Радева отвръща: Не съм първа дама, не съм настоявала за охрана!

В публикация във Facebook тя подчертава, че не командва президента
Обновена: 18 фев 2017 19:25 | 18 фев 2017 19:20,
324
Радева отвръща: Не съм първа дама, не съм настоявала за охрана!
Снимка: Архив, Булфото

Съпругата на президента Румен Радев Десислава Радева написа във Facebook, че не е настоявала да има охрана и опроверга в публикация някои коментари, които е чула в последните месеци.

Още по темата

"Не съм първа дама, нито пък съм фърст лейди. Съпругата на президента съм. Не съм настоявала да имам охрана, нито пък възприемам присъствието на НСО в личното ми пространство като белег за превъзходство. Приемам и се съобразявам с решение, което гарантира сигурността на президента", написа тя в социалната мрежа.

В публикацията си тя подчертава, че не командва президента и не участва в управлението на държавата.

"Именуването ми като "генерал Деси" е добър опит в старанието да се внушава, че генералът е под чехъл. Но генералът в нашето семейство е само един и в настоящия момент е президент", категорична е Радева.

Съпругата на Румен Радев допълва, че не разполага със сътрудници и секретарка.

"Използвам кабинет в президентството, на какъвто са имали право и предишните съпруги на президенти. Там организирам срещи, свързани с инициативите, с които съм ангажирана като съпруга на президента", допълва тя.

"Не съм разпореждала ремонти във вила "Калина", нито съм нахлула с майстори веднага след изборите. Живеем в къщата от една седмица. Завари ни добре стопанисван и уютен дом", пише още в публикацията.

Във връзка с твърденията за баща си Десислава Радева пише:

"Баща ми никога не е бил военен, още повече генерал. Баща ми беше моряк, радист. И никога не е "строявал" президента. Той е покойник от 11 години".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
31
 
! Отговори
Semov преди 7 години
Utre gospojata sha chisti s lopati i metli snega ot trotoarite i dvora na prezidenta...sha vidim koi kolko i kak ot kakvo ga pazi ...:-) komshiite nema da propusnat ...jenata na prezidenta s gumeni batushi kak rine snega...a nso se pravi na nlo...
165
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая е мъжкарана, дали го бие ;д
164
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РОССИЯЯ се разкарая от този сайт!Руските *** вече са ретро.
163
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Като не си първа дама,пусни човека и престани да го теглиш здраво под мишница,командвайки го,какво да говори."Естествено е да отрича,че не е искала нищо,горката.
162
6
 
40
 
! Отговори
Йй преди 7 години
Казала го е просто и ясно
161
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато на Плевнелиев му увеличиха бюджета с еди милио и му вдигнаха заплатата(за какво ли му бяха тия пари,освен за джобни)никой нищо не каза,но сега сте се взряли в президентшата от злоба,че вашата мама не спечели.Продължавайте,само внимавайте да не се самоизядете.
160
8
 
40
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
аз мислех че българите потънаха бедноста си че не ги инрересува кои какво работи и какво прави но сгреших зависта към деси ще убие българина всеки желае този пост като на семейството радеви и стига сте писали щуротии все пак тя е съпруга на президента ни
159
8
 
51
 
! Отговори
Любен преди 7 години
Тази жена е с доста селски и нагъл манталитет, но за комунистите това е логична закономерност
158
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може да се отрече професионализма на Десислава .Първо вкара Радев в леглото си, след това и в президенството.Оправна кака.
157
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не беше другарката Деси никой нямаше да знае кой е другаря Радев.От безличен мъж го направи президент.
156
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИНТЕРЕСА КЪМ РАДЕВ ДОСТА НАМАЛЯ И ЗАТОВА ТЯ КАТО НЕГОВА ПИАРКА ИЗМИСЛИ СЛУЧКИТЕ С ОХРАНАТА. РЕКЛАМА!
155
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мноо е отворена таа
154
7
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Засега Президента Радев излъга два пъти народа:Първо че е женен с две децаВторо че никога не е бил член на БКПЗа първото му намериха жена, сега и едно детенце и първото ще стане истина.За второто стана ясно че президента е срамежлив. Срам го е да си признае.
153
9
 
33
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Очевидно Mypзилките, същите които пишеха отрицателни коментари за Предишния Президент, сега пишат същите за нея и Новия Президент.Това е стара изпитана рецепта на Империята на Злото да предизвиква антагонизъм в обществото.Нека си спомним 1923 и 1925 години. Тогава искаха да предизвикат Гражданска Война в България.Неразбирателството в народа - добре дошло за враговете.Сега всичко е в ръцете на Президента да покаже на народа че е Патриот, а не Троянски Кон на Путин.
152
4
 
47
 
! Отговори
възмездие преди 7 години
Всеки си плаща заслуженото; всичко в този свят се връща. Комунистите трябва да бъдат сигурни в това. Г-жо президентша, беше ви доста весело да коментирате друга жена, казвайки "хормонален дисбаланс". Някои неща са неизбежни и не могат да отминат когото и да било, дори и да се смята за недосегаем - дисбалансите, критиките, когато си на върха. Това е животът. C'est la vie! Как ще издържите пет години? Ами ние?
151
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожо Генчева, в очите на народа винаги ще си останеш любовницата, набързо спазарена за съпруга. Радев се намери натясно след като излъга народа, че е женен с 2 деца. Ако беше казал истината, тая Деси нямаше да му се натресе. Но, вече е късно. Генчева, запомни, тежка е царската корона.
150
14
 
35
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До АнонименТова не е сигурно. Тиквата непрекъснато сънува "Борисов 3", но исторически може да няма такъв кабинет и направо да си преминем към президентска република, което е по-добрият вариант от власт на Борисов. Това ще накара Борисов да се кандидатира за президент. И там да го унижаваме непрекъснато като един Златен ***;)))
149
6
 
51
 
! Отговори
Деса ще ни излезе зл преди 7 години
Дългата другарка Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство.
148
0
 
37
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До melinda.faellaЩо себе си в нея ли разпознаваш? Ами то 99% от жените сте такива. Все пак има 1%, който не е такъв. Командерка;))) Не казва се "креватен генерал".
147
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България не е президентска република и нито една от предишните съпруги не е имала"право"на кабинет,както и новоизпечената съпруга, на новоизбрания президент няма място в сградата на президентството.Тази "Пиар специалистка"да се запознае с практиките в др.страни.Присъствието й, освен в спалнята на президента поражда всички тези негативни оценки за него.