Да си българин не е участ. Да си българин е чест!

Румен Радев честити националния ни празник от Facebook
Обновена: 3 мар 2017 12:02 | 3 мар 2017 10:26, Камелия Цветанова
235
Да си българин не е участ. Да си българин е чест!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Президентът Румен Радев поздрави българите за националния празник 3 март.
 
Във официалния акаунт на президентството във "Фейсбук" той написа: "Да си българин не е участ. Да си българин е чест! Това са го знаели нашите възрожденци. Нека го знаем и ние! Честит национален празник!".
 
Поздравлението е придружено и със снимка на паметника Шипка.

За пръв път като държавен глава Румен Радев ще присъства на тържествената церемония по издигането на националното знаме пред Паметника на Незнайния воин в столицата, а по обяд ще се извърши тържествена смяна на почетния гвардейски караул пред президентството.

Вечерта на пл. "Народно събрание" ще се състои тържествената заря-проверка по повод 3 март, където президентът Радев ще приеме почетния строй на представителните части на Българската армия и ще произнесе слово.

По-късно ще се състои традиционният прием за Националния празник, даван от държавния глава, в Централния военен клуб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още по темата: 3 мартРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то вече да те е срам да кажеш, че си българин, навсякъде сме на последно място,българина- работи за 500-600 лв и трябва да е горд, вече не остана и грам гордост,май в България гордостта идва от парите ,е ,да се гордее смотания президент ама ако взема тея пари къде ли ще му е гордостта.
164
0
 
2
 
! Отговори
българин преди 7 години
Къде са децата на политиците ни?В чужбина нали?
163
1
 
3
 
! Отговори
До 192 преди 7 години
Много , многооо си неграмотен и в писането и в мисленето...
162
5
 
7
 
! Отговори
уффф преди 7 години
"Да си българин не е участ....."Клишето избълва клише. Чудя се, сам ли го е измислил....
161
6
 
11
 
! Отговори
Щ.Младши преди 7 години
Чудесен поздрав,който приляга на Български държавен глава: честит празник на всички,включително на президента!
160
1
 
4
 
! Отговори
Циник до 198 преди 7 години
***..преговаряй предните ми постове!Обичам да ме "дразнят" "дуп*енца" като теб!"Свършвам" бавно:-)
159
2
 
0
 
! Отговори
Циниче преди 7 години
хайде кажи, че ще ме намериш и ще ме убиваш бавно и приключвай репертоара за днес. Много поздрави и на женщината.
158
0
 
1
 
! Отговори
Циник преди 7 години
още малко ще те подразня, докато пратиш жена ти да помага, и ще си ходя, че ми губиш времето :) :)
157
2
 
2
 
! Отговори
Циник до 196 преди 7 години
Пхахаха...харесва ти - да се гавря с теб!И в лентата си бил същия шут.Ще те ритам колкото ми е кеф ***!Безродник русофилски
156
3
 
3
 
! Отговори
Циникът пак преди 7 години
почва да изпада в транс. Харесва ми, когато го побърквам това жалко същество :)
155
2
 
4
 
! Отговори
Циник до 194 преди 7 години
***...и 5 ника да краднеш...пак си оставаш русофилско ле*кенце! Измисли нещо по-умно...или едноклетъчни ганглийчета като теб - припадат като се напънат да мислят.Митохондрий нещастен!Сперматозоидче бракувано!:-) безродник русофилски!
154
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам за Радев ама Чехъла днес казал че НАТО ни е освободило от турското присъстивие?
153
2
 
2
 
! Отговори
Циникът преди 7 години
в Лентата веднъж така му бях влязъл под кожата, че заплашваше да ме намери и да ме убие, след това се включи и жена му да ме псува как тормозя мъжа и. Изперкала фамилия гастарбайтери, побъркала се от кланяне на турските си господари в Германия.
152
8
 
5
 
! Отговори
левис преди 7 години
не знам дали Румен Радев е умен или ***, но с действитя си и с това безлично правителсто на свой и твой ми стана доста антипатичен, и не само това но и ми се вижда голям ушат празноглавец, като мили че народа пасе трева....назначения от него недъгав *** за примиер е първото му доказателсто за некопетентност... или пък здравният министър а да не говорим за останалитесвики около него,,,, слаб характер,,,, подмолност и злоба излъчва
151
2
 
6
 
! Отговори
Искам да Ви питам ? преди 7 години
Защо са загинали толкова хора от цялата територия на Руската империя ? Защо това НЯМА ДА КАЖА НАРОД, а население така се отблагодарява на своите освободители, ДА ГИ ПЛЮЕ В ЛИЦЕТО ИМ, НО НАЙ ВЕЧЕ ЗАД ГЪРБА ИМ, ПОРАДИ ТОЗИ ТИПИЧЕН НРАВ НА ОСВОБОДЕНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ДА ОБРОГАВАТ ГРОБОВЕТЕ И ПАМЕТНИЦИТЕ НА ОСВОБОДИТЕЛИ ТЕ СИ ? ЗАЩО ВСЕ ПАК СА НИ ОСВОБОДИЛИ ? ЗА НАШАТА СВОБОДА ЛИ ? ЗА ТАКОВА НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО НЕ Е ИСКАЛО ДА БЪДЕ СВОБОДНО ЛИ ? ТОВА НАСЕЛЕНИЕ НЕ Е ЗАСЛУЖИЛО ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНО.
150
2
 
7
 
! Отговори
на циника преди 7 години
явно са му бъркали в ануса в периода между 1945-1998, че така крещи срещу руснаците. Знам го аз от Лентата това ***, избяга от там като спряха анонимните коментари.
149
6
 
5
 
! Отговори
Циник до 187 преди 7 години
*** си ти! Платен руски! Да перефразирам Паисий: " О неразумни уроде..срамувам се че такива като теб се наричат българи!"Прочети какво е написал колегата от 185..и се чукни по кухата русофилска кратуна!Ти нищожество ще оспорваш думите на апостола,Раковски, Захари Стоянов.....освободили са те руснаците - от последния грам мозък!
148
3
 
13
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 7 години
Честит празник на всички българи!!! На Герб ,ДОСТ , ДПС и РБ празника е друг!За разните там Паси ,Пръмовица и др , днес е траурен ден.
147
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Прочетете историята Каквато и да е "геополитическата" причина, която т-рол-четата се опитват да внушават, истината е една - в България са оставили костите си руски незнайни войничета и офицери! Не американски, не английски, не френски! България дължи свободата си на подвига на тези хора. Поклон!!!
146
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-великата дата, но трябва да я заслужим отново! Да вдигнем глава и да браним корените си! Всичките предатели, които продадоха и продават България на чужди господари,които всяка минута подло ни внушават, че не можем да бъдем независима държава, а имаме нужда от "началници", тряба да бъдат вкарани в затвора. Те са престъпници пред Родината и децата ни!