ГЕРБ + БСП = Не! Желаните: Воля, РБ, Патриотите

ГЕРБ обещава удвояване на учителските заплати
6 фев 2017 09:50,
119
 ГЕРБ + БСП = Не! Желаните: Воля, РБ, Патриотите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Милена Дамянова от ГЕРБ потвърди в "България сутрин" заявката на партията, че ако се върне на власт ще залага приоритетно на образованието и двойното увеличение на учителските заплати.

"Определяме образованието като национален приоритет. В ГЕРБ работим за БВП от 120 млрд. лева. Двойното увеличение на заплатите на учителите също е предвидено до края на мандата. Имаме изчисления, които се базират на развитието на икономиката. Бизнесът плаща заплатите в България", обясни тя пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Милена Дамянова настоя, че партия ГЕРБ никога не е залитала в популистична посока.

"Далеч сме от партиите, които в предизборна ситуация размахват лъжи и обещания", каза тя и добави, че разполагат с конкретен план на развитие и мерки, които се базират на изчисления.

Тя обясни, че обещаното увеличение не се е случило до момента, защото управляващата партия е трябвало да плаща за "скъпите играчки на БСП като КТБ и Белене".

Според Дамянова добре развита икономика се постига само с качествено образование, а заделените средства не трябва да бъдат по-малко от предходната. По думите й ГЕРБ отделя по минимум 135 млн. годишно за образование.

"Категорично няма как да има коалиция с БСП, ние сме прекалено различни", увери Милена Дамянова.

Като естествен партньор на ГЕРБ в евентуално бъдещо управление тя посочи партия от семейството на ЕНП. По думите й партията би се коалирала с Реформаторския блок, "Воля" и "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Конституция на Народна република България от 1971 год.Член 1(1) Народна република България e социалистическа държава на трудещите се от града и селото начело с Работническата класа.(2) Ръководната сила в обществото и държавата е Българската комунистическа партия.Член 39(1) Възпитaниeтo нa млaдeжтa в комунистически дух e зaдължeниe нa цялoтo oбщecтвo.
27
2
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
- най-вОдните национални поети...- писатИли и мемоаристи...- да не сО показва...--------------------------------------------------------Българският език и литература и образованието като цяло не са ти силната страна... - и съответно не ти отива да се изказваш за тях...
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСилно предпочитам вторият вариант
25
2
 
4
 
! Отговори
хм преди 7 години
До СТРАНДЖАТАНякой друг пие кафенце с Ердоган, а за тебе остава райбера....
24
0
 
12
 
! Отговори
някоя си преди 7 години
Аз ви обащавам заплати като в Германия, цени на енергоносителите като в Русия. На еколозите обещавам да не сека дървета, на реститутите да им мърна всичко, че и отгоре. На ромите обещавам детски по 100 лева на дете без да ги карам да ходят на училище. На пенсионерите-600 лева минимална пенсия. Само ме изберете, моля. Обещавам, ако не оправя вас за 4 години, ще оправя поне себе си! Добре ли звучи?
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОСТ нямат никакви шансове според мен, гласоподавателите на ДПС са изключително дисциплинирани. Освен ако не налеят една огромна торба с пари и поне се опитат да разбията монопола на ДПС. Ахмед Доган обаче предполагам че IQ-то му клони към 200 е предвидил всички възможни ходове и е взел контрамерки.
22
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Милена Дамянова, авторката на закон-недоносче за просвета създаде пълен хаос в образованието. Децата пропуската цели цялове от родната и общата история, не учат най-водните национални поети, писатили и мемоаристи.Тази женица трябва да се скрие вдън земя и повече да не со паказва. Но, както виждате е изпънала безсрамната си физиономия и се готви да довърши родната просвета, заедно с мутрите на Марешки, деформаторите и псевдопатриотите!
21
18
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Изумих се от дългия списък кремълски *** гастролиращ по нашите сайтове... - но и те се ошашавиха горките - за кой ли път вече ту плюят по Ердоган, ту му се кланят... - опорните точки от Кремъл бързо сменят посоките... - и сега за капак, въпреки поклоните към бай Доналд... - и той взе, че ги нахока... - е, как няма да пият бояришник...
20
5
 
19
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
до 20 сранжатаАбе *** първия път тиквата избяга точно защото щеше да яде тупаник ,а втория се направи на мъж преди изборите иначе и дума не ставаше за оставка най-добре вземи та си свали очилата
19
13
 
7
 
! Отговори
Гласоподавател преди 7 години
Политиката през последните 28 години е в търсене на месията. Старите партии се ритат, нови лица идват като месии, докато се схване че и те са хора и процеса се повтори пак и пак. Нямам вяра в новите и новите рециклирани политици, така че ще си гласувам за Бойко Борисов. Айде червенушките и останалите пропагандни машини на минусите.
18
3
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Абе пич къде ги виждаш тези ДОСТ да влязат в парламента ?Те са алт плюс Реформатири, АБВ, *** и др . ***. Не съм сигурен ,че Волен Сидеров ще иска нова комбина с ГЕРБ, които на всичко от горе му преписаха програмата от " Планът Сидеров". Комбина между БСП и Патриотите е по-възможна, но при положение , че и БСП спре да работи по инструкциите на Брюксел.
17
21
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До Анонимен"Бойко няма да даде властта без бой"...----------------------------------------------------------На обвиненията, че Борисов е комунист опонирам с това, че той вече два пъти подава оставка... - комунистът подава оставка, когато започнат да го бият с камънии се пролее кръв...
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само да питам като досега бяхте на власт,колко от виновните за КТБ и Белене отидоха в затвора.Бсп,ГЕРБ,Реформатори,Патриоти,ДПС - еднояйчни близнаци
15
7
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Хората вече не го ли разбраха Бойко , че какво говори точно обратното прави. Човекът просто е влюбен в евролибералния модел и ценности , които затриха цял континент. Човекът и с оставките си предварително е получил инструкции какво да прави. Какво му каже Меркел същото прави и обича да го потупват по рамото. Ние пък обичаме Патриотите, щото нямат господари нито във Брюксел нито в Москва. Правят това което иска народа , а преписвачите от ГЕРБ и БСП говорят от програмите на Патриотите.
14
3
 
13
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 7 години
Ноу мор ГРОБ!!!!!?
13
5
 
23
 
! Отговори
Й преди 7 години
Боко, много си нагъл, бе друже! Дали си вярваш като ни баламосваш?
12
4
 
23
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Изкараха два мандата на магистрали третия образованието...еднокнижника проглежда...
11
3
 
13
 
! Отговори
К.Н преди 7 години
..ние пък цакаме с " x 2 " обещаното от ГЕРБА...демек , отсега нататък , каквото обещаят ние го умножаваме по две..ще ги направим валат на 26-ти...
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата на управляващите клоуни и прос-титут-ките им.
9
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В момента в българия същестуват два възможни блокаА - Герб и патриоти срещу БСП и ДПСБ герб и ДОСт срещу БСп и патриотиСреден вариант няма.събирането на патиротите с турска партия ще е самоубийство за тях.