Калфин: Загубих доверие в Столетницата!

Промяната в АБВ доведе до коалиция с "Движение 21", каза той
8 фев 2017 13:40, Анисия Иванова
38
Калфин: Загубих доверие в Столетницата!
Снимка: Bulgaria On Air

Коалицията между Алтернатива за българско възраждане и "Движение 21" е едно от хубавите следствия от промяната на ръководството на АБВ. Това заяви Ивайло Калфин при гостуването си в "България сутрин".

За Bulgaria ON AIR той обясни, че двете партии са очертали основните параметри на бъдещото сътрудничество и това предполага, че в парламента ще има една стабилна група, която ще се бори за важните неща.

Калфин допълни, че АБВ и "Движение 21" са изгладили различията по какъв начин ще постигат целите си и подчерта важността на това, че двете партии са по-силни заедно и могат да постигнат повече неща.

Запитан дали АБВ изключва евентуална коалиция с БСП след парламентарните избори на 26 март, Ивайло Калфин отговори, че е изгубил доверието си в столетницата.

Още по темата

"Не изключвам подобна коалиция, но БСП трябва да докаже, че този път няма да ни излъже", отбеляза той.

На въпрос къде е била неговата грешка на президентските избори миналата есен и какво му е попречило да спечели доверието на избирателите, Калфин отговори:

"На президентския вот се получи нещо, което някои политици искат да се повтори и на изборите през март. Тогава имаше два силни полюса, които засмукаха около себе си много избиратели".

Той допълни, че заявката, която Бойко Борисов бе дал на изборите през есента да подаде своята оставка при загуба, е внесла много енергия в гласуващите.

Разговорът вижте във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Ей, преди 7 години
АБВ не чини пукнат грош.
27
0
 
9
 
! Отговори
ОТВРАТ преди 7 години
СЛАВА НА БОГА, ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ "ЗАГУБИХА ДОВЕРИЕ" В СТОЛЕТНИЦАТА. СЛАВА НА БОГА. ТОЛКОВА Е ВЪЗМУТИТЕЛНО ТОВА ПОВЕДЕНИЕ, ВЪЗМУТИТЕЛНО - ОТВРАТИТЕЛНО
26
1
 
9
 
! Отговори
ОТВРАТ преди 7 години
МАЙНАТА ТИ КАЛФИН. СЛАВА НА БОГА, ЧЕ ТАКИВА КАТО ЗАГУБИХА ДОВЕРИЕ В СТОЛЕТНИЦАТА. ТОВА Е НАЙ-ВЕРНИЯТ ИНДИКАТОР, ЧЕ БСП Е НА ПРАВИЛЕН ПЪТ И ЧЕ СЕ ОЧИСТИ ОТ РЕНЕГАТИ КАТ ТЕБ, ПЪРВАНОВ, ДОНЧЕВА И ПР. ДОРИ СИ ПО-ЗЛОБЕН И ПРОТИВЕН ОТ БОРИСОВ И СИЕ.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
каква столетница? нали се беше разграничила? нали е от 1989-та ?
24
2
 
10
 
! Отговори
ХАХАХАХАХААААА преди 7 години
ТОЗИ Е ДРУГИЯ ПЛЮВНИК НЯКОЙ ДА ТИ Е ИСКАЛ ДОВЕРИЕТО???? МНОГО СЕ ИЗПЛАШИХТЕ ОТ БСП И НИНОВА И ЗАПОЧНАХТЕ ДА ГОВОРИТЕ ПРОТИВ ТЯХ ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАТЕ ДРУГАРКАТА ДОНЧЕВА ТЯ ДО ВЧЕРА ВИ ПЛЮЕШЕ СЕГА СЕ ПРЕГРЪЩАТЕ НО КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ И МОЖЕ ПАК ДА СЕ.......МНОГО СТЕ МИ ПРОТИВЕН ГОСПОДИНЕ И ХУБАВО ЧЕ НЕ СЕ СЪБРАХТЕ С БСП ЗАЩОТО НЯМАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА КОАЛИЦИЯТА С ТЯХ
23
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Калфин, ти пък ако знаеш как загуби доверието на хората, не е истина! Всеки, който се е докоснал до проблематиката на пенсионната ти реформа, изпраща поздрави до теб лично и цялата ти рода! Аз също!
22
4
 
2
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
До Провалилата се БСПНе знам кой ти го написа това, но вече се повтаряш много пъти. Нещо оригинално?
21
4
 
4
 
! Отговори
viid.me/qlwajN преди 7 години
А на Столетницата какво и предстои да загуби, не е истина!
20
1
 
12
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Калфин, рискува и загуби. Примери се и си намери друго поприще. В политиката си аут. Завинаги!
19
3
 
11
 
! Отговори
Категоричен преди 7 години
Калфин е един от първите с ВЪЖЕНА вратовръзка окичен.П.П.Няма ли най-после да се приеме закона: ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ОТ БКП, НЯМАТ ПРАВО ДА ЗАЕМАТ РЪКОВОДНИ ДЛЪЖНОСТИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА.П.П.Като метач или чешмеджия може. Най-много да не помете или да не стегне кранчето!
18
1
 
5
 
! Отговори
Taka li преди 7 години
Ko ko kaza?Da varne togava zaplatite, koito mu osiguriha mnogo godini ot bsp?!
17
2
 
17
 
! Отговори
Спиро преди 7 години
Тая угодническа физиономия, като я видя и ми идва да повърна. *** Калфин!
16
2
 
10
 
! Отговори
маче преди 7 години
И ние.....
15
0
 
7
 
! Отговори
КОЦИ преди 7 години
А АЗ ВЪВ ВСИЧКИ !
14
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е,че не си загубил доверие в ГЕРБ,фурнаджийска лопато.А дружбата ви с Татяна Дончева ще ви затрие напълно.Тя е само едно лапацало,което плюе по всички,което няма положително отношение към никого.Но иначе тя е най-великата.Злобна стара мома,на която всички са и криви.С Румен Петков не могат да се гледат,но се прегърнаха в името на дуржавната софра,защото само от едни субсидии не се живее.
13
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей тоя цял живот ще го псуват хората, дето ги обрече никога да не се пенсионират!!
12
1
 
25
 
! Отговори
Учуден преди 7 години
А когато цицаше от столетницата и вярваше. Гади ми се от такива като тебе и гоце.
11
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Загубих доверие в Калфата и АБВ откак подкрепиха Мутраген Тиквунски за втори мандат.
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТОЯ КОЙ ГО ПИТАВярно се има за нещо специално. В деня, в който Нинова го отряза за президентските избори той важно заяви "Днес БСП загуби изборите". Явно си мисли, че света почва и свършва с него и всички в тая държава живеят само за да спечелят доверието и благоволението му. Тъжна картинка е човек, загубил обратна връзка с околния свят. Живее си в своя собствен свят, където най-важният е той и въобще не разбира, че реалността е друга.
9
0
 
15
 
! Отговори
naco преди 7 години
Да,но каква "промяна",другарю Калфин,след като ДРУГАРИТЕ Дончева и Петков се "ПРЕГЪРНАХА" в ефир?! Това ли е ПРОМЯНАТА? Пак Ви питаме,АБВ-ДЯСНА България ли е?!