След изписване - формуляр от болницата за манипулации

Там ще бъдат описани всички дейности и целите им
4
След изписване - формуляр от болницата за манипулации
Снимка: Булфото, архив

Допълнителен формуляр, заедно с епикризата, ще информира пациентите за това какви манипулации са им правени по време на лечението им в болница.

Тази тема е била обсъждана по време на среща между вицепрезидента на КНСБ д-р Иван Кокалов и министъра на здравеопазването Илко Семерджиев, съобщиха от синдикалната организация.

Още по темата


Документът ще изисква подписа на пациента и в него ще бъдат описани всички дейности с техните цени.

Очаква се скоро да бъде свикано заседание на отрасловия съвет по здравеопазване, на което да бъдат обсъдени възможностите за увеличаване на заплатите в звената, които се финансират от бюджета на министерството, разписани от предишното ръководство на ведомството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това трябва да о описват техн.секретари на отделенията -например преглед от лекар 1-ви 2ри 3-ти 4ти 5ден и т.нманипулация -1-3ти ден лекарство 1-3ден какво е включвано леглоден изследвания консулти с други специалисти и високо специализирани изследвания ,издаване на епикриза и болничен лист .Така е редно казвам го като лекар ,защото виждам как карат болните да си правят всички изследвания преди да влязат за болнично лечение после преписват всички изследвания в епикризата и айде чао
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тогава ще бъдем принуждавани да се подписваме под лъжите им !!! Премахване на пътеките ! Това е варианта ! Не може да влезна в болница с няколко заболявания ,а да ме лекуват за едно Защото по тая пътека са ме приели ! Говоря от личен опит !!!
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А лекарския преглед колко стотинки ще струва при правителството на ***
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПравилноТака ще се види, че медицината струва пари.