Борисов се ядоса на Герджиков за тунелите: Нахалство!

Експремиерът не приемал оценки от "провалили се" политици
Обновена: 13 фев 2017 20:56 | 13 фев 2017 19:40, Веселина Йорданова
610
Борисов се ядоса на Герджиков за тунелите: Нахалство!
Снимка: архив, Олег Попов, Dnes.bg

Експремиерът Бойко Борисов разкритикува думи на наследника си на поста - служебния премиер Огнян Герджиков, че за пет дни е свършено повече, отколкото за пет години.

Според Борисов казаното от Герджиков по повод ремонта на тунел "Ечемишка" граничи с "нахалство".

"Да беше минал в съседния тунел да види как се прави в момента или да беше минал да види как са направени тунелите за Смолян", коментира Борисов на среща с партийния актив в София.

"Точно когато проф. Герджиков беше във властта, искаха да дадат магистрала "Тракия" на концесия, а сега българинът се вози без пари. Точно по времето на Тройната коалиция се дадоха пари за тунел "Ечемишка", но нищо не се направи", добави Бойко Борисов.

По думите му трябвало е тунелът да се ремонтира при Тройната коалиция, а не "всички тунели и естакади да се ремонтират при нас, колко удобно".

"Смяната на една лампа с работа за пет години, не можем да приемем тая оценка. Приемаме забележките на хората, но не на тези, които са се провалили", настоя той.

По отношение на партийната програма на ГЕРБ за предсрочните избори Борисов заяви, че цифрите в нея са на база направеното в последните две години. По думите му в нея няма нито едно обещание, формирана е на базата на събраните повече приходи в бюджета, по-рационалното им харчене и увеличаването на БВП.

"Всички булеварди, метро, паркове са направени. От какво недоволстват хората? От това, че не можахме да направим всички хора съпричастни с направеното“, смята Борисов.

"Да не водим негативни кампании с минаване на добрия тон, да се спираме на това, което сме направили, което можем да надграждаме, и там, където можем да търсим обединение на нацията, да го направим", заръча лидерът на ГЕРБ на хората си. Той призна, че в последните две години опозицията на партията му всъщност е била сред коалиционните му партньори.

"Управлявахме в една такава коалиционна формула, където всеки се бори да е опозиционер, не да управлява, за да може всички пасиви да се трупат на ГЕРБ, а позитивите да си ги препише всеки, дори само идея да е дал", посочи той.

Според него всичко, казано от ГЕРБ, е изпълнено. "Може да сме им омръзнали малко, да сме се износили, всичко е възможно, някъде сигурно сме сбъркали и с комуникацията, затова ще обяснявате, ще се борите, ще убеждавате", нареди още той.

"Един недоволен споделя със седем, един доволен - с трима. Трябва да обясняваме, да говорим и да работим. Светът е такъв, че всеки има право, всеки има претенции и ние трябва да отговорим с работа", заяви още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ говори пред партийния актив в столицата повече от час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


610
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
342
1
 
18
 
! Отговори
Дедо Ви преди 7 години
Наивници сте ми Вие деца,наивници.За толкова години "демократично" управление,не Ви ли светна вече,че няма ГЕРБ,БСП,НДСВ и други разни Все Се ***.Всички тези партийки са рожби на БКП номенклатурата и ДС.През цялото време Ви клатят едни и същи хора,а Вие се плюете един друг защитавайки ги.На тях това им е целта.Старото римско правило "разделяй и владей".Събудете се бе българи заспали.Събудете се и вземете живота си в ръце.Никой няма да Ви управи,освен отзад.
341
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сменил 50 лампи, това ремонт ли е бе Герджик, даже не сте го белосали отиди в съседния тунел да видиш ремонт как се прави
340
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Твоето нахалство е безгранично Тикво......
339
25
 
12
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Аз участвах в ремонта на двете тръби на тунел Топли дол по време на тройната коалиция-НДСВ,БСП и ДПС .Едната тръба в посока Ботевград се направи изцяло , но другата не ,защото някъде изчезнаха 200хил.евро!! Тогава трябваше да се започне и ремонта на Ечемишка ,но парите за него вероятно бяха разпределени по схемата 3-5-8 и не се направи.Така че Бойко е прав,но като чета коментарите ,кой го интересува истината тук,само храчки и лиги. Горката държава. С такъв МАТЕРИАЛ толкова !!!
338
4
 
33
 
! Отговори
skaut преди 7 години
До Анонименима по-големи крадци от БСП -Иван Костов,който унищожи цялата българска икономика
337
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По големи крадци и лъжци от БСП няма, всичко построено от ББ може да се види и пипне
336
7
 
36
 
! Отговори
nemam nervi преди 7 години
Не съм фен на Герджиков, но се кефя ,че натри носовете на поничката и БиБи
335
6
 
22
 
! Отговори
skaut преди 7 години
До СтършелТогава може би ще е наистина интересно,пълна ревизия на ББ през целия му управленски мандат,може би още като Гл.секретар на МВР ,има,има какво да се провери,но няма кой!
334
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При ББ, България заприлича на европейска държава
333
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата се тиквуни. Всичко при Борисов е провал, лъжа и кражба. БЕСРАМНИК тиквун такъв.
332
7
 
35
 
! Отговори
1 преди 7 години
тиква,твоите две незавършени управления ,бяха нахалство.
331
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този човек сам си подаде оставката и не довърши мандата си, какво иска сега. Нахално е точно той да говори и да се надява пак да бъде на власт. Той се отказа, това означава че повече не може и сега заради него ще се изхарчат много пари за избори вместо да отидат за добри каузи. Той е този който трябва да се срамува и да не нахалства. Всичко на което ряза лентички се руши.
330
6
 
29
 
! Отговори
скаут преди 7 години
До Красиумирааааааа от яд ББ ,нарцис е той,нарцис........
329
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
изпусна лентичката и сега пяна на устата, ха ха забава
328
4
 
26
 
! Отговори
до 440 преди 7 години
Ами то това беше целта за назначаването му.Да усвоява фондовете където трябва.Като спрат еврофондовете и Борисов ще е аут.Повече няма да им трябва.Употребен и изоставен.
327
7
 
9
 
! Отговори
Тиква гъдулка преди 7 години
Европеизма не е за всеки.Трябват семки за носители.Тиквите имат необходимите семки.Prasetata и жените обичат тиквите.Европеизма е вечен...
326
5
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Кого не е оплюл Борисов.Той е бог на манипулациите.И най важното е,че никога не е виновен за нищо -има ли провал те другите са му виновни но той никога.Така плъзгаво като змия се измъква от положението,нищо че той еднолично управлява държавата.Все другите виновни,а той чиста вода ненапита,но номерата му вече все по трудно минават,затова и губи подкрепа.Хората го разбраха що за стока е,и вече не му се връзват на идиотщините.
325
5
 
25
 
! Отговори
скаут преди 7 години
До до 433ББ нищо съществено не направи....освен може би да усвоява еврофондове за партийните си кръгове!
324
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не е бог ББ да направи всичко от раз, БСП какво построи или ремонтира?
323
10
 
20
 
! Отговори
до 433 преди 7 години
Помня как да не помня че най голям ръст в държавата имаше точно по времето на Станишев 6-7 % ръст на БВП,най голямото увеличение на пенсиите беше пак по това време,25 млр.евро инвестиции -но за категорията на Борисов това беше недостатъчно и оплюваше ли ,оплюваше а наивниците му се хващаха на номерата.При Борисов 0 % увеличение на пенсиите,дефицити,дълг 20 млр.евро -но пак ви е малко на вас почитателите му.Хубаво че дойде Орешарски макар и за 1 година да му оправи бакиите,а той да го плюе.