Експерт за охраната на Радева: По закон нямаме първа дама

Ние не сме президентска република, уточни Николай Марков
18 фев 2017 09:54, Петя Славова
178
Експерт за охраната на Радева: По закон нямаме първа дама
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

По закон страната ни няма първа дама, тъй като ние не сме президентска република". Това заяви полковник Николай Марков, след като стана ясно, че на Десислава Радева е назначена охрана от НСО заради "конкретна застрашеност, произтичаща от заплахи за безопасността й".

Още по темата


Експертът заяви пред Нова тв, че такава застрашеност може да значи всичко.

"Държавният глава трябва да знае, че по конституция съществува само президент, но не и президентство. Формално охраната на съпругата на президента е законна, защото е базирана на поднормативна уредба.

Мъжът на първата дама трябва да знае, че Конституцията трябва да има превес над поднормативните актове", уточни Марков, който години наред беше част от системата на НСО.

Същевременно, експертът преудпреди: "Радев ще бъде превърнат в парцалена кукла чрез механизмите на държавната власт. Това е система, която не работи от вчера".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
1
 
! Отговори
Perla 1 преди 7 години
Nso imat ogromen budjet ot rbg i harchat bez nikakav otchet, bez facturi, bez mesechen balance, bez godishen balance pred bg narod, koito si gi e porachal ujkim i kupil taka da se kaje s sobstven kapital, ama hich ne gi znae za kakvo sa mu, kade sa, kolko sa, kakvo proizvejdat za blagoto i stastieto ba bg narod. ***?! Parno?! Celuvki?!Hardwere?! Softwere?! Cultura?! Ili samo potrebiteli melomani?! laji i sluhove za kef pod maskite na secret service?! V polza na offshofni monarhi i miliarderi
127
11
 
3
 
! Отговори
Миро: преди 7 години
Питам ви, тези дето плюете по президента и съпругата му, какво искате от тях!От глупави хора,умна приказка,можеш ли да очакваш!От кого взимате този гаден пример от Бойко ли???
126
7
 
4
 
! Отговори
Миро: преди 7 години
Мило хора,дайте да премахнем завистта и омразата!Нека възвърнем добрите обноски и уважението!Доброто бе потъпкано от лошото и лошите хора,от хора-неграмотни,непрочели дори и една книга! Нещо като Бойко Борисов!!!Вижте само начина му на изказване!За политик става ли? Къде е неговата дипломатичност,деликатност!!!Той няма речник първо!!!
125
8
 
3
 
! Отговори
Миро преди 7 години
Изказвам пръво огромното си съжаление за това,че българите затъпяхме в последните няколко години и то при кого-при Тиквун!!!Срам и позор за нас,забравихме култура,забравихме и начин на писане!!!Второ,ние си загубихме и уважението един към друг!!Та това ни е президент, човек с авторитет,познания, умения, КУЛТУРА, ВЪЗПИТАНИЕ!Нека такива хора ни бъдат за пример!За пример могат да бъдат Корнелия Нинова,проф.Иво Христов!Аз винаги ще ги уважавам президента и съпругата му!Те заслужават това!Тук за жалост се напълни с *** и предатели!!!!СРАМОТА!
124
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марков заяви! И какво от това? Кой е той? Един ***! Сега по същество- на това женище не му трябва охрана, то като го погледнеш да изпаднеш в ужас. Едро, голямо, мускулесто и уставно.
123
2
 
14
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Така, видяхме "новите лица" в политиката и по специално антуража на президента. Та да минем по същество - доносник до доносника, комунист до комуниста, *** до рубладжията и тем подобни червени, просъветски ***, бабички и муцуни от ДС архива, изплуваха от мръсния червен канал и се закотвиха във властта. Да видим обаче до кога...А относно президента и президентшата, коментарите са излишни. Всичко е от ясно по-ясно. Смешно, смешно - та чак жалко.
122
0
 
3
 
! Отговори
Бойчев преди 7 години
До АнонименДа не прави забежки !
121
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извинети, от какво я пазат младоженката не разбрах?
120
2
 
8
 
! Отговори
що преди 7 години
платени тролчета - платени с жълти евроцентове от вицепрезидентката и с бели копейки от г-жа лъжа се навъртат по форума , що *** пише с граматически грешки - въпреки копейките.
119
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не си гледате печката и мивката и да не се занимавате с чуждите жени.Жената не е лоша,със сигурност е по-хубава от някои от вас.
118
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей,женички,прости,злобни,няма ли кой да ви "уважи"за да се успокоите?Едвали мъж ще оплюва толкова злобно някоя жена.
117
5
 
17
 
! Отговори
Станишко преди 7 години
До Цветана ПетроваСамо ,че той не е истински мъж.Затова няма да се намеси.Просто сте гласували за Деса ***.
116
2
 
19
 
! Отговори
Станишко преди 7 години
Имаме си първа дама и нейния "МЪЖ"ТОВА Е ПРОСТО ЕДНА БУЛЯ И ТО ВТОРА РЪКА.После ще почнат да пазят и другият и мъж Г.Свиленски-ком.депутат
115
2
 
12
 
! Отговори
Серьожа преди 7 години
Само спирала и няма нужда от охрана
114
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"ПЪРВАТА ДАМА" и ДЪРТОФЕЛИЯ НИНОВА -----..И ДВЕТЕ СА ЯКИ В *** , КАТО ВЕЛИКИЯ СССР!Дебеляна Йотова ...още е на "СПЕЦИАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ЗАХРАНКА"---ТРУПА КИЛОГРАМИ!
113
3
 
31
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Проста, елементарна и нагла ***, като всички ***
112
3
 
21
 
! Отговори
УМИРАМ ОТ СМЕХ... преди 7 години
ТАЯ ВОЕННА "КАВАЛЕРИЙСКА КОБИЛА" .....ЗА КВО , Я ОХРАНЯВАТЕ ,БЕ.....ХА,ХА,ХАААААААААААА..ЗА ДА НЕ Я КАЧИ НЕКОЙ ,ЛИ...???!!!
111
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам няколко платени герберски тролчета яко са се нахъсали от злоба,че мамата не спечели.Споко,бе,на парламентарните избори шамара ще е още по-звучен.
110
0
 
3
 
! Отговори
До 115 преди 7 години
Ти всеки ден постваш един и същи текст под различни статии и вече ставаш ужасно скучен и досаден.Измисли нещо по-различно,че ни втръсна от теб.
109
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом НСО я пази,значи има сериозно основание за това.Следва да попитаме защо НСО пази Доган и бившите президенти.И защо Цецка Цачева ходеше с охрана от 6 човека на фризьор.Значи за едни може,а за жената на президента-не.Двойни стандарти.Засрамете се и престанете да търсите под вола теле.