Къде е заровено кучето? Герджиков да си каже... къде и с колко?

Политолози зоват премиера да стигне по-долеч с обществените поръчки
83
Къде е заровено кучето? Герджиков да си каже... къде и с колко?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Ревизията на служебното правителство на кабинета "Борисов 2" откри нарушения в част от министерствата и сериозните секторите, но за политолога Татяна Буруджиева това не е изненада.

Още по темата
"Служебният премиер Огнян Герджиков трябва да каже "къде е заровено кучето", тоест какъв е проблемът на държавата, на гражданите и на всеки един човек", настоя тя в предаването 'България сутрин" на Bulgaria ON AIR.

"Аз искам да знам ощетена ли е държавата като цяло и с колко", допълни тя.

Политическият анализатор Христо Панчугов също сподели, че не е разбрал какво смята да направи правителството по този въпрос.

"Работата на премиера не беше да се държи като счетоводител - да ни обясни какви грешки и къде са намерени. Трябваше да каже всъщност има ли по-сериозен проблем, който да е причинил тези грешки и как ще бъде отстранен той", коментира Панчугов.

Гостите в студиото се обединиха около мнението, че има много по-големи проблеми, отколкото са обществените поръчки.

Панчугов каза също, че смяната на областните управители е най-малкият проблем на тези избори.

По-сериозният е, че имаме правителство, което е в невъзможност да осигури машини, за да проведе изборния процес, смята той.

"Трябва да се върнем на това дали другите служебни правителства са сменяли областните управители", подчерта Татяна Буруджиева пред Bulgaria ON AIR.

Целият разговор гледайте във видеото на Bulgaria ON AIR:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
8
 
29
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Какво като каже, като няма прокуратура и съдебна система, която да ги вкара на топло задълго време. Нали това беше целта на ГЕРБ, да няма кой да ги разследва. Сега момента да се започне с преследването на политическите (икономически) престъпници от всички партии.