Каракачанов към Радев: Какво се случва в Черно море?

Лидерът на ВМРО пита имал ли е военният министър мандат от МС
21 фев 2017 14:14,
74
Каракачанов към Радев: Какво се случва в Черно море?
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призова президента Румен Радев и служебния министър Стефан Янев да дадат повече информация за засиленото военно присъствие на НАТО в Черно море.

Вчера стана ясно, че НАТО увеличава присъствието си в Черно море с тренировки и учения на страните от пакта в региона.

Още по темата

Преди дни генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг обяви, че решението е взето единодушно на срещата на военните министри на НАТО без възражение на някоя страна-членка.

Според Каракачанов това засилва допълнително конфронтацията с Русия в Черноморския басейн.

Лидерът на ВМРО призова служебния министър на отбраната Стефан Янев да каже дали е съгласувал подкрепата си за идването на НАТО с президента Румен Радев и дали има мандат от кабинета.

"В момент, в който Украйна и Русия са изправени на нокти една срещу друга, кой има полза от това да въвлича и България в ескалация на напрежението", попита Каракачанов.

Той поиска отговор и на това дали решението на НАТО означава разширяване на съвместния air policing на територията на България и извън българските териториални води.

"Българският народ заслужава да знае истината. Призовавам служебния кабинет и президента бързо да я разкрият. В противен случай остава усещането не просто за нещо гнило, но за нещо, което застрашава националната ни сигурност", обяви още Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
5
 
4
 
! Отговори
я да помислим преди 7 години
Добре,с две думи .Няма да си мръдне пръста ни за Украйна ни за никоя европейска държава имаща политика подобна на ДП на САЩ.
41
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знаех, че руско *** може да бъде македонски войвода!
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До я да помислим 41Дали си мислил не знам, ама нищо не си казал. Следващият път се опитай да мислиш преди да се изкажеш.
39
12
 
5
 
! Отговори
Сталин преди 7 години
Седесарите са в амок ,чувстват края както 1944 ,но още не могат да схванат ,че загубиха и сигурно ще решат да правят ново Ястребино .Все тая ,народния съд ги зове . Макар те горките да са все пребоядисани *** .Тоест пак съд за вара с партиен билет.
38
8
 
8
 
! Отговори
я да помислим преди 7 години
Само помислете колко са нагли еврогейците.........Искат от Тръмп да ги брани ,за да си вкарват повече ислямисти ,които да подготвят атентати срещу страните им и САЩ.А вие кажете тия нормални ли са . Не искали да отделят повече пари за отбрана,амаСАЩ били им длъжни щото демокрацията изисквала това .Значи аз съм Тръмп и сигурно щеимам интерес да браня ЕС ,който през ден ме подиграва в медиите си .
37
6
 
10
 
! Отговори
Го4о преди 7 години
Кара-качанката на балотажа нали гласува за РадеФ..... сега защо пита?
36
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крайно време е и ние поне веднъж да освободим руснаците и да им натякваме150 години, че са неблагодарници и , че всеки ден трябва да ни целуват задниците от благодарност. И веднага Жириновски или Толстой трябва да регистрират Всерусийско движение "Българофили". И да издигнат в центъра на Москва най-малко 150 метров паметник "На българите освободители от признателния руски народ"
35
7
 
10
 
! Отговори
тва е преди 7 години
Ако седесарските кратуни си мислят,че бай Дончо ще тръгне да брани Европа от Путин щото Юнкер си приема бежанците много са се заблудили .Европа ще бъде бранена от Тръмп само ако ЕС го няма ,както и вас седесари смотани.
34
4
 
10
 
! Отговори
кръстоносец преди 7 години
На който му се воюва с руснаците да ходи в Украйна. На мен лично още не ми се мре.
33
7
 
15
 
! Отговори
Псевдoпатриот N преди 7 години
Гн Каракачанов, разберете! - ИЛИ СМЕ В НАТО, ИЛИ НЕ СМЕ! Това е договорено още през лятото от предишния Президент на Република България.И като сте толкова загрижен, кажете какво се случва на Черно Море, в град Бургас, фирма ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМИК!?????Там всичко е ОК, нали?
32
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aз не искам руските ракети да бъдат насочени към България,заради болните мозъци на американските марионетки тук!
31
4
 
17
 
! Отговори
камен преди 7 години
Абе тоя президент май се оказа скрита лимонка !
30
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До есхачЛнВсичко това е не да се напада *** русофилче, а зада не се появят зелени човечета на българска земя, които с помощта на националните предатели русофили да превърнат България в Задунайска губерния. Това е българския интерес, и който върви против него е национален предател.
29
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който иска да воюва с руснаци - да заминава в Украйна и да воюва , повечето българи не искат да воюват с никой !
28
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички руски *** се разпълзяха за да защитават руските интереси.Но най-малко се очаква от председателя на ВМРО да бъде сред тях. След всичките гадост на Русия по отношение на Македония, и главната и роля в създаването на "македонска" нация и език.
27
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ръшлярина па се изхвърля кат такова на мокър песък. Добре се е охранил гъдината.
26
3
 
8
 
! Отговори
__ преди 7 години
Крата да не се прави на луд, защото това не е решено от днес за утре.
25
12
 
14
 
! Отговори
перуката НЕНЧЕВ преди 7 години
А бе ТЪРБУХ дебел, питай Плювната, Митов и Ненчев, те са подписвали документа през юли 2016 г
24
10
 
16
 
! Отговори
есхач преди 7 години
Руските интереси са чужду интереси, бе българофоб. Аман от руски агенти!Ти явно съдиш по себе си. Като защитник на чужди интереси ходи и се бий за американски белгийски немски англичаски интереси за каквито щеш само не на БЪЛГАРСКА територия няма нужда от още разрушения на тази изстрадала земя поради нечия глупост. От войната по-лошо няма особено *** ербаплък-на гол тумбак чифте пищови. Ти си просто пушечно месо и след като не го осъзнаваш-това е твой проблем, но не го прави и мой
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
споко Краки...яж си кифтета. Април май месец най много да хвьрчат руски ракети от Крим кьм Варна,Бургас и Ново село и Девеселу(руманеще)