От ЕК звънят на Борисов: Плащаме ?6,1 млн. за бежанците

Бившият премиер благодари за изпълнения ангажимент от Facebook
6 фев 2017 13:30,
123
От ЕК звънят на Борисов: Плащаме ?6,1 млн. за бежанците
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

От Европейската комисия уведомиха бившия премиер Бойки Борисов, че са изпълнили ангажимента си да осигурят 6,1 млн. евро за борба с мигрантската криза. За това съобщи лидерът на ГЕРБ в профила си във Facebook.

Още по темата

"Еврокомисарят по въпросите за миграция, вътрешни работи и гражданство Димитрис Аврамопулос ме информира лично, че 6,1 милиона евро са били осигурени за IOM Bulgaria, чрез които ще се съдейства за гарантирането на необходимата реакция в страната ни по отношение на нарастващите предизвикателства от мигрантската криза", написа Борисов в социалната мрежа.

Той съобщи, че от цялата сума €3,6 милиона ще се дадат за закрилата за непридружени деца, както и оказването на помощ за доброволно завръщане.

С останалите €2,5 милиона щяло да се надгражда вече направеното от МВР.

"Ще се подобрява капацитетът за предоставянето на подслон и различните механизми за справяне с миграцията. Благодаря на European Commission и г-н Аврамопулос за изпълнения му ангажимент, който беше поел", пише още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
4
 
! Отговори
BOKO TIKVATA преди 7 години
До До кои са новите?Ами незнам дали си гледал представянето на екипа на ВОЛЯ. Хората изглеждат интелигентни, промените които предлагат са много по-вероятни да се случат. 200лв. минимална пенсия, не 700 както ГЕРБ/ДПС обещават. Безлихвен кредит за хора над 21г. с минимум СРЕДНО образование за 10 Години 300 евро на квадрат. МИНИМУМ СРЕДНО образование за да имаш право да упражняваш гласа си. Мисля, че това е изпълнимо. Надявам се да е новия ТРЪМП :) ПРОСТО МИ ПИСНА ОТ ВСИЧКИ ТИЯ ***!
28
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС обича Рапонеца, започва да им липсва този послушко. Той им беше дюшеш, те пр;;;ъднат а той се наке((ндза. Как да не плачат за него! От тези пари поне 2 милиона щеше да гепи и на тях да върне. И те обичат кинтите, и те семейства хранят. А клетата Българийка набутана в бедността и беззаконието, намаляваща прогресивно, пълна с *** си гасне като изгоряла свещ. И за това в виновен Рапонеца, милиарди изнесе и все са му малко. Алчник е той, ненаситник. Добре, че го изрита народа!!
27
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.ахти смешния е тоя
26
3
 
14
 
! Отговори
До кои са новите? преди 7 години
Кажи ми кои са новите? Каракачанов и сие и Марешки са сигурни патерици на Герб. Ристю Иванов и Радан Кънев също са им патерици. И.... новите свършиха. Или ти си за Дост?
25
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нелегалните имигранти вън от България!
24
0
 
24
 
! Отговори
писна ми преди 7 години
Ади стига с тоз объркания, дет не помни вчера какво е излъгал!
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А да ти звънят за една умряла българка в един тунел? Поне от кумова срама не се обаждайте следващите дни!В качеството на какъв му звънят?
22
3
 
7
 
! Отговори
БОКО ТИКВАТА! преди 7 години
До Ре: До Боко ТикТрябва да се пробва. Тия схеми на ГЕРБ/Реформаторите/БСП/ДПС сме ги гледали 30 години. Не знам какво ново очаквате да се случи като едни и същи ви обещават неизпълними и нереални обещания. Кълвем на гола кукичка. Време е да се даде шанс на новите!
21
0
 
17
 
! Отговори
но преди 7 години
Поради лошото време,трафикът вече е през Резовска река,ако не са те уведомили.Тия 6 млн. си ги заври знаеш къде.
20
0
 
15
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Същото като тунела убиец, направена проверка и пак убита пари ни дават, ама да стоят на наша територия
19
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А защо уведомяват Борисов, а не уведомяват българското правителство?! Нещо много гнило има в цялата работа.
18
1
 
29
 
! Отговори
Ре: До Боко Тик преди 7 години
Не желая да Ви разочаровам, но имам неприятното усещане, че Марешки ще бъде патерица на ГЕРБ.Ще попитате - защо? По Закон можеш да си собственик само на една аптека, а той има вериги от аптеки, което навява на мисълта, че му е осигурен политически чадър.Не всеки, може да има верига от бензиностанции, простосмъртен там не влиза.Тези са хипотезите ми. Иска ми се да не съм прав, но едва ли!
17
0
 
35
 
! Отговори
Койчо преди 7 години
А за пенсионерите съградили България и пребитите от римляни няма ли да пратят я фронтекс ,я мангизи. И аз за бсп ще гласувам. Нужна е промяна
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от прости комунисти-чиновници тук. Марш да берете лук всички. А ти Тикво неузряла карай си през нивата,като не ти харесва.
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** на тез кратунковци,от ЕК,няма ли,кой да им каже,че тоз даже вече не е премиер в оставка...:-) :-)
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бегайййй че ще ревеш
13
22
 
2
 
! Отговори
БОКО ТИКВАТА! преди 7 години
До АнонименВсичко срещу тиквата е добре дошло! Според мен трябва да се даде шанс на Марешки... Предлагат реални неща в които има логика и които могат да се случат!
12
0
 
31
 
! Отговори
ТРОХИ ЗА БЕДНИТЕ преди 7 години
Тия подаяния от ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ да си гледат техните ислямисти у ТЯХ. Не ги щем тук. МЕРКЕЛ да си ги кани колкото иска
11
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
през......ми е, ще гласувам за БСП - точка, а на този тикавак ако иска и хисарския поп да му звани
10
3
 
34
 
! Отговори
БОКО ТИКВАТА! преди 7 години
Тоя вчера ми се хвали с магистрала Хемус. Още немога да спра да се смея, той минавал ли е по магистралата? Но пък знаеш ли с брониран джип за 500 000 може и да не се усеща. П.С ***, не ни заниамавайте повече с тоя ***!