ДПС се цели на високо на вота, иска да е сред първите

Карадайъ се надява на ценностно мнозинство в следващия парламент
31
ДПС се цели на високо на вота, иска да е сред първите
Снимка: БТА, архив

ДПС ще се бори за добър резултат на предсрочните парламентарни избори, отсече лидерът на партията Мустафа Карадайъ след като внесе 6854 подписа в ЦИК за регистрация на движението за участие в изборите.

Още по темата

Според него победители на президентските избори са били българските граждани и желанието за промяна, а очакванията за предстоящите избори са желанието и волята за промяна да победят.

За Карадайъ няма спор, че на вота на 26 март основните опоненти ще са системните и антисистемните политически сили.

ДПС безспорно е в полето на системните партии, подчерта председателят на партията.

"В момента виждаме надпревара в полето на популизма", заяви Карадайъ и подчерта, че ДПС няма да си позволи това.

"ДПС има ясна, изпълнима програма, ясен план за реализацията й и ясна визия за политическа и финансова стабилност в страната", посочи той.

"Имаме ясна програма за икономическо развитие на страната и за по-добро бъдеще на всички български граждани", допълни Карадайъ.

ДПС смята, че е нужно ценностно мнозинство, вместо безпринципни такива, каквито е имало в предишния парламент и които са довели до предсрочните избори.

"Нашите очаквания са да има ценностно мнозинство в Народното събрание, за да има стабилно управление в страната и развитие на страната", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
изненадан преди 7 години
До Исмаилколко ви плащат за да ги пишете тези глупости бе подмазвачи ?! И ден и нощ да възхвалявате ДОСТ-овете все тая- предателите никой, никога не е обичал ! *** все извън дома остават- за това и Дост- овете няма да влязат в парламента. Не може с омраза и само плюейки ДПС да правите активи. Толкова сте жалки, ами нали до преди няколко месеца Местен беше в сараите ?! И сега какво- като го изгониха от там - сега ще спасявал България ..КОМИЦИ.. ВЪРВЕТЕ В ЦИРКА, ЧЕ ТАМ ВИ Е МЯСТОТО !!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Покажете програмата,покажете писмено какво ще направите за подобрението на стандарта на живот на гражданите , покажете как ще защитите правата на гражданите за нормален начин на живот, за работа, защита от монополи , социален живот и др. И най вече как и какво ще направите за правото на живот хранене и оцеляване на хората в собствената им страна за да спре изселването заради причините и повода за оцеляване като партие за права...
18
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Samo DOSTlar
17
2
 
2
 
! Отговори
Huk преди 7 години
DPS....Politicheskiya Kurlej...smuchi kruv ot vsichki...Zarazyava novi...i taka!
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС винаги са били във властта след 1990-та година. ДПС свали Орешарски и управляваше заедно с ГЕРБ досега, макар че официално не беше така. Сега се очертава ДПС да има 15-18% на изборите, освен ако някаква огромна част не гласуват за другите турски партии, което е малко вероятно.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен
14
1
 
5
 
! Отговори
избирател преди 7 години
До Карадайъ-неграмотен. Как може един провалил се в местните избори и загуби важни общини и населени места да е зам. председател и то по организационните въпроси. Почетния лидер нещо изпуснал от вниманието си това.
13
0
 
5
 
! Отговори
viid.me/qlwajN преди 7 години
Нека се цели, пък и нека харчи пари като за последно, защото можеи да е за последно!
12
7
 
5
 
! Отговори
турчин преди 7 години
ДПС ще е в парламента с около 35 депутата. Резултатите може да бъдат по добри ако вечните депутати и особено тези които допринесоха за загубата на местните избори не фигурират в листите. Политическите партии всички забравят народа след като влязат в управлението, заради това гражданите трябва да са по активни и да следваме примера на гърците и румънците. Крайно време институциите и службите да носят отговорности за допуснатите вреди от несвършена работа.
11
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Карадайъ разказа играта на ДОСТ. Местан няма види парламента повече.
10
4
 
10
 
! Отговори
всичко си има край преди 7 години
поробените от дпс малцинства вече е време да се освободят да си помислят за толкова години какво добро да допринесли за техните гласоподаватели фирмата дпс не трябва да прескочи бариерата да влезе в парламента
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз няма да гласувам за ДПС !
8
9
 
15
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Мустафа, афедерсин чоджум ама ние този път ще гласуваме за ДОСТ. Ахмед ага падна от очите ни ....
7
3
 
22
 
! Отговори
резил преди 7 години
Гарадайъ, под 4% сте моето момче. Ако минете бариерата товаще стане с парите откраднати от народа - дадени за купуване наромски гласове. По-скоро се очертава да има наказателен вот заради страданията които причинихте на собствените гласоподаватели.
6
4
 
16
 
! Отговори
Исмаил преди 7 години
депесарите няма нужда да правите масраф и да се набутвате на тези избори. За вас ще гласуват само тези които държите на "каишка". Всички свободни турци ще гласуват за ДОСТ.
5
12
 
10
 
! Отговори
Професор преди 7 години
ДПС е проруска партия. Партия на Путин както и Атака. Това са проруски партии. Гласувайте за партии които работят за евроатлантическата Идея: Дост, ГЕРБ, Реформаторите и Да България!
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз искам веднъж завинаги да се о-"целят" право в десятката, барабар със сокола, ама нейсе..
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
sokole to biva biva ama takav maloumen bastun da slojish na partiqta vi e naglo
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС е същото като БСП. Има си партиини фирми и кръгове, които си имат послушни работни колективи с водачи. Мрънка ли някой и е уволнен. Булгартабак,Хидрострой,Водоканолни дружества,Стройтелни Транспортни и подобни. Всичко си е от времето на другарете и аркадашите.
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да се целят, и да не се целят, те си имат сигурни 6%.Сега са се заели да ги поразпилеят.