Заради Поптодорова България е в дипломатически скандал

3 март бил празник залъгалка, българският народ си е робски
213
Заради Поптодорова България е в дипломатически скандал
Снимка: Bulgaria On Air

Празник залъгалка. Така определи бившият служебен премиер Ренета Инджова днешния 3 март.

"Бих казала, че този празник е една залъгалка, която дават на българския народ, за да може да се смята, че се е освободил, а той всъщност си е един робски народ, който днес ще отиде, ще се поклони на Шипка, ще хапне нещо, ще се върне и така продължава вече 139 години", коментира Инджова в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

Още по темата

А тази година, на фона на празника, се случи и още нещо, добави Инджова.

"В момента България се намира в един невиждан дипломатически скандал, международен, за който проф. Герджиков би трябвало да направи изявление, да отграничи държавата от онова, което е направено на едно летище. Малкото, но задължително нещо, което трябва да направи българското правителство, е да осъди този акт", посочи бившият служебен премиер, говорейки за инцидента на летището във Варшава, в който беше замесена бившата ни посланичка в САЩ - Елена Поптодорова.

"Всичко това нещо се е знаело, знаело се е кой ни представлява в САЩ десетина години и сега се правим, че празнуваме трети март", добави Инджова.

Политиката, водена вътре в страната, тя определи като "един съвместен танц с предварителна режисура и предначертан край".

Относно несъстоялия се дебат между Бойко Борисов и Корнелия Нинова коментира: "Страхът е от това да се самозабрави някой от дебатиращите и да извади някоя кирлива риза".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
7
 
2
 
! Отговори
талибан преди 7 години
Няма как и тя носи Български ген .
125
3
 
13
 
! Отговори
Мошетата преди 7 години
потин я е накарал да краде,за да ни дискредитира..
124
11
 
11
 
! Отговори
Рамзес III преди 7 години
Къф е тоя гримиран Тутанкамон????
123
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руските документи са категорични: жертвите в цялата Освободителна война,без да броим ранените са 18 000 души но нека ги закръглим на 20 000. На русофилите тази цифра не им харесва,понеже не оправдава тяхната олигофренна русофилия- затова по изпитан комунистически маниер слагат още една нула отзад,с което глупостите им да изглеждат по-приемливи в очите на наивниците.
122
1
 
4
 
! Отговори
Абу Мазен преди 7 години
Да му мислат късокожите...нал;и сега наврата работи за тех...
121
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 147 Недей, бе - защо ще ги размножаваш , че да станат повече!
120
3
 
10
 
! Отговори
Костов преди 7 години
До Анонимен 142 Да, допуснал съм грешка - всички жертви убити, изчезнали без вест, заболели и ранени са повече от 100, а не 200 000 души според чичко GOOGLE. Да не би това да е малко, а? А това колко е била армията в началото, не дава възможност да разбереш колко души общо са взели участие във военните действия. Има допълване на подделенията, подмяна на изтощените и намалели поради загуби с нови, свежи сили. И все пак нека да бъдем благодарни, че сега не сме длъжни да носим фесове!
119
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е от особено значение колко са били, важното е, че не са загинали напразно... Или поне допреди десетина години беше така... Днес и да дойдат да ни спасяват отново, няма да намерят на кого да оставят държавата... В смисъл, православните сме на привършване... На Патрик ли, на Стивън ли, на Марсел ли да се надяват!???
118
36
 
7
 
! Отговори
kiro преди 7 години
139 години руско робство. Смерт россии.
117
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КостовДа тръгнем от това колко е била цялата армия минала Дунава... Да не искате да кажете, че са били милион... Щото при 200 000 убити, поне 600 000 ще са ранените... Несериозно ми се види...
116
2
 
9
 
! Отговори
До "Костов" преди 7 години
Значи руските документи лъжат за броя на жертвите??!! Лъжци ли са руснаците?
115
4
 
11
 
! Отговори
Костов преди 7 години
Момчета и момичета, прочетете историята на България, ако не помните цифрите от нея. Само при третият щурм на Плевен, проведен поради рожденния ден на руския император от некадърният му брат, жертвите са над 35 000. Тези жертви може би щяха да бъдат оправдани и войната завършена по-рано, ако бяха подкрепили успеха на генерал Столетов на южният плевенски редут. Колко са жертвите на Кавказкият фронт не знам и не ме интересува, но за свободата на БЪЛГАРИЯ жертвите са над 200 000. ФАКТ!
114
2
 
10
 
! Отговори
Гюнтер преди 7 години
Ердоган е изпратил поздравителна телеграма, но е появил загриженост,че България намалява с 6 българина на час, а умрелите са повече от родените...
113
1
 
7
 
! Отговори
Исти преди 7 години
"Моята" цифра за жертвите се открива в руски документи от онова време.
112
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
само не разбрах - какъв дипломатически скандал? С кого?
111
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИстиЕ, вашата цифра пък ми се струва изсмукана от пръстите...
110
9
 
5
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Истинските жертви на Русия в Освободителната война са 18 000 включително онези на Кавказкия фронт,който няма отношение към освобождението на България. В същото време Българските жертви са два до три пъти повече заради това,че турците системно избивали цивилни невъоръжени хора,почти всичките невинни.
109
3
 
7
 
! Отговори
борис преди 7 години
В тази война наистина руските загуби са 200 хиляди убити и ранени.Но пропагандата на нашенските русофили забравя простичкия факт , че войната се е водила на два фронта - кавказки и балкански.Голямата цел на Русия в тази война не е България,руснаците са знаели ,че другите велики сили няма да им дадат балканите.Голямата цел е била Кавказ-територия по-голяма от Балканския полуостров,която Русия завладява в тази война.И основното количество загуби, около 120 хиляди са именно в Кавказ.
108
1
 
2
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Това са цинизми!
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КостовТова 200 000 е малко вероятно, за останалото си прав... Знае го и факт, но не му плащат да пише каквото знае, а каквото му повелява либерастията