БСП с 6000 подписа, готова на вота за... "Отличен"

Стефан Данаилов – най-възрастният водач, но пък на две листи
133

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

БСП се цели в категорична победа на предсрочните парламентарни избори на 26 март, обяви червената шефка Корнелия Нинова, след като внесе в ЦИК подписите за регистрация на коалиция "БСП за България".

Още по темата

Внесохме 6000 подписа за шестица, за "Отличен", заяви тя.

В листите на столетницата щели да участват "и опитни колеги в парламентаризма, и нови, силни лица в гражданската квота, които събират голяма обществена подкрепа".

Уверявам ви, че ще има изненади, подчерта Нинова, след като на конгреса на БСП през уикенда с промени в устава беше решено, че депутатите на левицата ще имат право само на 12 години в Народното събрание.

Ветеранът на депутатите Стефан Данаилов, който като най-възрастен откри тържественото заседание на последния парламент, обаче няма 12 години стаж в Народното събрание и ще бъде водач вероятно на две листи.

"Основни послания по време на кампанията за "БСП за България" ще бъдат правила, възмездие за тези, които не ги спазват, сигурност и справедливост, облечени в конкретни мерки и политики", отбеляза Нинова.

"Пожелавам на всички партии една смислена, разумна кампания и най-добрият да победи. Ние вярваме, че това ще бъде "БСП за България", каза още червената шефка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой да е министър на културата? Главният мултак вежди?
71
3
 
15
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
БСП не е нито, българска /а руска/, нито социалистическа /а на едрия капитал/, нито партия / а ОПГ за грабеж на българския народ/.
70
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ламбо пак ли ще бъде министър на културата ? - айде Збогом другари !
69
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що да теглим парите от банките, да не би КТБ да я ограби БСП! Май забравихме кой я фалира и кой плати с държавни пари кражбата. Борисов, Бойко Борисов.
68
2
 
10
 
! Отговори
до 87 преди 7 години
В Европа на такива балкански маймунджилъци не играят, осбено когато става въпрос за пари, крадеш ли пари НЯМА
67
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП - ТРЯБВАТ ЛИ МУ ПАРИ, ПРЕВАТИЗИРА. - КОЙТО Е БЛИЗО ДО ТИЯ ДВЕТЕ С БЯЛАТА И ЧЕРВЕНАТА БЛУЗКА ЩЕ СЕ НАГРАБИ.
66
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"...В листите на столетницата щели да участват "и опитни колеги в парламентаризма..." Кому са нужни опитни лаладжии-от парларе-дрънкам простотии?Над 27 г само говорите,предавате,продавате,крадете и разрушавате!!!!Необходими са хора -специалисти,които с досегашния си живот и дела да дават ЛИЧЕН ПРИМЕР в съответната област на икономиката и обществения живот-като генерала-Президент ,които да започнат изпълнението на правилна програма за възраждане на БГ!Лозето иска не молитва-приказки,а мотика!
65
0
 
7
 
! Отговори
Dreamer преди 7 години
Лена Герке,Карли Клос,Нина Агдал.Шиби Риби Риб
64
8
 
13
 
! Отговори
до №84 преди 7 години
Не ми пука за БСП ,ама хайде да спрете и с лъжите за фондовете те бяха спрени от ЕНП в ЕС защото си играха партия с гербавите ,а не че им пука за нас трябваха им още по-наведени пионки като плевела и тиквата.
63
3
 
13
 
! Отговори
naco преди 7 години
ДРУГАРКО Нинова,КАК ще се яви "партията" Ви на изборите: като БСП "лява" България или САМОСТОЯТЕЛНО,НЕЗАВИСИМО като БСП ,подкрепяна от ИЗПЪЛНИТЕЛЕН КОМИТЕТ с председател Стефан Данаилов? Защо другарят Данаилов е в листите,след като НЯМА НИТО ЕДИН работен ден в предишният парламент?!
62
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грабене и лъгане има единствено при БСП, забравихте ли че им бяха спрени всички еврофондове
61
7
 
7
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
И тия нахилените от снимката най-много да останат изненадани от резултати ,но пък най-смешно ми е като чета $оро.$оидите да плачат срещу червените ,че до сега какви ни управляваха все отрочета на БКП. То не беше БСП, СДС ,ДПС разни изкукали царисти и като капак гербавите комунисти ,а кажете ми къде е разликата само лъгане и грабене това е сами си ги избираме няма на кого да се сърдим.
60
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
шест плюс шест равно на тринайсет - честито на печелившите
59
8
 
9
 
! Отговори
глас народен преди 7 години
Както казва Ламбо , браво Корнелке с теб сме!!!
58
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП е лицето на мафията и задкулисието, пуснали са пипала навсякъде във всички институции, най-вече в съда и прокуратурата, почти целия крупен бизнес в държавата е техен, *** за дезинформация и пропаганда, борбата с тия хора е ужасно трудна. Тук само народа вкупом може да си помогне и да се отърве от тоя тумор
57
6
 
10
 
! Отговори
МВ преди 7 години
Стефан Данаилов (ало, Корнелче) най-възрастният водач, но пък на две листи. Нямам нищо против него, но нали нямаше да допускат комунистите повече от три мандата в парламента, а той още от Татово време не знам колко е натрупал. А, стига вече с тези номера.
56
1
 
3
 
! Отговори
Тома неверни преди 7 години
До Анонимен 64 Не се напъвай много , че ги видяхме и "другите" колко струват!!!!
55
6
 
14
 
! Отговори
Пешко преди 7 години
Не се точете на социалистките, защото при тях еротиката и сексът са сведени до необходимо размножаване, за да се попълват партийните редици. И рискувате докато се размножавате с тях те да четат Ленин или да крещят партийни лозунги
54
2
 
10
 
! Отговори
Адолф Айхман преди 7 години
Моля ви кажете как се казва тази с червената блуза??
53
11
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Два мандата на Бойко (изкарани до половина) му стигат. Време е за промяна не само в БСП, но и в държавата.