Тука има, тука нема... първомартенски лидерски дебат

Борисов и Нинова май пак не се разбраха кой с кого да спори
181
Тука има, тука нема... първомартенски лидерски дебат
Колаж: Dnes.bg

Ще има или не лидерски дебат между председателите на двете най-големи партии Бойко Борисов и Корнелия Нинова, на какъвто двамата взаимно се канят от дни? Остава неясно, но за утре отговорът е по-скоро не.

Лидерите на ГЕРБ и БСП отново не се разбраха за дебата, който последно бе планиран за 1 март вечерта в НДК.

Още по темата

Борисов заяви в съобщение, разпространено от пресцентъра на партията му, че е разговарял с Нинова по телефона днес.

"Тя за пореден път отказа всички форми на дебат, които трите национални телевизии и аз и моят екип предложихме. Очевидно г-жа Нинова има проблем да представи екипа си и държи дебат да не се състои", коментира Борисов.

Задочно соцлидерката също отговори с настояването лидерският дебат да се състои "очи в очи".

"Неприемливо е за нас да се смесват формите - експерти и лидери заедно, защото хората заслужават да чуят от първо лице визията на всеки един лидер за бъдещето на България. Съгласие по това не беше постигнато между екипите на БСП и ГЕРБ и затова лидерският дебат не може да бъде осъществен", заявява тя, цитирана от пресцентъра на БСП.

Борисов пък подчертава, че се е съгласил на пряк дебат с нея в отделен модул. Приел преди това също в отделен модул да спорят екипите на ГЕРБ и БСП.

"Г-жа Нинова отказва. Аз и екипът ми ще бъдем на 1 март 2017 г. в зала 6 на НДК, където сме поканени от трите национални телевизии в 19:30 часа", добавя експремиерът.

Сутринта Нинова изтъкна, че с Борисов не са "конферансиета" и настоя, че дебатите трябва да се проведат отделно - лидер срещу лидер и екип срещу екип. "Корнелия Нинова е готова и чака - когато ГЕРБ решат, че искат лидерски дебат очи в очи, да дебатира с Бойко Борисов по важните за страната и гражданите теми", посочват от екипа й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
12
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Как си го представяте... - Борисов да седне да дебатира с махленска клюкарка - истеричка... - не му е на нивото...
88
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като хересвате толкова ГЕРБ защо не избрахте президент от ГЕРБ ами спечели човек на БСП-то
87
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези които нямат старческа деменция помнят така наречения дебат между Стоянов и Гоце.Няма как някой да се хване втори път на тоя капан.
86
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
народа прогледна и вече няма да гласува за Бойко
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tia dvamata mnogo se obi4at i schte se odadat nalubovta dr ot gerb ve4e ne sa interesni sa boiko te vse vikat da vojde i oadat a ninova vika da ama ne i tova e pravi interesna seksi darpa se ama schte dade ako boiko snae kak da si poiska vlasta goljam kofisch edinia schte govori sa nagistrali komunisti de sa pensii. Krediti sa mkadite i bednite aide boiko ne se plaschi ot hubavata jena a i ti obi4asch sakraglenite kato pavlova ba4varova zazeva🇧🇬🇧🇬🇧🇬🚝
84
3
 
18
 
! Отговори
тото преди 7 години
Като гледам в мрежата колко "харесва"т Герб се чудя ,как социолозите сметнаха ,че те водят с 6 %.Чудо но чудесата. Или не разбирам или разбирам много добре. Кво ще кажете?
83
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Корни я разбирам.За да накараш всички да забравят факта, че си "за" Русия, но синът ти е в САЩ, трябва да лаеш. Доста силно да лаеш...
82
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може ли да си крал ,крал ,крал ,да си подсигурил и правнуците си и пак да се натискаш да крадешей това лакомията граници няма
81
0
 
11
 
! Отговори
Коо преди 7 години
Д'EБAТИ
80
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако говорим за умствен капацитет това е все едно да дебатират Айнщайн и Кольо от махалата. Това на всички е ясно. Сещайте се кой, кой е... И аз да съм на мястото на Борисов и мен ще ме е страх
79
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не е лошо Бойко малко да се скрие че омръзна на хората вече
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и какво стана сега ?ако ги изберем ще дават ли големи заплати?
77
4
 
22
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Когато си лидер на партия дебата трябва да е очи в очи за което Нинова е права. Какви са тези дебати на експертите, на екипите дрън дрън. Всеки лидер трябва да е запознат с това която предлага. Друг е вече въпроса ако си глупав и вместо някой угонически да ти мълчи ще те опонира...Не, че харесвам и двамата, но в случая се вижда, че Борисов просто шикалкави и бяга от директен дебат
76
5
 
6
 
! Отговори
опа преди 7 години
Че той и народецът ни си краде яко, не е спирал????? Това изказване е типично Българофобско засукано от Комунистическите сaтaнински шaмани!!! Така ли си приказвате когато дърпате милиони и милиарди от банките за хотели и замъци ?? Аз знам чия част от "народеца" крaде! Вашите шпиoни , биячи и ***!!
75
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
герб ,БСП и дпс вън от власта
74
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тиква и дебат ха ха ха = асфалт и саниране на квадрат + лъжа, крадене, мафия + КОЛЕЦ ОТ НАРОДА като за капак
73
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И Герб и БСП -това са крадците на България с постоянната подкрепа на ДПС. Ха осъзнайте се вече ,тия станаха милионери,милиардери а пари за народа все няма. Престанете да ни ги рекламирате и едните и другите защото тези обслужват мафията и двете партии не говорят за корупцията по висшите етажи .Зарежете ги . Дайте да ги пратим при НДСВ ,защото тия акули нямат наяждане ! Гласувайте за Минчо Христов с бюлетина 4 -политическа партия Възраждане !
72
5
 
7
 
! Отговори
хехе гужуци преди 7 години
К`ВОТО КАЖЕ АМЕРИКАНСКОТО??? Затуй ли има 600 000 руски имота в България ??
71
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За червените крадци, винаги Има а за народа Нема..........................Че той и народецът ни си краде яко, не е спирал.
70
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К`ВОТО КАЖЕ АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО-ТОВА ЩЕ Е.