След толкова много изпитания... сега било време за единство

Отново трябвало да доказваме достойното си място сред другите
Обновена: 3 мар 2017 13:32 | 3 мар 2017 13:25, Камелия Цветанова
100
След толкова много изпитания... сега било време за единство
Снимка: Булфото, архив

Бившият премиер и лидер на НДСВ Симеон Саксобургготски призова за единство на нацията и поздрави българския народ за националния ни празник.

Още по темата
"Скъпи сънародници, където и да се намирате в този паметен за нашия народ ден, нека да сведем глави и да се помолим за всички, които дадоха живота си за свободата на Отечеството и пак да се замислим всички в молитва Господ да ни обедини, за да спасим България", коментира той, цитиран от пресофиса си.
 
Сакскобургготски припомня, че неведнъж българската история ни е учила, че побеждаваме, когато сме обединени.

"Единството ни е нужно и сега, когато трябва да възродим нашата страна след толкова много изпитания, когато искаме да я направим място за достоен живот на хората, когато за пореден път трябва да доказваме достойното си място сред другите народи. Следването на този идеал не търпи приоритет на лични интереси. Нека в тези начинания ни послужат като пример героите, чиято памет почитаме днес, които са били мъдри и смели да поставят България над всичко“, се посочва в поздравителния му адрес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ние си го знаем .Богатите по богати ,бедните по бедни.
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадлив дедо какво пак се навърта като куче около месарница?!
61
2
 
6
 
! Отговори
11 преди 7 години
Тоз па мухъл откъде изпълзя?
60
2
 
10
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
Царю честити, някоя гора няма ли за приватизиране, че си седнал да говориш на патриотични теми?
59
3
 
4
 
! Отговори
Мучачос преди 7 години
*** екзалтирани ***.Царя го използваха вашите червени мафиоти да влезем в ЕС,след което го отсвириха и започна голямото грабене от еврофондове и обществени поръчки.Това,че царя обяви 800 дни ,мисията му е изпълнена,защото влязохме в ЕС.Ако не бяхме в Европа,сега щяхме да затворим България,след краха на тъпия ви социализъм.Помним ЖанВиденовата зима,хиперинфлацията и празните магазини.
58
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Симо Ментата пак дошъл и се разприказвал общи приказки, клишета и тъпотии. Абе, Бай Симо, нали за 800 дни щеше да ни оправиш? Е, оправи ни, още си ходим оправени и ще си ходим за поколения напред. Проклети да са тия, дето те докараха да станеш царопремиер.
57
3
 
14
 
! Отговори
Бай Ван преди 7 години
До бай ПрофесорСъщият е като цар Киро..даже и в главите си приличат ! Честит празник на всички Българи..а тоя покерджия..да върви на майната си..право при дедо му Фердинанд ! ;)
56
2
 
2
 
! Отговори
Kin преди 7 години
Prioritet sa lichnite interesi. Vinagi. I s pravo.
55
4
 
16
 
! Отговори
бай Професор преди 7 години
Имам само един въпрос - КОГА тоя крадлив *** е бил цар и на кого?! Това, че е агент на КГБ, че окраде и разсипа България за 800 дни е факт неоспорим, но цар може да е само и единствено на крадците!
54
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Царят на крадците отново се обади!Няма да забравя как през 2001 г. Любка Качакова-Срамната носеше един плакат, на който пишеше " Срам ни е от вас г-н Костов". Чак след няколко месеца разбрах, че Любка и царистите се срамували от Костов, че крадял като кокошкар, а не като тях - да крадат по царски!Царското крадене още продължава, защото сега гавазинът ме краде, разбира се - по царски!
53
2
 
7
 
! Отговори
До 69 преди 7 години
Кое му беше добрето,че Костов беше оправил бакиите на Виденов.Какво наследи Костов и какво царя. И какво направи единия и 800те дни на другия.А ако си бил ,,дървосекач" по времето на Симеон ,наистина си бил добре
52
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По времето на Царя си беше най добре.Факт
51
2
 
15
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Абсолютно съгласен с теб,но как да те разбере интернет поколението.Те са тези които най много плюят и искат,а не знаят какво беше.Излъгаха народа с този цар-комунист.,Точно тръгна държавата и всичко спря,той си взе имотите и........след мен потоп.И той доволен и другарите доволни.Сега пак ни кроят същия номер.
50
4
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До Царят ни обедини-66.Абсолютно сте пров.Ака не бише този лъжец, Костов с успехите които имаше печелише втори мандат одмах.Но народа се полъга по 800-те дни, Костов се обиди и две години не проговори.И докато има хора които въздишат по завоевателния диктатор Путин , обенинение не може да има.Обединението е демокрация , Европа , НАТО.Мир и благоденствие.
49
2
 
17
 
! Отговори
Царят ни обед(и)ни преди 7 години
Плесна и се прегърна с комунистите, които току-що бяхме махнали! Ако не беше този "велик" обединител, щеше да има лустрация и БГ щеше да има средни заплати като в Чехия и Полша, т.е. 3-4 пъти по-големи. Но комунистите нееднократно си признаха (К.Парамов), че са го довели за да махнат Костов, който уверено отиваше на втори мандат.
48
1
 
8
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Саксофона пак е намислил да "реституира" нещо... явно, парите му са на превършване!?
47
4
 
16
 
! Отговори
петко преди 7 години
ей брадат козел да изчезваш на ***-- че видяхме какво направи като дойде на власт Земите горите и други неща от баща си и изчезна мръсно *** Син на цар Борис обичан от народа отровен от Хитлер сигурно се е преобърнал в гроба от тебе изчадие С каква наглост приветства народа изчезвай махай се от бедната ни държава за която и ти *** имаш заслуга
46
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такова животно само в България може да вирее!
45
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЦАР ??? Някой чувал ли е този ???? Аз лично съм чувал за много Царе и Царици, Крале и Кралици, но за тоя *** ..... никога ???? Кога и на кого е бил ЦАР ???
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сърбите и те '' Против '' винаги с претенции