С отводи и разногласия: БСП нареди листите за изборите

Част от номинираните за депутати във Видин си направиха отвод
19 фев 2017 17:03,
59
С отводи и разногласия: БСП нареди листите за изборите
Снимка: БТА

Националният съвет на БСП утвърди подредбата на кандидат-депутатите за изборите на 26 март. Преди днешното заседание се породи леко напрежение, а бившият и настоящият лидер на Столетницата влязоха в задочен спор, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Голяма част от номинираните за депутати от Видин си направиха отвод, а настоящото ръководство заподозря, че зад тези действия стои бившият председател на партията Михаил Миков.

Днес беше утвърдена и гражданската квота, като по-интересните лица, които намират място в листите са певицата Нона Йотова, актьорът Любомир Ковачев и параолимпиецът Михаил Христов.

Националният съвет на партията избра само Атанас Зафиров за член на Изпълнителното бюро, съобщи Корнелия Нинова, цитирана "от Фокус".

Тя посочи, че изборът на нови членове на Изпълнителното бюро на партията се е наложило, тъй като Деница Златева е излязла от него, а повечето от колегите й ще станат депутати и е искала да допълни състава му.

Корнелия Нинова отрече това да е някаква компенсация за тях, тъй като те не присъстват в листите за предсрочните парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
OSMAN преди 7 години
DOGAN AGA RUMEN OVCH I LAJATA PRAVYAT HAVSTA...
43
1
 
0
 
! Отговори
миковист преди 7 години
Без другарят Миков няма БСП.Това е истината.
42
3
 
5
 
! Отговори
ОТВРАТЕН преди 7 години
ЗАРАДИ КОМПРОМЕТИРАНАТА НИНОВА И ГЕРДЖИКОВ, ИНДУСТРИАЛЦИ ОТ ПЕТРОЛА ОТКАЗВАТ ДА ПРЕДЛАГАТ КОНТРАКТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!!!До Анонимен
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сравнението между Миков и Нинова е като между БМВ и Трабант.Трабантът е само по шумен!Ще видите,че от Нинова ще има да изпати не само БСП,а и цяла България,също както навремето изпатихме от Жан Виденов.
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ах Нинова докато не се отървете от типове като този който е до тебе свинарчето Гергов и другите крадливи типове забрави за мнозинство и управление още не сме забравили Жан виденовата зима най големите мошеници и крадци са в БСП и ДПС ако не е така как най големите капиталисти ще са *** и да ви попитам кое ваше управление е направило нещо хубаво за народа или е по добре да си крадете, да спират еврофондовете и да ограбват е народа и да фалирате банките
39
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
листите са готови ама са забравили кои ще гласува аз сьмЗА НИКОИ
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този от ляво е срам за баща му. А тази е срам за Българите .
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този филм сме го гледали... с този *** от лявата и страна....
36
0
 
5
 
! Отговори
Златку Китайцев преди 7 години
Ич ни не е ми какво да ни?
35
1
 
11
 
! Отговори
dp преди 7 години
И тия си мислят, че правят нещо с тая вреслива леля с манталитет на разсърдена келнерка начело, мале мила.Жалка работа.
34
1
 
15
 
! Отговори
Бацо Гацов преди 7 години
Актьори, журналисти и спортисти, това е формулата на успеха. Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-хаВсе едно в нашата инженерингова фирма да наемат учители по литература.
33
2
 
17
 
! Отговори
безродници преди 7 години
Днес е ден за почит на великия Левски, а с какво се занимават червените пеликани - пазарлъци кой да грабне кокала! Как не ви е срам!
32
2
 
16
 
! Отговори
ЕЙЙЙЙЙЙ.....КВО НЕЩО преди 7 години
....ЧЕ СЕ ИЗТЕПАТ ЗА КОКЪЛА ТИЯ *** ,БЕ.....ДАЖЕ И БОЙКОТ СА НАПРАВИЛИ НА ПОЗИТАНЦИТЕ !!!МИШО-ВИНАРКАТА, ВОДИ ЧЕРВЕНИТЕ ПРОТЕСТЪРИ У ВИДИН!!
31
2
 
21
 
! Отговори
Шопо преди 7 години
Кокала,кокала !!! Борбата е за кокала,не в полза на народа !
30
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спортисти и параолимпиици,ще ни управляват.Голям политически опит имат:-) :-) :-) .То такива са добри за ***.Никакъв опит нямат в политиката и следователно ще са послушни и ще вярват на всичко,което им се каже
29
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кирчо Крадеца имал и прозвището Лигльото на Позитано 20
28
4
 
26
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Кирчо Крадеца... - редом до госпожа Лъжа... - крадци и лъжци мила моя майно льо...
27
1
 
24
 
! Отговори
До до 22 преди 7 години
Аз пък помня че реално един на трима работеше, другите само вземаха заплати.
26
5
 
36
 
! Отговори
Циник преди 7 години
За "опресняване"Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е собственичка на 40% от акциите на Техноимпорт и Техноимпекс придобити от нея по време на управлението на Ив.Костов, който я беше назначил в надзорния съвет на тези две предприятия през 1999г. Корнелия и много други червени милионери откраднаха милионите си от бедния българския народ, който стана още по беден. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
25
7
 
30
 
! Отговори
Койнарев преди 7 години
Другарката Нинова след три мандата прозря че повече не трябвало така както досега. Смени няколко стари муцуни с други стари муцуни взети от тук и там. Нито един доказан професионалист от област която да е свързана с качествено управление.