Близнашки отсече: Tрябваше да има политици в затвора

Политическата ни ситуация е с много неизвестни, смята той
Обновена: 12 мар 2017 21:37 | 12 мар 2017 21:02, Александър Попов
42
Близнашки отсече: Tрябваше да има политици в затвора
Кадър: Bulgaria ON AIR

Намираме се в извънредна политическа ситуация с много неизвестни. А българинът не обича тези, които сдават властта, заяви в ефира на Bulgaria ON AIR бившият служебен премиер Георги Близнашки. Според него няма яснота в съотношението на силите в бъдещия парламент.

В обществото ни съществува принципно равновесие между лявото и дясното. Днешното ръководство на БСП носи много проблеми със себе си. Лявото не успя да изгради принципна позиция по големите въпроси на деня. С БСП, ако излезе напред на тези избори, като изключим ГЕРБ, всички партии ще искат да са коалиционни партньори, в това число и Патриотите. През последните години Борисов работеше ден за ден, на ръчно управление, каза още бившият служебен премиер.

От несъстоялия се дебат между Борисов и Нинова губят и двете партии. У нашите политици липсва визионерство. Не трябва да се мисли на парче, а трябва да се правят ускорени реформи. Дори Новата Република на Кънев "мирише на мухъл", зави професорът.

Това са идеи от отминали времена и епохи. Не ни трябва абстрактна борба с корупцията, а наказателна отговорност. "В България отдавна трябваше да има политици в затвора - като Софиянски, Масларова и Станишев", смята той.

Служебното правителство не аргументира добре действията си. Как изглежда историята да се освободи главният секретар на МВР по никое време? После се разбра, че лично Герджиков е упражнявал натиск за оставката на Костов, припомня Близнашки.

Или планът за парк Пирин? Ами като министър-председателят не е съгласен с Радев "да си подаде оставката! Хубаво е Герджиков да си мери приказките", каза Близнашки и допълни, че това служебно правителство не е дългосрочното решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: Георги Близнашки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЯ КОЙ БЕШЕ ?
11
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Близнашки, фурнажийска лопато и виден умен и красив. Млъкни и ако можеш се засрами!
10
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да е некункурентна българската стока, живея в Турция доста на юг, оня ден си купих детски закуски от един хирермаркет.
9
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този да го изберем.
8
3
 
20
 
! Отговори
Аз съм БЪЛГАРИН преди 7 години
Тая миризма на мухъл ли ще дава акъл.Или /не/случайно си срещна една от партийните книжки.
7
2
 
18
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
Че нали сте с ЕС какво политбюро те гони ? Меркел ли е член на политбюро или Юнкер или кой ? Hе си ли зaтворихте заводите за да сте едни свободни людe и загубихте и руските пазари, а стоката ви е неконкурентнa на запад. E свободни сте икономически сте необременени и политически просете от ЕС и добре просете, че и те не ви искат вече
6
7
 
5
 
! Отговори
Boko bo преди 7 години
Да не е 1ви април. Не вярвам на нито дума. Особенно когато има споменати имена. Грешка има тук.
5
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе какъв затвор? ! Цялото политбюро до девето коляно трябваше да бъде разстреляно на националния стадион още на 10-ти ноември!!!!
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"В България отдавна трябваше да има политици в затвора - като Софиянски, Масларова и Станишев", смята той...................Може и така да е. НО ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СМЯТА НИЩО, ЗАЩОТО ТЕЗИ НЕЩА ГИ РЕШАВА СЪДЪТ.Би трябвало близнашки да ги знае тези неща?
3
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е Близнашки.Борисов и Местан отдавна трябваше да са в затвора.Пръмова също!
2
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАЙ-СЛАБИЯТ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ РАЗДАВА АКЪЛ.
1
2
 
27
 
! Отговори
зоя преди 7 години
нека борисов и нинова да обевят публично с какви лични пари и имоти и акции разполагат у нас и чужбина, а също децата им и родителите им и братя и сестри.