Гората на Княжево оредя, никой не спира бракониерите

Институциите не реагират на сигналите за незаконната сеч
18

Снимка: Булфото

Бракониери продължават необезпокоявано да изсичат дървета в гората над Княжево.

Преди малко повече от месец неизвестни лица отсякоха повече от 10 дървета в непосредствена близост до помощното училище "Професор Димитър Кацаров".

Сега трионите са повалили няколко иглолистни дървета.

Хората, които живеят наблизо, вече няколко пъти са се обаждали на компетентните органи и на няколко еко организации, но засега няма никакви реакции от подадените сигнали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Pipi преди 7 години
То да е само там добре
14
0
 
4
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Хората им се обаждат, а Оргабите се пипат по органа, но си получават заплатите, че и премиите..
13
0
 
6
 
! Отговори
Жител преди 7 години
Те хора убиват и насилват и няма реакция, че чакаме държавен служител да започне да работи в "полза роду"! Хора, къде сте?
12
0
 
14
 
! Отговори
Реакция преди 7 години
Каква реакция очаквате не знам. Другия път като се обади вместо да каже че режат незаконно дърва да каже че дават безплатно кебабчета. Всичко в тази сържава е на доизживяване , след това следва ледниковия период.
11
2
 
11
 
! Отговори
Фен преди 7 години
Еко организациите не ги е грижа, те следят стриктно само фирми/места, които могат да рекетират - справка Банско!За подобни сечища - не се вълнуват зелените мародери.
10
0
 
3
 
! Отговори
ааа преди 7 години
тази зона е частна собственост, съвсем скоро ще почнат строежи там. държавната собственост е над местността белята вода. Всичко до там ще бъде застроено...съвсем скоро...
9
0
 
7
 
! Отговори
Институциите преди 7 години
"Институциите не реагират" Че то не им ли викат места за социално силни чиновници. Има ли поне една институция да работи в Българя? Ников НС, нито градски съвет, нито МВР, и т.н.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато стане като в Руанда, голо и обезлесенно, ще се отпочне топурдията за търсене на причините. Даже може и нЕкой проект за проучване с външно финансиране да се осигури.Накрая, пак виновна ще излезе чистачката...
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И къде са зелените протестиращи 'еколози'?
6
0
 
32
 
! Отговори
аз преди 7 години
Вече и в населените места зулусите секат без страх.Ако скоро народа не се вдигне България загива.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До фактабдИкирала се пише и казва.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре де, вдигате врява до небесата за Пирин (отчасти съм съгласен, но с особено мнение), а за това което става под носа ни на Витоша, никой не си отваря устата или се пишат 2 реда забутани някъде между другите новини. Вярно е че там става дума за нещо в много по-сериозни мащаби, но така ми намирисва на политическа демагогия от невластимащите, че чак смАрди!
3
3
 
24
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
Интересно е че така наречените еколози реагират само за неща свързани с много пари. Като се изсичат дървета ги няма, като имаше разлив в Лукоил ги няма. Имам чувството че нашите еколози не правят разлика между въглерод и въглероден диоксит. Но стане ли дума за инвеститорски интерес към нещо - веднага са там и протестират.
2
3
 
20
 
! Отговори
факт преди 7 години
ДЪРЖАВАТА ОТДАВНА Е АБДЕКИРАЛА !!!
1
0
 
40
 
! Отговори
ТЕ... преди 7 години
Ония не крадат и не бракониерстват...Те си берат дървета!!! И тъй като са стабилни 20% електорат, никой няма да ги бара!!!!!!!! То за нищо не ги барат като цяло, кражби, наркотици, убийства, вандализъм, насилие - па вие за едни дървета ще ги търсите!!! Боооожееееей....