Тука има, тука нема... първомартенски лидерски дебат

Борисов и Нинова май пак не се разбраха кой с кого да спори
181
Тука има, тука нема... първомартенски лидерски дебат
Колаж: Dnes.bg

Ще има или не лидерски дебат между председателите на двете най-големи партии Бойко Борисов и Корнелия Нинова, на какъвто двамата взаимно се канят от дни? Остава неясно, но за утре отговорът е по-скоро не.

Лидерите на ГЕРБ и БСП отново не се разбраха за дебата, който последно бе планиран за 1 март вечерта в НДК.

Още по темата

Борисов заяви в съобщение, разпространено от пресцентъра на партията му, че е разговарял с Нинова по телефона днес.

"Тя за пореден път отказа всички форми на дебат, които трите национални телевизии и аз и моят екип предложихме. Очевидно г-жа Нинова има проблем да представи екипа си и държи дебат да не се състои", коментира Борисов.

Задочно соцлидерката също отговори с настояването лидерският дебат да се състои "очи в очи".

"Неприемливо е за нас да се смесват формите - експерти и лидери заедно, защото хората заслужават да чуят от първо лице визията на всеки един лидер за бъдещето на България. Съгласие по това не беше постигнато между екипите на БСП и ГЕРБ и затова лидерският дебат не може да бъде осъществен", заявява тя, цитирана от пресцентъра на БСП.

Борисов пък подчертава, че се е съгласил на пряк дебат с нея в отделен модул. Приел преди това също в отделен модул да спорят екипите на ГЕРБ и БСП.

"Г-жа Нинова отказва. Аз и екипът ми ще бъдем на 1 март 2017 г. в зала 6 на НДК, където сме поканени от трите национални телевизии в 19:30 часа", добавя експремиерът.

Сутринта Нинова изтъкна, че с Борисов не са "конферансиета" и настоя, че дебатите трябва да се проведат отделно - лидер срещу лидер и екип срещу екип. "Корнелия Нинова е готова и чака - когато ГЕРБ решат, че искат лидерски дебат очи в очи, да дебатира с Бойко Борисов по важните за страната и гражданите теми", посочват от екипа й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
1
 
2
 
! Отговори
MoX преди 7 години
Абе пичовв, 10 пише, че ГЕРБ са почнали да дават пари за изборите. Трябва нещо да се прави, роднини , близки нещо - да се кандърдисват да идат до урните, че още един мандат на ГЕРБ ще ни дойде въз. А дебата го пиши бегал - Борисов в друго , освен моноспектакъл не играе.
148
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БАЙ *** НЕ Е СПОСОБЕН ДА ВОДИ ДЕБАТ САМ, ТРЯБВА МУ ТАМ ЕКИПА, ТОЙ ДА ПОСОЧВО КОЙ ДА ОТГОВАРЯ.МОЖЕ ДА Е ИНЖЕНЕР, НО ОТДАВНА Е ДЕГРАДИРАЛ
147
9
 
3
 
! Отговори
Азис преди 7 години
Тази Корнелка мимяза на БУЛКАТА БЕГЛЕЦ...Колко кандардисваше бате Бойко за среща "ОЧИ НА ОЧИ"...(то после може и нещо друго да последва като са насаме двамата...Ама тъй де запролети се , хормоните кипнаха, морковчето щръкна...И сега накрая какво излезе? Таман бате Бойко се съгласи на годежа, натопорчи го дето се казва...а тя булката се уплажи от боздугана ...и сега нямало да има среща...АМА КАК ЩЕ НИ ПРАВИШ 8 МИЛИОНА ***, ми то трябва среща насаме, очи в очи, ...и боздугана да въртииии
146
4
 
4
 
! Отговори
пенко преди 7 години
Информирам ,тези които не знаят, че всеки завършил факултета "Пожарна безопасност" е ИНЖЕНЕР ХИМИК! Не историк или адвокат ,литератор или друг "ДРЪН ТА ПЛЯС " !
145
4
 
2
 
! Отговори
пенко преди 7 години
От кога "кравата" /па боло и "СТРЪВНИЦА"/ казва на БИКА "КАК" ?!?!
144
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имайте в предвид че БСП са майстори на пропагандата, това са учили в АОНСУ , контрол над масите, плащат богато на *** за да ви мътят главите, целта им е една единствена, а именно взимането на властта. След това всички знаем какво се случва, катастрофа и грабеж на всички нива в държавата, ако ви е останал поне малко разум не гласувайте за тях
143
7
 
6
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 7 години
НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ,ЧЕ СМЕ ТОЛКОВА СЛАБОУМНИ....КОЙ ОТ ДВАМАТА ЩЕ ВИ ОПРАВИ ? ТЕ НЕ ВИ ЛИ ОПРАВИХА ВЕЧЕ ! ТИЯ ЩЕ СЕ ЗАДАВАТ ОТ ЛАКОМИЯ ,ЩЕ ПОВЪРНАТ И ОТНОВО ОТ НАЧАЛО ПАК ЩЕ ОТВОРЯТ УСТИ....ХОРА ИЗБЕРЕТЕ СИ НЯКОЯ ДРУГА ПАРТИЯ ,ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ МНОГО ПО-ДОСТОЙНИ ОТ ТЕЗИ ИЗВЕСТНИ НИ КРАДЦИ БЮЛЕТИНА 4 : 14 : 16 СА В ПЪТИ ПО-ДОСТОЙНИ ОТ ТЕЗИ КЛЕПТОМАНИ ! ЗАТРИЙТЕ ГИ ОТ СЪЗНАНИЕТО СИ И МИСЛЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ ,ЗАЩОТО РОДИНАТА НИ УМИРА !
142
10
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Сутринта гледах *** какви глупости говореше при Хекимян:''Парламента ще приеме законкойто ще задължи частните банки да дават кредит на млади семейства без лихва''.''Ние ще направим от един хляб три''и още един куп глупости(не запомних всички)Тя не иска да води екип на дебат,защото нейните хора ще говорят с АКО и ЩЕ.Хората на Бойко ще вадят цифри и проценти които няма как да ги оспорва.Бойко ще я чака утре в 19:30 с хората си.Да видим дали *** няма да се яви.Ако не се яви-срам,голям срам!
141
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дебат, дебат ...И някой журналист който да овладява словесните *** на ББ-т.е ограничено и равно време за отговори.
140
4
 
22
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Бойко просто не иска да излезе на дебат сам, защото ще се види, че не може да говори по същество ако няма насреща си журналист, който само да слуша и накрая да каже: "Благодаря ви, господин Борисов".Какво да се прави, той е човек с пожарникарско образование. Коронният му номер е да се направи на ядосан, да тегли един калай на опозицията, и да изприказва един дълъг монолог. Това може.
139
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** народ слаба държава...Кой от двамата ще ви оправи ? я стига сте ги хвалели,те ако искаха имаха достатъчно време-27 г. Какъв кеф ще е и БСП и Герб с приятелчетата им от ДПС да везат възможно най-малко гласове ,защото те си го заслужиха ! Трябва да ги изхвърлим от властта тези акули ,не разбирате ли че нищо от това което обещават няма да стане ,защото не остават пари за народеца от тяхната лакомия...Гласувайте за 14 -там е истината и ако се обичате сами себе си ,гласувайте разумно ,защото щ
138
4
 
3
 
! Отговори
ЗА преди 7 години
Пък аз много искам лидерски дебат, жената също много иска ***. На кантар сме дали да гласуваме за ГЕРБ и БСП и решихме да е за този, който надхортува другия.
137
4
 
22
 
! Отговори
Истина преди 7 години
Е гати страхливеца , и тоя е бил начело на държавата , нали беше голям "мъж" бе Бойко.
136
4
 
21
 
! Отговори
Де Гол преди 7 години
Герберските *** треперят за Баце, кой ще им плаща.
135
4
 
19
 
! Отговори
Гого преди 7 години
Сигуре съм че Бойко ще вдигне кръвно и утре ще е в правителствена болница , и ще чака париарха и мюфтията.
134
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тука 2-3 от кутевите пeдалчета създават впечатление за навалица :)
133
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бацеее,нали си чел Винету.В първия том има една глава,която се нарича"Краят на един страхливец".Прочети я пак.Ще ти е от полза.А може и сам да се познаеш там.
132
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде на бас, че Борисов ще приеме дебата. Вече няма друг избор. БСП ще поръчат социологическо проучване и познайте какъв ще е резултата - 99% ще искат лидерски дебат и това е съвсем нормално, какъв ще да е един лидер, който бяга от спор с най - големия си опонент? Оттук - насетне, ако продължава да отказва, ама така ще насапунисат темата, така ще го обругаят, че ще хване уртикария от нерви. Друг е въпроса, че за датата на дебата може да излезе в болнични.
131
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова, напълни патурите от страх :)
130
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв дебат, какви 5 лева! Защо перестата госпожс-другарка толкова се бие в гърдите, след като е един лаик в политиката. Борисов тактично и съвсем резонно отказва директни разправии, а пък тук някаква агитка от мyxльовци се зaпeнили да определя кой какъв е!