БСП с 6000 подписа, готова на вота за... "Отличен"

Стефан Данаилов – най-възрастният водач, но пък на две листи
133

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Виж други галерии »

БСП се цели в категорична победа на предсрочните парламентарни избори на 26 март, обяви червената шефка Корнелия Нинова, след като внесе в ЦИК подписите за регистрация на коалиция "БСП за България".

Още по темата

Внесохме 6000 подписа за шестица, за "Отличен", заяви тя.

В листите на столетницата щели да участват "и опитни колеги в парламентаризма, и нови, силни лица в гражданската квота, които събират голяма обществена подкрепа".

Уверявам ви, че ще има изненади, подчерта Нинова, след като на конгреса на БСП през уикенда с промени в устава беше решено, че депутатите на левицата ще имат право само на 12 години в Народното събрание.

Ветеранът на депутатите Стефан Данаилов, който като най-възрастен откри тържественото заседание на последния парламент, обаче няма 12 години стаж в Народното събрание и ще бъде водач вероятно на две листи.

"Основни послания по време на кампанията за "БСП за България" ще бъдат правила, възмездие за тези, които не ги спазват, сигурност и справедливост, облечени в конкретни мерки и политики", отбеляза Нинова.

"Пожелавам на всички партии една смислена, разумна кампания и най-добрият да победи. Ние вярваме, че това ще бъде "БСП за България", каза още червената шефка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ламбо за повече от две години не е казал дума в парлямента и почти не е бил там, но пак ще лъже червените бабички
91
2
 
1
 
! Отговори
Геро преди 7 години
Тези 6 хиляди да не са си внушили,че ще им се размине купонната система????????
90
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко са усмихнати и щастливи.Сега е техен ред да се НАГУШАТ.Ще се усвояват много здраво Европейски средства.
89
1
 
1
 
! Отговори
vot42 преди 7 години
Стефан Данаилов само формално го избират за депутат! Той само няколко пъти за целия мандат ходи в НС.Неговите съпартийци гласуват вместо него,нали все пак трябва да получи депутатската си заплата.Иначе той е професор в НАТФИЗ на заплата,отделно играе във филми,а освен това получава и тлъста пенсия.Да ни е жив и здрав!!!
88
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изкугурилалия Данаилов може да го сложат на още две-три листи водач, за да могат наборите му да вкарат в парламента младите комсомолци
87
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ало др.Курнелио ти наистина взе да си верваш ***,забражили колко пенсионери и млади погребахте заедно с ДПС-ТИ СИ ЗАБРАВИЛА АМА НИЕ НЕ...Я се погледни само ,ти си по -грозна и от смъртта,крадливи червени ***.
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хей негоднико от 109 защо си използвал чужд визирам 107 коментар за да рекламираш ДОСТ . С какво сте по-различни вие от ДПС-години наред стояхте на топло и на сянка в сараите и сега като дойде нова заповед от Анкара си направихте нова партия.Само ,че за истинските българи Путин и Ердоган са на един кантар -еднакво нагли и мераклии да са царе на света.
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 109 мМАафията в акция. Хора четете коментар 107 и гледайте как работят полотическите партии.....
84
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАДЕЖДАТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП,ГЕРБ И ДПС Е ЧЕ КАКВОТО И ДА ОБЕЩАЯТ ,КОЛКОТО И ЛЪЖИ ДА НИ СЕРВИРАТ,КОЛКОТО И ДА ОТКРАДНАТ ДА СА ВСЕ НЕВИННИ.ТОЗИ ПЪТ АЗ И МНОГО КАТО МЕН ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА "ДОСТ " С НАДЕЖДАТА ДА ИЗТИКАМЕ ВАШИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ В ГРАБЕЖА ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ ОТ ВЛАСТТА И С ПОМОЩТА НА РУМЪНИЯ ДА ВИ НАТИКАМЕ ПО ЗАТВОРИТЕ.ТАМ ВИ Е МЯСТОТО! ЩЕ ПОВРЪЩАТЕ ПАЧКИ С ПАРИ НЕГОДНИЦИ !
83
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС има коалиционен план и той е отворен за всички партии с проевропейско мислене. ГЕРБ и БСП са сред тях Делян Пеевски пак ще става депутатДПС е готово за коалиция с ГЕРБ и БСП
82
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАДЕЖДАТЕ НА КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП,ГЕРБ И ДПС Е ЧЕ КАКВОТО И ДА ОБЕЩАЯТ ,КОЛКОТО И ЛЪЖИ ДА НИ СЕРВИРАТ,КОЛКОТО И ДА ОТКРАДНАТ ДА СА ВСЕ НЕВИННИ.ТОЗИ ПЪТ АЗ И МНОГО КАТО МЕН ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА "ДА БЪЛГАРИЯ" С НАДЕЖДАТА ДА ИЗТИКАМЕ ВАШИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ В ГРАБЕЖА ЦАЦАРОВ И ПЕЕВСКИ ОТ ВЛАСТТА И С ПОМОЩТА НА РУМЪНИЯ ДА ВИ НАТИКАМЕ ПО ЗАТВОРИТЕ.ТАМ ВИ Е МЯСТОТО! ЩЕ ПОВРЪЩАТЕ ПАЧКИ С ПАРИ НЕГОДНИЦИ !
81
0
 
3
 
! Отговори
до Адолф Айхман преди 7 години
Юристконсулт на БСП е мисля, забравих как се казваше
80
1
 
6
 
! Отговори
костадинова преди 7 години
Много злоба, много мъка като ви чета драги форумци. Зелени ли сте или жълти от ненавист или от безсилие. Повтаряте опорни точки и мантри. Но , слава богу, че народа ни мил е мъдър и прозорлив. Ние, на село, казуваме "Кучетата лаят, керванът си върви". Лайте още по силно!!!!!
79
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези, които фалираха България 97 година, тия дето им спират всички фондове заради корупция, тия които назначиха КОЙ, тия които фалираха КТБ, тия заради, които плащаме големия шлем на селянина от Сирищник....тези ще ни оправят....Бог да пази България!
78
0
 
11
 
! Отговори
коци преди 7 години
ВСЯКА ВЛАСТ Е СЪЗАКЛЯТИЕ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ЧЕРЕЗ ЛЪЖИ КРАЖБИ И НАСИЛИЕ ОГРАБВАТ НАРОДА И ГО ЛИШАВАТ ОТ СВОБОДА-ХРИСТО БОТЕВ-вестник ЗНАМЕ 1875 година !
77
2
 
10
 
! Отговори
До Адолф Айхман преди 7 години
Не знам коя е, но редовно разнася папки с подписи от името на БСП в ЦИК преди избори, Преди ходеше там със Станишев, сега с Корнелия
76
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Готови били те, ама и ние сме готови да ви изритаме на ***, вас и другарите ви от ГЕРБ.
75
5
 
14
 
! Отговори
маче преди 7 години
Числото шест е число на дявола....може да стане и девет - така, е подходящо за г-жа Лъжа...
74
3
 
16
 
! Отговори
ееее преди 7 години
Е разбрахте ли! Като се върнат на власт ще върнат на хората ограбените през 1997 година пари. За 1 лев ще дават 0,0001 нови лева.
73
1
 
11
 
! Отговори
Адолф Айхман преди 7 години
Коя е тази с червената блузка? Кажете, моля!