Нинова и на шега, и не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!

БСП предупреждавала от месеци, че ще ни замразят еврофондове
223
Нинова и на шега, и  не: Дойде време г-жа Лъжа да пита за истината!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова определи като лоша новина проблемите с Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" и припомни, че БСП от месеци предупреждава, че има рискове за усвояването на европарите по нея.

Още по темата

"Дойде време "г-жа Лъжа" (б. ред. така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и политици от неговата партия наричат Корнелия Нинова) да пита за истината. Защо, г-н Борисов, на 10 февруари получаваме писмо от ЕК, в което се казва, че замразяват плащанията?", попита тя.

Нинова коментира, че Брюксел замразява плащанията заради липсата на прозрачност, на конкуренция при избора на външни експерти, съмнения за измами.

Лидерът на БСП предупреди, че такова нещо ще последва по ОП "Околна среда", ОП "Морско дело и рибарство", фонд "Вътрешна сигурност" и фонд "Убежища, миграция и интеграцията" и постави въпроса кой ще понесе политическата отговорност.

"Ако последват и следващи спирания на пари, ще се дължи на управлението на Бойко Борисов", настоя Нинова.

Соцлидерката припомни, че Бойко Борисов е заявил, че ако някой вкара повече пари от него в страната, ще му ръкопляска прав 30 минути.

"Какво ще направи заради това, че хора в неговото управление отнеха на България 350 млн. лева?", попита тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
2
 
0
 
! Отговори
бай ганю преди 7 години
До безпартиенмного от нас помним но има % които са късопаметни социалистите в управлението не са нищо повече от мафия разхищаваща и крадяща народни пари а таз другарка квото и да ви каже ще е популизъм
145
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е много ясно защо замразяват парите. ЕК трябва ясно да го каже, а не хамелионът Нинова.
144
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Тя е, казва се:Забравихте ли, че тя беше видна СДСарка?!. На 28 г. (1997) отиде едновременно на върха на две богати предприятия -Техноимпортекспорт и Техноимпекс. С две години трудов стаж. После премина от дясното в лявото. Е, вярвайте й, естествено и на БКП. Както се казва: без коментар.
143
1
 
3
 
! Отговори
Ники преди 7 години
До АнонименОткъде взема париците ли? Ами, и тя е от онези, които се награбиха покрай Костов. Забравихте ли, че тя беше видна СДСарка?!. На 28 г. отиде едновременно на върха на две богати предприятия -Техноимпортекспорт и Техноимпекс. С две години трудов стаж. После премина от дясното в лявото. Е, вярвайте й, естествено и на БКП. Както се казва: без коментар.
142
1
 
6
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Не ме разбирайте погрешно-ако се появи някой като генерал Аугусто Пиночет аз ще гласувам за него.Защото я ги вижте сега чилийците-и след 100 години няма да ги стигнем.
141
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се карйте и делете-те там горе всички са си ЕДНО-останалото е цирк и шоу за нас простацитенародец все още останал ТУК !
140
7
 
9
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Не съм фен на ГЕРБ но докато съм жив няма да забравя Виденов и Луканов.Разберете,че това бяха ужасни времена.Работехме за по 4 долара на месец,а в магазините нямаше никакви стоки.Знаете ли вие какво може да се купи за 4 долара?Само захар и сол и то като за един човек.А имах малко дете!Мизерията беше неописуема.А не бяхме безработни-работехме и аз и жена ми!По скоро евреи били в Освиенцим ще гласуват за Хитлер отколкото аз за БСП!Ако дойде на власт БСП сега ще направи същото!
139
8
 
9
 
! Отговори
big mama преди 7 години
Отговорът е ясен - когато столетницата идва на власт, ЕС ни врътва кранчето.
138
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЧЕРВЕНИТЕ ЗАЛЯХА БЪЛГАРИЯ- МИЛИОНЕРИ И ОЛИГАРСИ В ЕДИНЕН СТРОЙ И БОРБА ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ- ОБАЧЕ ПО ОЛИГАРХСКИ- БЕЕДНИТЕ ОЩЕ ПО БЕДНИ А БОГАТИТЕ...ДОДЕЯХТИ НИ ГОСПОДА- ПО НОВ ПЪТ СТЕ ТРЪГНАЛИ АМА ВСИЧКИТЕ ВИ ПЪТЕКИ ПАРТИЗАНСКИ- ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И 5 ДОЛАРА МЕСЕЧНА СРЕДНА ЗАПЛАТА МИЛИАРДИ В ТРАПОВЕ, РИТНАТИ БАНКИ, ПОСТРОЕНИ ПАЛАТИ И ЯХТИ ЗА МИЛИОНИ- ДО ВЧЕРА БЕДНИ НА ТАВАН, ДНЕС С МИЛИОНИ ТРЪГНАЛИ ОТ ДЖЕЛЕЗУ ПО УЛИЦИТЕ И ФАТАЛНО СПЪВАНЕ В ПОДВОДНИЦА И ОТ РАПАНИ ПРОДАДЕНИ НА ЯПОНЦИТЕ.
137
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оказа се, че Герберастията е крадлива болест. Където минаха всичко ограбиха и разрушиха. ЕС ги усети, особено интелектуалеца от село Банкя, и им врътна кранчето веднага. Проверките са правено през Октомври и Ноември 2016, 2016 герберуги! Тогава на власт беше интелектуалеца от село Банкя, и министър на образованието Жената Оркестър- Куневица. Каквото и да се пише, това е истината. 320 милиона от бюджета са изхарчени и няма да бъдат възстановени! Кунева и Бай Муй да връщат или в затвора.
136
8
 
7
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
до 183Все любопитни сте се събрали тук... Любопитството ви е добре подплатено с опорни точки от файловете на Оня с многото апартаменти и насъсквано от Другия, дето си назначаваше прокурори и местеше митничари по бирени цехове. Ще ви се отговори, надявам се, в близката една година!
135
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искам да попитам г-жа Нинова защо бе освободена от самия Станишев през 2007 г като зам.министър, и то даедно с другия зам. министър Делян Пеевски. Дали пък не беше за корупция? В какви отношения е с лидера на ПЕС, като отряза крилцата на неговите хора, които няма да бъдат вече депутати. Интересно се получава, нали. Откъде взима 70 000 долара на година само за да плати обучението на сина си в САЩ червената лидерка и това ли е социалното равенство - да има най-вече за нея, а бедните, е те са бедни
134
10
 
14
 
! Отговори
апо преди 7 години
Каквото и да пишете фактите говорят за следното:1.Ако си честен и си комунист значи не си умен2.Ако си умен и си комунист значи не си честен.3.Ако си умен и честен няма начин да си комунист.Който не е съгласен , определено отговаря на описанието от точка 1.Подобни индивиди не допускат че съществуват уредени и проспериращи държави , в които социализма тържествува без дори и 1 минута да са управлявали комунисти.Не е зле да знаете че навсякъде по света комунистите са донесли само мъка и мизерия
133
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никога фалшивата партия БСП,няма да бъде БКП
132
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Г Е Р Б..***.Ами гласувай за непребоядисаните ***. Ха-ха-ха
131
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Името "българин" е синоним на всичко най-долно и мрсно в човека.По-долни сме и от най-долните.
130
9
 
12
 
! Отговори
Айдее преди 7 години
Прилапа още 20-30 иляди късопаметни гласа с това изказване.
129
7
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Не е Корнелка тая е Корделка хамелионова
128
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герберугите не крали, те грабили бе!! Ужас!! Щом и от образованието какво остава от икономиката, общ.поръчки, медицината и спорта. Сега разбиратели защо сме най-бедни и най-корумпирани в ЕС? Цацата да не спи ами да почва тези крадливци. А, че вият и *** е музика на Шуберт в ушите ми. Боли ли, герберастчета, боли. Квичите ли, Квичите. Ще става и по-зле като ви натикат по затворите и започнат конфискациите. Ще трябва да се връща гепеното, а после при Бай Ставри.
127
17
 
18
 
! Отговори
Как Сийка преди 7 години
Другарке Нинова,за твое сведение хората спират парите заради това,че Бойко Борисов си отиде от властта,а се знае вие какво правите с такива пари - хубаво на себе си и на околните си!Ако не бяхте крали през годините,когато сте били на власт /а вие мнооооого години бяхте власт имащи и на готово папащи! /как ще обясниш,че все бивши комунисти чески величия живеят от охолно по-охолно и са собственици на какво ли не движимо и недвижимо имущество?!Не съм чула работник да притежава хотели,ресторанти...