БСП-София: Задачата е ясна - спечелване на изборите

Калоян Паргов: Десницата в столицата е силно разединена
Обновена: 12 фев 2017 16:14 | 12 фев 2017 16:13, Анисия Иванова
59
БСП-София: Задачата е ясна - спечелване на изборите
Снимка: БСП

Задачата е ясна - спечелване на парламентарните избори, за Столичната организация това означава най-малкото повтаряне на успеха от президентските избори. Това е заявил председателят на Градския съвет на БСП - София Калоян Паргов в доклада си пред делегатите на Градската конференция, съобщиха от пресцентъра на градския съвет.
Според Паргов това е възможно по три причини.

Първата е, че изборите няма да се подготвят от администрацията на ГЕРБ. Ние разчитаме, че служебният кабинет ще изпълни заръката на президента Радев да направи пълна ревизия на предходното правителство, както и да извади на показ всички безобразия и закононарушения, извършени от кабинета "Борисов - 2", е отбелязал председателят на Градския съвет на БСП.

Втората причина е, че десницата в столицата е силно разколебана и разединена.

Третата е, че ще заложим на ново качество на нашите кандидатски листи, в тях ще присъстват авторитетни личности, на изявени наши членове и активисти, е отбелязал Паргов и е добавил, че в листите ще отсъстват фиктивни коалиционни партньори и опетнени и обременени от негативни изяви в миналото лица.

Резултатът от предстоящите избори ще зададе посоката на развитие на страната, а и на столицата през следващите 10 или 20 години, е посочил той. По думите му изборите ще са тест за партиите и политиците дали те разбират това, което хората са поискали да се промени в начина на правене на политика.

Лидерът на столичните социалисти е предупредил, че срещу БСП стои противник, който макар и разколебан и отслабен, ще направи всичко да запази властта.

Резултатите от президентските избори доказват, че, когато играеш открито, честно и в съответствие с онова, което очакват българските граждани, успехът идва като логичен завършек на кампанията, е посочил Паргов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Време е за промяна. Стига гербаджии и пишман реформатори. Тяхната философия е: "Да дадем на тези, които и без това имат (държавни поръчки), все и за другите ще остане нещо. Като притчата за богаташа и сиромах Лазар. Така ли ще вървим напред?
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Звездичките по-долу са за DNES.bg
34
0
 
1
 
! Отговори
П.К. преди 7 години
Днес, пък и преди DNES.bg провежда чисто дискриминационна политика.На кого служиш, DNES.bg?
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гладни кокошки, просо сънуват. Никога повече БКП и ДПС на власт
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ НА КУКУВО ЛЯТО....СТАРИТЕ КРАДЦИ ИСКАТ ДА СМЕНЯТ НОВИТЕ КРАДЦИ ОТ ГЕРБ. НА БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА Е НУЖНА ПРОМЯНА ЗА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА-А ТОВА СА БСП,ДПС И ГЕРБ. НАДЕЖДАТА НИ В СОФИЯ Е КЪМХР.ИВАНОВ ИЛИ РАДАН КЪНЕВ,КОИТО ОТКАЗАХА ДА СЕ ПРИКАЧАТ КЪМ ГЕРБ И ДА СТАНАТ СЛЕДВАЩИТЕ МАРИОНЕТКИ НА БОЙКО И ТОВА ЗАСЛУЖАВА ДА ГИ ПОДКРЕПИМ.НЕ ВЯРВАМ ЧЕ ВЪЛЦИТЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО АГЪНЦА СЕГА...ТЕ ЗАБРАВИХА ЗА НАРОДА СИ И АЗ ЩЕ ГИ ЗАБРАВЯ ОКОНЧАТЕЛНО !
31
0
 
6
 
! Отговори
Стефи преди 7 години
Имало сватба.Булката била от знатен,но крадлив род.Когато тръгнали сватбарите да я извеждат,тя се обърнала към семейството си и казала-`Молете се да съм девствена,ама надали надали..`Та и БСП са честни ама надали надали....
30
0
 
3
 
! Отговори
Конституцията преди 7 години
Я четете конституцията. Член трети пише, че държавата се управлявапряко от народа И ОТ органите за управление. Никъде не е записано, че се управлява пряко от Партия.НАРОДЕ!!!!
29
3
 
12
 
! Отговори
:( преди 7 години
Нагли и жалки!Това само трябва да се каже за БСП, друго не заслужават!
28
4
 
3
 
! Отговори
Cherven преди 7 години
Ako beshe jiv Tosho bylgarite shteshe da go izberat sys 100% - kakto vinagi e bilo. Posle znaem kakvo sledva ... Shtom v usa si izbaraha trump to kakvo ostava za bg...Glasuvaite za BSP i stegaite zdravo gashtite che ruskiq piqn mujik ideeeeee
27
5
 
26
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Тия само за това мослят -как да спечелят изборите, а след това мислят как да обещават открито и да крадат на закрито ха-ха-ха! Познаваме ви от близо... 100 години - не се ли охранихте вече та искате още да ви хрантутим?!
26
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 40 Репресиите са типичен метод на комунистите!-това знаеш ли го?Не се надявай комунистите да са по-добре даже напротив
25
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само в София,а в Цяля България!Не може през 21 век,в държава член на ЕС да има политически репресии.Вече седма година в Кърджали дерибейства и мародерства любимката на Цветанов-Цвета Караянчева!Стотици са уволнени или ранно пенсионирани от въпросната особа по една причина-не са изпълнили разпореждане на царицата или трябва да се намери място на верни блюдолизци.В своята отмъстителност стига до там,че репресиите се прехвърлят върху близките и познатите.Страх,страх,страх-това е .
24
10
 
34
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
София никога не е бил червен град, никога БСП не е печелила местната власт тук.И затова София е най-богатия град в България и с най-развитата бизнес среда и инвестиции. Хора от цяла България се стичат да живеят тук.В районите където управлявала само БСП, като северозападна България, Видин, Търговище и др. са най-бедните и западнали места. Градовете са обезкървени, няма млади хора, останали са само *** и пенсионери.Когато БСП се *** във властта, софиянци излизат на жълтите павета.
23
0
 
32
 
! Отговори
Боне Крайненеца преди 7 години
То задачата е ясна, спечелване на изборите. След изборите още някое килце около шията и около ханша, и още по няколко милиона в банковите сметки. А гражданите, а пенсионерите, кучета ги яли. Слезте на земята бре, политици!
22
2
 
17
 
! Отговори
ефр.Радев преди 7 години
Този Гуню *** няма гайда иска
21
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паргов какво може да прави и с какво би си изкарвал хляба, ако не е комунист. Чапек го е казал, не може да очаквам от един човек едновременно да умен, честен и комунист. Ако е умен няма да е комунист, ако е комунист няма как да е честен! Така че някой знае ли истината на Паргов.
20
1
 
16
 
! Отговори
помощ преди 7 години
Задължително ,ще гласуваме във софето за гечев ,защото в Плевенско гласове за кръчмар няма събере
19
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво ще правим като загубите?
18
4
 
41
 
! Отговори
Осведомен преди 7 години
Има една група около 40 годишни и малко по-млади от БСП, които колкото повече ги гледам и слушам, толкова повече изпитвам носталгия към Лилов, Луканов, Младенов и т.н. Ако има такива, които вярват, че Паргов, Бойчев, Зарков, Стойнев и още няколко такива менте-хора, ще управляват по-добре от който и да е досега,значи са наивници. Това не са социалисти, а закоравели капиталисти с поставени лица.
17
25
 
7
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Проблема е ,че гербавите *** заедно с дефрматорите направиха всичко възможно за да отвратят хората от себе си в държавата ,а фандъчката с безкрайните ,но некачествени и крадливи ремонти е омръзнала на софиянци това събрано заедно налива вода в воденицата на на червените *** . Въпроса е да се избере по-малкото зло и точно тука е проблема.