Водачите на листите на БСП – нови лица, нови идеи и стил

Националният съвет на партията утвърди водачите за вота
Обновена: 11 фев 2017 17:39 | 11 фев 2017 17:35, Василия Пейчева
196
Водачите на листите на БСП – нови лица, нови идеи и стил
Снимка: Пресцентър БСП

Националният съвет на БСП утвърди водачите на листи на "БСП за България" за парламентарните избори и местата на гражданската квота и на коалиционните партньори в тях, съобщиха участници в заседанието.

Водачите са утвърдени така, както бяха предложени по-рано днес от Изпълнителното бюро на партията.

Още по темата
По думите на лидера на БСП Корнелия Нинова около 40 процента са новите лица начело на листите.
Сред тях са журналистите Елена Йончева и Тома Томов, проф.Иво Христов и експертът по контратероризъм Славчо Велков.

Изпълняваме това, което обещахме на българските граждани, а именно нови лица, нови идеи, нов стил на политика, коментира пред журналисти Крум Зарков - член на Изпълнителното бюро и водач на листата в Русе. По думите му повечето от водачите, които са били изненадващи, са били посрещнати с аплодисменти от Националния съвет на БСП.

И Тома Томов, и Елена Йончева, проф. Иво Христов и Славчо Велков са хора изключително добре приемани и разпознавани в левите среди с техния автентичен език, който няма нищо общо с клишираните схеми на другите политици, коментира журналистът Александър Симов, член на ръководството на БСП, който ще води листата в Кърджали.

Той призна, че темата за отпадането от листите на хора с 12 години парламентарен опит е един от въпросите, по които има спор в партията. Според него е добре да се опита тази идея.

Корнелия Нинова получи правото да предложи своя визия за БСП, тепърва ще видим дали тя ще сработи, коментира Симов. По реакциите, които получавам, мисля, че доволните от това решение са повече отколкото недоволните, добави той, цитиран от БТА.

Очаква се другата седмица листите на "БСП за България" да бъдат окончателно попълнени.


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
2
 
! Отговори
мария преди 1 година
всичко, което плюеше против герб и възхваляваше Русия е начело на листите, честито ни, да му мислим,кога Иво Христов стана професор,може би със злъчното си говорене пред студентите ,си заслужи професурата и водач на листа
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жива да не бях!
131
3
 
4
 
! Отговори
майнатайм преди 1 година
с нови .урви -нов бардак се задава
130
5
 
5
 
! Отговори
ОТВРАТЕН преди 1 година
То и на 9 септември 44 година смениха стила си на управление ,като учители и интелигенцията бяха съдени ,убивани и пращани в лагери ,а пъдарите, говедарите ,шумкарите и учили не доучили управляваха , и съсипваха съдбата на цял народ.
129
3
 
4
 
! Отговори
Красьо преди 1 година
До анонимен
Те са "комунисти" в главата, по манталитет и по наследство, затова толкова могат. На чий паметник отиде Нинова да се кланя наскоро или не ти е удобно да си спомниш?
Колко пъти още трябва да се пробват, за да разберете, че от великите "кадри" на АОНСУ и школата в Симеоново нищо не става, освен да сънуват рубли.
128
4
 
2
 
! Отговори
Красьо преди 1 година
Проф. Иво Христов очевидно залиташе наляво, но също така е критикувал прехода, БКП и т.н. Явно обаче депутатското място кара някои да получат амнезия или просто добре се е прикривал през цялото време.
127
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
кьде ги видяхте тези комунисти не ги ли избиха преди 9 септ сега има само
партиини членове хаиде мислете преди да пишете простотии
126
2
 
3
 
! Отговори
логика преди 1 година
Защо Калоян Паргов не е водач на една от софийските листи, след като БСП има самочувствие на първа сила в София? Стефан Данаилов и сега не ходи в Парламента?!
125
3
 
6
 
! Отговори
образован преди 1 година
Г-жо Нинова, мандатност не означава определен брой години /12/, а колко пъти /мандата/ си заемал определена длъжност. Но тази истина не ви пасва на схемата. В листите ви има 8 водачи със три и повече мандата. Така ли смятате да управлявате?!
124
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен

Пропускаш нещо важно.
Преди около половин век, с жестоки санкции, китайското правителство е наложило еднодетния модел в китайските семейства!
Ако някоя наша политическа сила успее:
1. Да наложи този модел на една точно определена етническа група;
2. Да накара всички здрави, пълнолетни хора от тази група да работят,
тази политическа сила би влязла в историята като спасител на България!
123
0
 
3
 
! Отговори
по-учен преди 1 година
До u4en

И това са само ВОДАЧИТЕ на листи.
122
5
 
5
 
! Отговори
българин преди 1 година
Проф. Иво Христов:
1. БСП не е лява партия
2. В България, респективно в НС не се решава нищо
На какво да вярваме? На това което говори или това което прави!
121
2
 
3
 
! Отговори
българин преди 1 година
До Тъжен факт

Първо тя го изгони, после България.
120
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никола Гешев още преди 9 септември 1944-та е казал,че тези които са били комунисти той ги е избил и е оставил само предателите.Като разбрах,че е застрелял и Никола Вапцаров лично той,защото войниците от взвода за разстрел умишлено стреляли встрани съм склонен да му вярвам.
119
2
 
6
 
! Отговори
winkelstader преди 1 година
Споко,бе 153-ти.Камъни има,намират се още.А и времето ще се стопли,та интересното тепърва предстои.Е те тогава ще засрамим румънците!
118
4
 
8
 
! Отговори
препатил преди 1 година
От управниците на БСП съм толкова изпатил и изстрадал,че си мечтая да се появи някой като Пиночет.Ако има такъв аз ще гласувам за него.БСП е плевел който трябва да се изкорени и изгори!
117
4
 
7
 
! Отговори
малко история преди 1 година
Спомням си как беше когато пак начело на БСП застанаха младите и кадри начело с Жан Виденов.Е в интерес на истината не беше добре.Сега май пак така се гласят да дойдат на власт.Тогава изгониха 2,5 милиона от страната.Сега работещите хора сме останали толкова-около 2 милиона.Като ни изгонят и нас страната ни ще е изцяло пуста и празна!Каквито и закони да приемат няма да има КОЙ да протестира.Орешарски ще дава спокойно интервюта и няма да се завира и изпълзява от входове потайни!
116
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДРУГАРИТЕ СЕ ПРЕКЛАНЯТ И ВЪЗХИЩАВАТ ОТ КИТАЙ И НЕГОВИТЕ УСПЕХИ, ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ОBЯСНЯВАТ КОЛКО МНОГО Е ДРЪПНАЛА ИКОНОМИКАТА НА КИТАЙ, ДА ТЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО, НО НА КАКВА ЦЕНА- МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е КОЛКОТО НАШАТА, ХОРАТА ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ И ОТРОВИ- ЗАПЛАТАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛИДЕР ПО КОНСТИТУЦИЯ Е 92 МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ- СПРАВЕДЛИВОСТ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ- ТАМ ОЩЕ ЛИ ВЯРВАТ В ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА И КАК КОМУНИСТИТЕ ПРОРАБОТИХА- ARBEIT MAHT FREI- ЕДНИ БАЧКАТ ДРУГИТЕ ПРОВЕЖДАТ КОМУНИСТИЧЕСКА ПОЛ
115
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами потъгувайте малко.Нема лошо.Ще се пречистите.
114
2
 
6
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
коее еновото а протежета на кметове е това е новото милко недялков чии е продукт протеже на минчо казанжиев приятен избор стига с лъжите