ГЕРБ + БСП = Не! Желаните: Воля, РБ, Патриотите

ГЕРБ обещава удвояване на учителските заплати
6 фев 2017 09:50,
119
 ГЕРБ + БСП = Не! Желаните: Воля, РБ, Патриотите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Милена Дамянова от ГЕРБ потвърди в "България сутрин" заявката на партията, че ако се върне на власт ще залага приоритетно на образованието и двойното увеличение на учителските заплати.

"Определяме образованието като национален приоритет. В ГЕРБ работим за БВП от 120 млрд. лева. Двойното увеличение на заплатите на учителите също е предвидено до края на мандата. Имаме изчисления, които се базират на развитието на икономиката. Бизнесът плаща заплатите в България", обясни тя пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Милена Дамянова настоя, че партия ГЕРБ никога не е залитала в популистична посока.

"Далеч сме от партиите, които в предизборна ситуация размахват лъжи и обещания", каза тя и добави, че разполагат с конкретен план на развитие и мерки, които се базират на изчисления.

Тя обясни, че обещаното увеличение не се е случило до момента, защото управляващата партия е трябвало да плаща за "скъпите играчки на БСП като КТБ и Белене".

Според Дамянова добре развита икономика се постига само с качествено образование, а заделените средства не трябва да бъдат по-малко от предходната. По думите й ГЕРБ отделя по минимум 135 млн. годишно за образование.

"Категорично няма как да има коалиция с БСП, ние сме прекалено различни", увери Милена Дамянова.

Като естествен партньор на ГЕРБ в евентуално бъдещо управление тя посочи партия от семейството на ЕНП. По думите й партията би се коалирала с Реформаторския блок, "Воля" и "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
краставите магарета се надушват
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ+БСП+ДПС+РБ=БКП Журналистите в България упорито отричат това уравнение и продължават да си играят на първи втори трети и т.н.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко няма да даде властта без бой.
5
3
 
28
 
! Отговори
лъжливото овчарче преди 7 години
Няма такова дебелоочие тия гербавите до сега с кой управляваха не са ли точно тези "желаните" ,а колкото до обещанията идват избори и звезди се свалят всякакви белким някой се върже.
4
16
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
И за Решетникова остана само ДПС...
3
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стари песни на нов глас! Само че за гарнитура ще се украсят и с Магарешки!
2
2
 
15
 
! Отговори
факт преди 7 години
Напротив манипулатори .Ако народа класира с по 20 процента двете формации коалицията е нарисувана в името на България.Спрете да работите за някого другиго .
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали тази *** и досега управляваше в България - ГЕРБ, АБВ, така наречения реформаторски блок, в който няма нищо реформаторско, и така наречения патриотичен фронт, който не е ясно дали наистина е патриотичен. Новото сега е Воля на Марешки, но това не променя много нещата - вместо АБВ си имаме Воля.