Заради Поптодорова България е в дипломатически скандал

3 март бил празник залъгалка, българският народ си е робски
213
Заради Поптодорова България е в дипломатически скандал
Снимка: Bulgaria On Air

Празник залъгалка. Така определи бившият служебен премиер Ренета Инджова днешния 3 март.

"Бих казала, че този празник е една залъгалка, която дават на българския народ, за да може да се смята, че се е освободил, а той всъщност си е един робски народ, който днес ще отиде, ще се поклони на Шипка, ще хапне нещо, ще се върне и така продължава вече 139 години", коментира Инджова в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

А тази година, на фона на празника, се случи и още нещо, добави Инджова.

"В момента България се намира в един невиждан дипломатически скандал, международен, за който проф. Герджиков би трябвало да направи изявление, да отграничи държавата от онова, което е направено на едно летище. Малкото, но задължително нещо, което трябва да направи българското правителство, е да осъди този акт", посочи бившият служебен премиер, говорейки за инцидента на летището във Варшава, в който беше замесена бившата ни посланичка в САЩ - Елена Поптодорова.

"Всичко това нещо се е знаело, знаело се е кой ни представлява в САЩ десетина години и сега се правим, че празнуваме трети март", добави Инджова.

Политиката, водена вътре в страната, тя определи като "един съвместен танц с предварителна режисура и предначертан край".

Относно несъстоялия се дебат между Бойко Борисов и Корнелия Нинова коментира: "Страхът е от това да се самозабрави някой от дебатиращите и да извади някоя кирлива риза".


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ined
Защото се е спасила от арест и съд като е показала български дипломатически паспорт.
165
0
 
4
 
! Отговори
нели преди 3 години
Ренета Инджова е образована ,добра и честна Жена.
164
0
 
6
 
! Отговори
Ry преди 3 години
Ренета Инджова трябва да бъде премиер, но не я предлага никои понеже е независим Човек
163
2
 
10
 
! Отговори
Ива преди 3 години
Умна жена, достойна за уважение и възхита.
162
4
 
8
 
! Отговори
хм.. преди 3 години
Госпожо Инджова, умен и безпристрастен политик като Вас , винаги ще бъде недолюбван у нас.Ние стигнахме до дъното и лекия полъх на лъжата около ухото ни удовлетворява заблудата на народа.
Мисля,че не желаем да се събудим от робския сън.Започнахме да обичаме палачите си. Жалко....
161
3
 
12
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 3 години
"У нас умните ги считат за луди!" Тъй като една жена говори истината за народа ни и Родината, юрваме се да я обиждаме и плюем., вместо да се замислим !Ашколсун, бай Ганьо, аферим, машаллах ! Не напразно древните са казали : " Истината ражда омраза". По-вече сме склонни да слушаме некадърника Жан, коварния Черен Ваньо и изчадието Кобурготско, което ни "оправи" за 800 дни. Ще видим кого ще си натресем /отново противоконституционно/ на 26.03.2017 г. с помощта на гестарбайтерите по света ! Наздраве
160
2
 
12
 
! Отговори
късата памет преди 3 години
До Алекс
Явно е че ни се разбрал и дума от изказването на Инджова. Гледай го пак, ако пак нищо не разбереш, не се напрягай. Живей си с мисълта че твоето мнение е последна инстанция, и че виновен за лошите новини е този който ги съобщава. Има една приказка: Новите дрехи на царя много е подходяща за случая
159
13
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 3 години
До късата памет
И това дава ли и право да нарича народа ни робски и да обявява националния празник за залъгалка? Коя е тя?Новата Ванга?Или разчита на мълчанието на подлогите.Би следвало да и се потърси съответната отговорност.Това не е изказване след третата ракия,а е направено от публична личност,в ефир.
158
19
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 3 години
Изключително бездарно изказване на комплексирана жена в напреднала възраст.Изглежда по интелигентна,отколкото всъщност е.Полуарменка,част от народа,който България спаси след геноцида през 1915.Може би арменците са били стадо безсловесни овце,оставили се да ги изколят.Така ли?Звучи зле и е неверно,нали,г-жо екс.Кой ви позволява да правите обобщения за целия български народ?Намерете си млад мъж да Ви отпуши чакрите,дано да помогне и да не ви е късно.
157
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 181
Не ти ли е минавало през ума че ако човек който е бил премиер и шеф на агенцията за приватизация е беден , най вероятно е честен и във времето когато е бил на висши държавни постове не е работил за себе си а за страната. Не ми се вярва да си даваш зор да мислиш. Както каза Инджова пий си бирата и се прави на патриот.
156
1
 
8
 
! Отговори
Че Гевара преди 3 години
Ако и е бил отнет дипломатическия паспорт, след като вече не е на тази длъжност ,скандал нямаше да има .
155
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До поне
Имате избор - да излезете от помиярника на политиците! Или не става, че иначе добре плащат? Случвало ми се е да попадна там, напуснах и не умрях от глад, уверявам ви!
154
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-да журналисти, знаем че жената е безработна и има нужда да се издържа от нещо. Но моля ви, не ни разваляйте празника с носталгията и към времето, когато и е било времето. Да си пише спомените за онези, които биха ги прочели, да си слага и маха портретите колкото си иска. Да се тревожи за клептоманските скандали на други жени в политиката. Ако трябва и тя самата да се лекува. Но не ни тровете на празник като този, моля ви!
153
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ами?
Ти икономика учил ли си ? . Материалните активи имат много малка тежест при определяне на цената на една компания. При приватизацията на Со Мат компанията отдавна не е това което беше през 70 те и до средата на 80 те. За последните 2 години преди приватизацията Со Мат имаше между 400 и 700 млн загуба. След още 2-3 години нямаше да струва нищо. Активите имат значение при ликвидация, което може би е бил по добрия вариант, но идеята все пак е да не се губят работни места.
152
2
 
19
 
! Отговори
поне преди 3 години
Изслушайте цялото интервю. Брилянтен политически език. Умело обрисува бъдещето ни. Миналото не е свършило. Аз съм в помиярника на политиците и мога да ви кажа, че е ужасно права. А България...тя е свършила до 20 години. Тук половината коментари са на пиарите на ГЕРБ и БСП. Освен ако не сте евреи - засрамете се, че работите против България.
151
1
 
12
 
! Отговори
късата памет преди 3 години
До Sgt.Pepper
В грешка си. При правителството на Инджова беше изградена деривацията Джерман - Скакавица. След не помня колко време на режим на водата проблема се реши за 3 месеца.
150
8
 
6
 
! Отговори
Ами? преди 3 години
До Един от Северозапада

Инджова продаде СО МАТ - най- голямата спедиторска българска компания-за жълти стотинки на Willi Betz. За тези пари само реално германците можеха да купят само гумите на камионите!!!!!!!!!!! Тя не е различна от останалите ни политици, уви.
149
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая пияница откъде изкочи
148
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако има промени в България те няма да бъдат извоювани от нас.
Те идват от голямата мечка.Примери-03.03.1878г.-09.11.1944г.-10.11 1989.
Ние сме една много малка и бедна държава.Обикновенно след като се смени строя или системата някой яхват вълната и стват управляващи.Това е истината.
Реферите в този вечен мач са така наречените Велики сили.
147
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази ще ни забърка в световен скандал :)