Патриотите и "Воля" се харесват! Ще се вземат ли?

Имали допирни точки, но чакали резултатите от предсрочня вот
20 фев 2017 09:50,
37
Патриотите и "Воля" се харесват! Ще се вземат ли?
Кадър: Bulgaria ON AIR

Патриотите няма да отстъпят от искането си за вдигане на минималната пенсия до 300 лева и ежегодно преизчисляване на пенсиите спрямо средния осигурителен доход. Това отново беше изтъкнато като приоритет от д-р Султанка Петрова от Патриотичния фронт.

Възможност за такова увеличаване с пари от държавната хазна има, увери тя в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Сега Обединените патриоти изработват национална доктрина, в която да влязат 5 приоритета - образование, икономика, социална политика, здравеопазване и българска култура.

Събеседник на д-р Петрова в студиото беше Веселин Халачев от "Воля". Основната стратегия на партията е в подкрепа на малките и средни предприятия, разказа той.

"Предлагаме младежки стартиращи предприятия до 35-годишна възраст, плюс стартиращи предприятия на хора над 55 години, плюс стартиращи предприятия на хора в неравносотйно положение, и те да бъдат освободени от данъци в първата година", посочи Халачев.

На въпрос дали Обединените патриоти и "Воля" могат да работят заедно, д-р Султанка Петрова отговори: "Има определени допирни точки, но това не значи, че след изборите ще работим с тях. Нека видим какви са резултатите. Единственото, което трябва да ни обединява е България - да седнем на една маса и да се разберем по 5 приоритета, по които ще работим".

Целия разговор гледайте във видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста е смешно, една друга партия предложи освобождаване от данък печалба за плади предприемачи до 35 години (което мога да им разбера логиката зад подобно решение), а тези предлагат щедро това същото + за над 55 години... Каква е тази дискриминация на хората между 35 и 55 и как си представят да обединят нацията като започват да я делят наред с 300 хиляди други неща и по възраст в предизборните си обещания, не ми е много ясно. Ако някой има идея защо, нека сподели.
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краставите магарета от далеч се намират.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЕ ПАТРИОТАРИТЕ СЕ ПЛЮХА ЯКО С АТАКА, ПОСЛЕ В ИМЕТО НА ДАЛАВЕРАТА ПЛЕСНАХА С РЪЦЕ И СЕ ПРЕГЪРНАХА
27
1
 
5
 
! Отговори
Аритметика преди 7 години
Ако бяха направили коалиция за предишните избори, тази коалиция щеше да ги спечели.
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво най накрая гей браковете между политически лесбийки са разрешени
25
0
 
6
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 7 години
Че ,162лв минимална пенсия с 37г.трудов стаж не ви ли стига?
24
0
 
3
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
Ще го изтриете,знам ! Но хората да знаят,че цензурирате !
23
1
 
4
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
Последният патриот в България беше Левски ! Тия са западни ментета ! За да не кажа сороосоидни ментета !
22
1
 
6
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
Последният патриот в България беше Левски ! Тия са *** ментета !
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На мен ми е симпатична Султанка. Случайно да знаете за какво се бори и какво прави.Ясно е че не знаете и ще ви кажа . Тя е тази която не прие в България да се легализира марихуаната, както и участва като твърд опонент да не се допускат много толерастки закони които ес ни налага ...като един от тези е да изучават децата в бг че има и трети пол .Вие искате ли на такива "хубави" неща да учат децата ви ?! Султанка е много земен и мъдър човек, не съдете по прическа
20
1
 
4
 
! Отговори
tangra преди 7 години
За съжаление няма как да се изпълнят тези обещания. С евтината продукция, която влиза в страната няма как да защитят нито един български бизнес. А хората без пари и на загуба не искат да работят. Трябва да се защитава българското производство, с мита не може, но може с административни мерки и заплахи, както в САЩ. Там големите фирми вече се отказват да строят извън САЩ само от страх.
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То Султанка само името и да беше странно за българка. Ако не беше неетично, щях да питам тук татарка ли е, ескимоска ли е или смеска от няколко подобни породи плюс извънземен елемент. Космически патриотизъм или постижение на генните модификации. Все пак запазва сексапил за пенсионери с по нестандартни желания.
18
1
 
7
 
! Отговори
Българка преди 7 години
коя е тая накипрена чалга хубавица дето се е пръкнала да влиза във властта,но то и от такива има нужда там - пълнеж,допирните точки са повече от ясно къде са
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом земеделците може да са в коалиция с тези партии, които разфасоваха буквално и преносно Стамболийски, значи всичко е възможно. Няма идеали! Има нравствени *** дали! Каквото и да правите с вашия глас някой ще се намести там и хубаво ще си поживее. Като 13/13 не и знам името на гювендията.
16
1
 
12
 
! Отговори
Бай Шиле преди 7 години
Бея, Сергея, Злодея (Цецо), Винкела, Охраненият войвода и Волният Снежноглав маймун на софра при Свинята
15
0
 
5
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Не е лошо - измислили са как да разделят населението по възрастова структура. До 20 г.- учащи, до 35 г. - младежи, до 50 г. - средна възраст, до 65 г. старци . Всички работят на различни места и така няма конфликт м/у поколенията и всички ще се съревновават да изпълнят петилетния план за 1 г.
14
1
 
15
 
! Отговори
Бай Шиле преди 7 години
Всъщност искането на патриотите за 300 лв пенсия има за цел да убие българският пенсионер.Ще ви кажа защо: Представете си, пенсионер, който взима 150 лв пенсия, които са разчетени до стотинка - за лекарства, за една кофичка кисело мляко и половин хляб. И изведнъж 300 лв!!! Тези с по-слаби сърца - гът на място, кога са виждали толкова пари! Вторите ще решат, че имат много пари, ще се поотпуснат - ягнешки ребърца с боб, свинско със зеле, ... висок холестерол и те гък!Накрая, ще останат само ...
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стремежа е да се мушнат в НС. Сетне ако успеят да удържат тиквара да не подава оставка цял мандат - пей сърце! Само представителните пари вече са над 3500 лева месечно. Субсидийката остана на 11 лева на ***.
12
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам вече какво не е възможно! Само преди 3 месеца Марешки хулеше патриотите в предизборните си изяви.Но тук вече е доказано, че всички са готови да правят менуети на бай Бой!Последната преграда е народа, но тя е доста рехава.
11
1
 
13
 
! Отговори
АБВ преди 7 години
Щом се обичат младите, ами да се вземат!