Какво направи президентът за месец? Видеото на Радев

Клипът показва по-важните моменти след встъпването му в длъжност
Обновена: 5 мар 2017 20:24 | 5 мар 2017 19:50,
87
Какво направи президентът за месец? Видеото на Радев
Снимка: БТА

Румен Радев публикува видео в YouTube, с което отбелязва най-важните моменти след втстъпването си в длъжност като президент. Така той отчита дейността си през първия си месец като държавен глава.

Описанието на клипа е: "По-важни моменти от дейността на президента на Република България Румен Радев през първия месец от встъпването му в длъжност".

Във видеото са включени моменти като полагането на клетва на държавния глава, назначаването на служебното правителство, първите посещения на Радев зад граница, както и обявяването на мотивите за първото му вето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
32
 
! Отговори
Как ще ги стигнем... преди 7 години
...американците? Че и по глупост дори не можем да ги стигнем. И ето - доказателството е пред очите ми!На тоя циркаджия са му дали 100 дни да го видят какви ще ги надроби и всеки ден го гледам по CNN как се излага. И си викам, има надежда, на нашия няма 30 дни и вече му търсят сметка.А американските журналисти са сащисани - такъв *** президент историята на САЩ не познава... сигурно и повечето големи държави също.
64
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne miga da pivarvam 4e do radev sedi agenta pensioner ot vanschno ivan dimitrov fuksa lisizata na 71 g s 35 g v 4ujbina ta i poslanik besche sega pri radev protokol e tova e nahalstvo
63
0
 
32
 
! Отговори
бате ти Бъдьо преди 7 години
Отмени НАРЕДБА 208 за побългарямяне на бежанците.Това беше предизборно обещание.
62
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много пискат от ГЕРБ.Значи им бърка някъде изотзад.Това не е малко, но трябва по здраво за да им спре болката завинаги
61
1
 
35
 
! Отговори
Bozo преди 7 години
Тоя не става за старшина в някое поделение, камо ли за преЦедент?!? Само като му види човек смачкания шапкарски фейс, му става ясно за къв нискочел индивид става дума!! За 1-н месец тоя смехотворен чувал с л..на:1. успя да избере престъпен служебен кабинет, който се очертава да кадрува поне до лятото-щото е ясно, че с руските петродолари БСП, ДПС и "обедНелите патриоти" ще купят милиони гласове-понеже коалиция с толкова разлика в гледните точки няма да има!!2. Уреди охрана на фльорцата си!!
60
2
 
35
 
! Отговори
Алеко преди 7 години
До ха-ха-ха. Това, че Боко е такъв не ни оправдава да избираме подобна *** и за президент, нали? Доста тъ.пичко е като се критикува някой, да се използва критика към друг, за да чистиш другия. Ти кажи какво му е хубавото на Радефф, защото той си е смотан *** и нищо няма да излезе от него.
59
3
 
37
 
! Отговори
dzg преди 7 години
Знам тоя *** какво НЕ Е направил все още-не е свирил на кавала на Вовата, но и това скоро ще стане! Бойко подари надребния и нищожен диктатор куче, а Радюв ще ми подари ГЗ-а си, Йотова ще ги снима!
58
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2233. Ами твоето усещане за новия прецедент е като на зомбиран ***. Иначе той си е точно безличен слуга на Решетников.
57
2
 
38
 
! Отговори
Байфидан преди 7 години
До 2233. Ами относно излъчването му, то е точно като на шеф на ТКЗС от 1968 г.
56
2
 
37
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
Какво може да се очаква от лице, което е свързано с БСП? Както винаги - много обещания и красиви приказки преди изборите и нищоправене, скриване на глу.постите и неудачите и хвалене на дребни успехи (ако изобщо ги има, ако ги няма си ги измислят). Този червен сериал сме го гледали, гледали, ама до втръсване. И *** пак е на път да го гледа, мам.ка му и тъ.пака.
55
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2233Радев направи повече , отколкото Плевелски за цял мандат ,че и отгоре.За първи път усещам че имаме президент ,а не някакъв безличен слуга. ----------------------Направи повече ЗА РУСИЯ. А вицът, че Радев не бил безличен слуга е брутален :D 1 МЕСЕЦ Радев обикаля Европа и ЗАЩИТАВА РУСИЯ !!! Този български президент ли е или руският посланник ?
54
6
 
34
 
! Отговори
2233 преди 7 години
Радев направи повече , отколкото Плевелски за цял мандат ,че и отгоре.За първи път усещам че имаме президент ,а не някакъв безличен слуга. За излъчването да не говорим.Само като си помисля , че алтернатива беше баба Цура Стругарката.
53
5
 
37
 
! Отговори
обективен преди 7 години
За месец ген Радев навря грабарите в дупките им ,там откъдето тези крадци и предатели изпълзяха като *** преди 8 години.Давай ,Радев!!!
52
4
 
35
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
До 63-тиквар!Горко на всеки ,който си избира премиер според големината на корема му и според *** му обещания, оказали си пълни лъжи!Според тиквените фенове ,прочита на една книга и дългогодишната служба при Тато са голямо предимство.Ниската грамотност и мутренското излъчване са допълнителен плюс.
51
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горко на народ, който избира президента си по осанката му, и нарича министър-председателите си с епитети. А злобата не е приоритет на ГЕРБ, а на привържениците на другите партии, използващи обидни квалификации и заплахи срещу мислещите по различен начин от тях.
50
11
 
38
 
! Отговори
PRAID-2 преди 7 години
Злобата е типична за привържениците на"герб"!Усещат, че ще загубят и на парламентарните избори и това е КРАЯТ на "герб". Последни проучвания-БСП. води с два процента!!!!Сбогом "герб"!!!!!!!
49
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не се и очаква тиквеничетата да харесат Президента. Те толкова разбират. За тях по-високо, по-учено от тиква няма и не трябва да има, за да не го засенчи. Жалим, братя! Приключихме със земеделските продукти!
48
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оля се с Герджика!
47
7
 
41
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 7 години
ДА СЕ СПРЕ ФИНАНСИРАНЕТО НА БНТ, БТВ И НОВА ОТ ДЪРЖАВАТА ГОСПОДИН РАДЕВ,ТЕ НЕ ДАВАТ РЕАЛНИТЕ НОВИНИ В СВЕТА,САЩ,РУСИЯ И ЕВРОПА,ТЕ СА ОБАМСКИ ТЕЛЕВИЗИИ И КОЙ ЗНАЕ КАКВИ,НО НЕ И РЕАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ.НЕ ИСКАМ С МОИТЕ ПАРИ ДА МИ СЕ РАЗНАСЯТ ЛЪЖИ ОТ СВЕТА.ОБАМА НАПРАВИ КОЛКОТО НАШИТЕ ЗА 27 ГОДИНИ,А ТЕ КАКВО НИЩО НЕ КАЗВАТ.
46
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
57 да, има осанка средна между Цв и Ал Бънди. Просто лъха чест, достойнство, харизма и Ентелект