Радева отвръща: Не съм първа дама, не съм настоявала за охрана!

В публикация във Facebook тя подчертава, че не командва президента
Обновена: 18 фев 2017 19:25 | 18 фев 2017 19:20,
324
Радева отвръща: Не съм първа дама, не съм настоявала за охрана!
Снимка: Архив, Булфото

Съпругата на президента Румен Радев Десислава Радева написа във Facebook, че не е настоявала да има охрана и опроверга в публикация някои коментари, които е чула в последните месеци.

Още по темата

"Не съм първа дама, нито пък съм фърст лейди. Съпругата на президента съм. Не съм настоявала да имам охрана, нито пък възприемам присъствието на НСО в личното ми пространство като белег за превъзходство. Приемам и се съобразявам с решение, което гарантира сигурността на президента", написа тя в социалната мрежа.

В публикацията си тя подчертава, че не командва президента и не участва в управлението на държавата.

"Именуването ми като "генерал Деси" е добър опит в старанието да се внушава, че генералът е под чехъл. Но генералът в нашето семейство е само един и в настоящия момент е президент", категорична е Радева.

Съпругата на Румен Радев допълва, че не разполага със сътрудници и секретарка.

"Използвам кабинет в президентството, на какъвто са имали право и предишните съпруги на президенти. Там организирам срещи, свързани с инициативите, с които съм ангажирана като съпруга на президента", допълва тя.

"Не съм разпореждала ремонти във вила "Калина", нито съм нахлула с майстори веднага след изборите. Живеем в къщата от една седмица. Завари ни добре стопанисван и уютен дом", пише още в публикацията.

Във връзка с твърденията за баща си Десислава Радева пише:

"Баща ми никога не е бил военен, още повече генерал. Баща ми беше моряк, радист. И никога не е "строявал" президента. Той е покойник от 11 години".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
14
 
62
 
! Отговори
гнус преди 7 години
АМИ ТАКА СИ Е....!Истинската дума е ..."ПЪРВА ***"!ТОВА ЗВУЧИ ГОРДО ,бе.....ха,ха,хаааааааааааа....и НАЙ-БЪЛГАРСКО..!!!!!!!
85
24
 
64
 
! Отговори
гнус преди 7 години
за *** не разбрали - дама и лейди не са български думи. Обаче какви елементарни душички има. Вднага интриги и лъжи. За мен Радев е 1млн пъти по-достоен за президент от тези досега! Дори генерал е станал по нормалния начин за разлика от един с дадена му титла.
84
16
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До на снимкатаЕ, край Тиквата няма жени, а дърти калинки! А днес се е наснимал с цяла гвардия климактериуми! Като се заяждате с едни, не си вкарвайте автогол поне!
83
6
 
63
 
! Отговори
Кико преди 7 години
"Радева отвръща: Не съм първа дама..."Съгласен!
82
7
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И все пак си избрахме първата жена президент.
81
26
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жо Радева, бъдете горда и силна! За низшите духом отговорът е IGNORE!
80
21
 
43
 
! Отговори
ПодкрепаЗаПрезидента преди 7 години
Подкрепа за президента. За хейтърите хулителите и лъжеразпространителите бесило. Радев всички нормални българи сме с теб. Смело напред. Протестърите сорософилите и всички видове предатели ще ги изловим и ....прасетата ще имат храна за година напред - прасетат ядат смрадна плът на долни предатели
79
15
 
42
 
! Отговори
до изнервен преди 7 години
а след 1989 какво ?- чалга,простотия, порнография и свободия .всичко кадърно и интелигентно избяга , останахте само вие ,дето като чуете Морал,Семейство, Човешки ценности се изнервяте.Е,сега като всички нормални държави си имаме Първа Дама !
78
14
 
50
 
! Отговори
Чико от порто рико преди 7 години
Жалки герберастки тролчета... хак да ви е.. Президент истински генерал, не като вашия дето царчето му лепеше пагоните като петачки на чалгадцииски музикант! И жена има, и то хубава достойна умна.. не като важите коч компания!! Уа изпържени мозъци!
77
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато идолът ти е мУтра, коментарите ти са като на Вулева! Всички под този знаменател явно нямат огледала в къщи, а първите 7 и повече години са пропуснали безвъзвратно!
76
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Do par ata dama ste. ***! Tova li e balgarsko semejstvo? Vtori brak i za dvamata. Tazi seluanka i carvula do meia sa priemlivi samo na selska vecherinka.
75
22
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочетох всички коментари.Озлобени и некадърни хора изливат и бълват злъч и простотии по адрес на жената.Чудя се каква и откъде е тази омраза и политическа простотия.Предишният въобще не видяхме жена до него.Защоли?Този с жена и само хулене.Пишат и плюят политически обременени личности.От злоба!!Някои си там навремето казал:"Не народ а ***"просто матриалът е такъв както казва вождът ви.
74
26
 
46
 
! Отговори
Първа Дама сте ! преди 7 години
г-жо Радева Вие сте Първа Дама на Бг и ние Ви се радваме ! Нека президентската институция излъчва Достойнство,Морал и човешки ценности ,бъдете пример за нормално Българско семейство !не им се обяснявайте на тея дето са ни дете, ни коте,ни жена
73
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ясно за какаво е нсо, да й пазарува в била, да чисти, да готви..Те и без това едва ли друго някога са вършили
72
9
 
41
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
96 Каква конституция бе , тиквар?До тиквар жена не стои.Огледай се и ще видиш че съм прав.
71
20
 
44
 
! Отговори
неразбрал преди 7 години
Коя беше първата дама до Плевненски? А до Банкянски? Някоя чалга певица ли беше? То друга и не би застанала до тях. Може би някоя платена жрица с проблеми в зрението и носа.
70
8
 
47
 
! Отговори
гост преди 7 години
Със съпругите на предишните президенти не миже и да има сравнение. Новата ни президентша мисли ли, че ако покани Мелания Тръмп тя ще дойде , както дойде преди години Хилари Клинтън по покана на Антонина Стоянова?
69
25
 
45
 
! Отговори
справедлив преди 7 години
Герберунгелите реват и храчат! Значи се движим в правилната посока.
68
12
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е нито си първа, нито си дама
67
10
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е че не си първа дамя всички го знаем)