спомен,че преписвачите без много акъл даскала ги хващаше Тук даскала ще е избирателя.
19
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В инетерес на истината, да предлаш 300 лева пенсия не е същото, като да направиш пенсията 300 лв.
18
7
 
34
 
! Отговори
смех преди 7 години
"Патриотите" - Волен даде златен пръст на турците. Почива в Париж в най-скъпия хотел. На русенския македонец Агент Каракачанов дъщеря му учи в Англия които даже и в ЕС няма да са. Нали е патриот? Що не учи тук, а дава десетки хиляди там на година? Защо подкрепиха грабежите на Герб,дпс и бсп??
17
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Данчо Хаджиев от НФСБ, като си патриот я ми кажи как така беше ортак на унищожителя на България и българите?
16
5
 
40
 
! Отговори
борислав преди 7 години
Вместо за тримата шишковци ще гласувам за Велизар Енчев. Интелигентен и нормален човек. Тези не са моят символ за патриотизъм. Дори по външен вид излъчват лакомия и ненаситност. Стига им толкова блажене!