"Нова република" и "Да, България" – идилия вдясно

Трайчо Трайков не се бои от популисти, ще се бори за идеите си
7 фев 2017 09:50,
71
"Нова република" и "Да, България" – идилия вдясно
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Кандидатът за "Дондуков" 2 от последните президентски избори Трайчо Трайков обяви пред Bulgaria ON AIR, че новосформираната партия "Нова република" несъмнено ще подаде ръка на "Да, България" за общо явяване на парламентарните избори.

Още по темата

"Някаква мръсотия са направили на "Да, България", но те имат резервен вариант. Това, което се е случило с тях, не променя политическите им решения", коментира той по повод отказаната регистрация на партията на Христо Иванов за участие във вота на 26 март.

Бившият министър на икономиката и енергетиката уточни, че непоисканата помощ е лошо нещо и загатна, че най-вероятно предстоят разговори между двете формации.

На въпрос каква предизборна кампания ни очаква Tрайчо Трайков отговори, че и този път няма да се отървем от театралната терминология. Той е на мнение, че политиците възприемат всичко като нещо, където могат да си правят номера, сценки и трикове.

"Политиката е кратък период от живота на човек, в който той има уникален шанс да направи нещо за народа си", настоя гостът на Bulgaria ON AIR и добави, че все още има объркване, а най-популярните политици на Реформаторския блок са Трайчо Трайков, Мартин Димитров и Радан Кънев.

Трайков посочи, че Реформаторите дори не са коментирали предложението на "Нова република" за дясно обединение.

"Обединение е възможно дотам, докъдето всеки нов елемент прави тялото по-силно, а не по-слабо. Половината от хората, които гласуваха за мен, не гласуваха преди това за Реформаторския блок. В РБ има много хора, които се чувстват в безпътица вследствие на безпринципното поведение на лидерите им", коментира още Трайков.

Той подчерта, че популистките изказвания на останалите партии няма да го накарат да се предаде и той ще се бори за това, в което вярва.

"Не си правя вятър на устата, когато говоря за картели и енергийна независимост. Работещият подход е, ако се ремонтира държавата с промяна на структурата - въвеждането на независим зам.-главен прокурор, промени в Конституцията, промени в регулаторите на обществените поръчки", даде пример Трайков.

Членът на "Нова република" поясни, че ДПС е №1 в списъка от партии, с които няма да се коалират в евентуално бъдещо управление. В това число влизат още ГЕРБ и БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАМИ ТО НЕ ТРЯБВА МНОГО ЪКЪЛ ДА СЕ РАЗБЕРЕ......
36
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 37АМА ВИЕ СТЕ ЧУМАТА БЕ !НАЛИ ЗНАЕТЕ,КОГАТО ИМА ЗАРАЗА МНОГО Е ТРУДНО ДА СЕ ОПАЗИШ.ЗАЩОТО ВИЕ ПОКАЗАХТЕ ПЪРВИ КАК СЕ КРАДЕ,КАК СЕ КОВАТ ЗАКОНИ ИЗГОДНИ САМО ЗА УПРАВНИЦИТЕ А НАРОДА ДА МРЕ....КОГА ВИЕ НАПРАВИХТЕ НЕЩО ЗА НАРОДА СИ,КОЙТО ВИНАГИ ОПЛАКВАТЕ И СЕ НАРИЧАТЕ ЛЯВА ПАРТИЯ....В КАКВО СТЕ ЛЕВИ? ВАШИТЕ ХОРА НА ВЪРХА НАЙ -ПЪРВИ ВЪВ ВСИЧКИ ДАЛАВЕРИ,НАЙ-ИЗУЧЕНИТЕ В ПРИКРИВАНЕ НА СЛЕДИТЕ,НАЙ БЪРЗО ДЕЙСТВАЩИТЕ ДА СИ СЛОЖАТ НАВСЯКЪДЕ ВАШИ ПОДЧИНЕНИ ЗА КОИТО ДЪРЖИТЕ ПО НЯКОЙ КОМПРОМАТ
35
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
геидружинката в деиствие
34
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Винаги съм се чудил на това явление в България-РБ и сие партии са най лансираните в медиите.Всеки ден дават интервюта по всички телевизии,най показваните са -чак натрапени на хората.Имат десетки тяхни предавания по всички телевизии -не могат да се изредят толкова са много.И парадокса е,че от тези предавания нищо не следва-просто хората не ги харесват.Въпреки натрапването им всеки божи ден хората не ги щат-но те не се отказват.Нахални,лицемерни кариеристи това са те!!!!
33
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя не е ли подсъдим, къде е тръгнал? Наглец.
32
8
 
3
 
! Отговори
sport преди 7 години
До Анонимен 31Не можеш да припознаваш ГЕРБ като дясно, просто защото са "противници" на БСП. Малко акъл трябва да имаш в главата, за да не го правиш. Това като на 2-рия тур на президентските избори. Имаш само 2 опции, ами не - 3 са. И ако не беше издигнат от БСП, бих гласувал за Радев.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 26 ТИ ПЪК СИ ОТ бсп ! Толкова сте прозрачни ,за заемът ви изнася , а къде бяхте пък вие когато се гласуваше закона за съдебната реформа, къде сте когато се иска смяната на някои ваши *** във ВСС . Вие пък бяхте против всичко ,защото не сте вие на власт. Инак ви е голяма устата когато сте извън властта ,но когато гласувахте за Пеевски да е шеф на Данс мълчахте като ***...Вие и Герб и ДПС сте тия ,които затриват България ! Вашата лакомия е точно толкова голяма колкото е и тяхн
30
4
 
10
 
! Отговори
до 28 преди 7 години
Чета вестници,сайтове,гледам телевизии -смятам се за осведомен човек. Че те всички вестници,сайтове,телевизии плюят по БСП ,чак очичките им светят от доволство,когато някой плюе по БСП и мълчат като мушмули,я някой реши да каже нещо добро за БСП веднага го прекъсват,просто я реклами пускат,я обръщат темата.Затова намразих и десните и Герб -когато ги гледаш просто усещаш манипулациите,усещаш лъжите и лицемерието.но те журналистите не са виновни,господарите им казват какво да правят иначе-у тях.
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОЙКО БОРИСОВ КАТО ИСТИНСКИ КОМУНИСТ ПО АЛЧНОСТ ,ПО КРАДЛИВОСТ ,ПО МАНТАЛИТЕТ ,ПО МЪРЗЕЛО ПО........ДО СЕГА НЕ Е ИЗНЕВЕРИЛ НА КОМУНИСТИТЕ ,КОЙТО НАДИГНЕ ГЛАВА -Я ОТСИЧА ! ТАКА СЕ СЛУЧИ И С ХР.ИВАНОВ И С ТР. ТАЙКОВ А ЗАЩО НЕ ОТСЕЧЕ ГЛАВИТЕ НА ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ НА БНБ А ГИ НАЗНАЧИ ОТНОВО ДА УПРАВЛЯВАТ БНБ ,ЗАЩОТО ЗНАЯТ КАК ДА ПРИКРИВАТ ДАЛАВЕРИТЕ ,КАКТО СТАНА С КТБ ,ДА СТЕ ГО ВИДЯЛИ ДА ОТСЕЧЕ НЯКОЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ГЛАВА,.....НЕ ТОЙ Е ТЯХНИЯТ СКРИТ КОЗ !
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕДНА ШЕПИЧКА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ КОИТО СЕ МЪКНАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ В ТЕЛЕВИЗИЯ И СЕ КЪЛНАТ КОЛКО СА ВЕЛИКИ И ВАЖНИ И КАК БЕЗ ТЯХ НЯМАЛО ДА ИМА СТАБИЛНОСТ И ПРОСПЕРИТЕТ. МЪКА МЪКАААААА....
27
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчоооо, зае..и купешките думички, обединявайте се, вашта ...... Разцепихте дясното, обезличихте го, затънахте в дребнотемие и боричкания. Вие сте най-виновни, че толкова години хората гласуват за ГЕРБ на принципа и рака е риба, припознавайки го като някакво дясно.
26
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Аз който съм от категоризираните от тези герои *** човек искам да попитам:И като влязат в парламента ще продалжават ли да получават още парички от "Америка за България" и другите подобни американски фондации. Щото и ние простолюдието знаем,че никога пари не се дават ей така на вятъра,пари се дават срущу извършени услуги.И това е така откакто свят светува.Всичко друго е демагогия г-не Трайков.
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 24Вие петимата на червените и майките си продавате за Москва. Нито капка гордост няма в безродни копейки.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 24Горди но прости и неуки и ставаме все по-неуки и от бедност не можем да си позволим да си купуваме вестници и да четем ,да четем .....да се образоваме и сами да стигаме до най-разумните изводи а не да чакаме да ни набиват канчетата комунистите в България ,които вече 27 г. ни управляват от различни партии ,защото те са като чумата....Костов ,Борисов,Цачева,Павлова,Гоце,Станишев,Бокова,Нинова -всички са тяхни рожби и нито един антикомунист начело !
23
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не разбирам от политика и малко се интересувам, но искам да попитам тези които плюят по Трайков какво ни предлагат????Бойко ли?! Той докара Първанов във властта, продаде най печелившите предприятия Булгартабак на братя Велчеви и БТК на Пеевски, олигархията и мафията се чувстват прекрасно при управлението му. Нинова ли която гласува лично Пеевски да бъде шеф на ДАНС, на която дясна ръка е Гергов-олигарх измамник?!ГЕРБ и БСП са едно и също нещо.
22
6
 
6
 
! Отговори
Рафа преди 7 години
ТРАЙЧО ТРАЙКОВ ГОВОРИ ИСТИНАТА, КОЯТО НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГЕРБ, БСП И ДПС, МАКАР ЧЕ И ТЕ СЪЩО СТРАДАТ ОТ ТЕХНИТЕ МАШИНАЦИИ. ХОРА НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ САМО ВЪРХУШКАТА НА ПОСОЧЕНИТЕ ПАРТИИ, КОЯТО СПОКОЙНО КРАДЕ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО КОГАТО ТЕХНИТЕ ЛЮБИМЦИ СА НА ВЛАСТ ЖИВЕЕ ДОБРЕ?
21
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите сме горди хора и няма да гласуваме за такива партии на компроментирани хора.
20
1
 
7
 
! Отговори
до 14 преди 7 години
Аз чета всички медии и най се забавлявам от медиите на Пеевски където най-оплюваният политик е Радан Кънев а най-възхваляваният е Борисов ! е това ми е ориентирът кой колко струва !
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трайчо, ти си ужасно прав - "Политиката е кратък период от живота на човек, в който той има уникален шанс да направи нещо за народа си"Обаче ти Трайчо и всички споменати от теб, този "уникален шанс" го използвахте не вие, а народа да направи нещо за вас.
18
4
 
6
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 7 години
До 16 Ех! Тиква си ти и твоите приятели.Плешивата банкянска кратуна не мога да я гледам.Както и останалите около нея неграмотници.