Евгени Михайлов: Турция не се меси в политиката ни!

Нямало проблем и с появата на Сюлейман Гьокче в клипа на ДОСТ
Обновена: 13 мар 2017 12:43 | 13 мар 2017 12:38,
292

Кандидатът за депутат от ДОСТ Евгени Михайлов заяви категорично в студиото на "България сутрин", че не вижда никакво вмешателство от страна на Турция във вътрешнополитическите дела на България.

Според госта на Bulgaria ON AIR няма проблем в появата на турския посланик у нас Сюлейман Гьокче в предизборния клип на партията на Лютви Местан. По думите на Михайлов това присъствие по никакъв начин не е афиширано.

"Една фигура с палто на фона на хилядното множество. За мен е срам това присъствие на този общ план да създава проблеми в България", настоя Евгени Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАМи подкрепяй си го, бе СТРАНДЖА! За подкрепата може и една виличка да ти спретнат къде Анадола...
171
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ли ще реагира господинът на снимката ако (хипотетично!) руският посланик се изтъпани на митинг на БСП, например? Ще има ревове и писъци до небесата, че ни се мешат у вътрешните работи, че рубладжии и русонезнамкви продават държавата на Русия, че...Абе тоя що се не разкара и се скрие под завивката на Местан и там да му върти...сещате се какво. А най добре и двамцата в пандиза...
170
1
 
20
 
! Отговори
Аз съм БЪЛГАРИН преди 7 години
За мен е срам да го гледам и чувам този долен измекярин.Гладно к,о,пи,ле гадно,защо ти учи в Русия,а мен не ме допуснаха?
169
1
 
4
 
! Отговори
Boiko преди 7 години
Toja evgeni ne e ok ot predi v bojana besche tralala bkp ura no sega savsem ne e ok toi sa turzia i sa politika da givori. E smeschen sa bo4varova givori ne sa turzite
168
23
 
7
 
! Отговори
трезвомислещ преди 7 години
Най-разумно е да се подчиним на турците и отстъпим за ДОСТ и изборните секции в Турция. Забравихте ли, че сме били 5 века под турско иго? Сега Турция е 100 пъти по-силна от Османската империя. По-добре да не ги дразним, че ще се ядосат и пак ще ни поробят. Кой ще им попречи? И тогава много ще страдаме всички както едно време. Нямаме армия, а и с Русия сме скарани сега. Не можем да разчитам на руска защита. Една шепа хора сме изправени сами срещу 80-милионн държава. ще ни прегазят за 2-3 дни само
167
1
 
40
 
! Отговори
отврътен преди 7 години
ЗА ПЕТ ПЕНДАРА СЕ ПРОДАДЕ МРЪСНИКЪТ МУ НЕДЕН !!САМО СЕ ЧУДЯ КАК ГЛЕДА ДЕЦАТА И ПРИЯТЕЛИТЕ СИ В ОЧИТЕ !!!
166
33
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Аз напълно подкрепям Евгени и ще му стисна ръката защото и аз изповядвам същите евроатлантически ценности на Местан. Това че бил агент на ДС няма никакво значение. Било е в миналото. Сега Местан е единствения който се бори за каузата на Турция в България за което има и моята подкрепа.
165
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Генчо май никога не е бил десен. Всичко е било за прикритие на силно лявата резба!
164
2
 
21
 
! Отговори
Трол преди 7 години
Това е най интересният виц, който съм чел.
163
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищожество! И да го заплюеш е награда. Но поне знам, че приятели не му останаха, ако ги е имал изобщо.
162
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
другари масковски възпитаници с мустаки и без мустаки,сега мосю ефенди Павел НАТОвски евроатлантик от тия "фашистките останки" ли е, или вече евразиец, че доста агитки и гюрултия станаха до Холандия и назад тия дни, съвсем се обърках
161
5
 
24
 
! Отговори
!!! преди 7 години
До Активист на БКПЗапочвам да си мисля,че това с танковете е било активно мероприятие на ДС.
160
2
 
38
 
! Отговори
Еден преди 7 години
Този ми е най противното лице на прехода.Толкова години не разбрах и с какво толкова е известен и държи да е известен,пълна бутафория на политик!А с последното си действие стъпка по гробовете на всички негови деди преки и непреки потомци.Това може да го направи единствено човек без чест и достойнство.
159
2
 
34
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Още ли му вярвате за танковете???!!!
158
2
 
41
 
! Отговори
радост преди 7 години
Веднъж всички да сме на едно мнение.
157
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Купи ли си вече фес , демократче жалко? А може би и с-нет ще ти правят скоро?
156
2
 
40
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
"За мен е срам това присъствие на този общ план да създава проблеми в България"....Евгети ти си срам за България. Сега ти лъсна задната част като на *** на палма... имаш още и лице да се явяваш по телевизията!??
155
2
 
25
 
! Отговори
Русия преди 7 години
Ефенди!!!
154
5
 
47
 
! Отговори
:( преди 7 години
100% антибългарин! Този "засне" танковата касета, беше депутат на СДС, рушител на България и сега спокойно показа какъв е - продажник и антибългарин. Господ да го убие!
153
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Женя,Женя - до къде падна.След като написа в своята автобиография, че "произхождаш от прогресивно комунистическо семейство" се отрече от всичко ляво и червено, стана автор на някаква танкова измишльотина и се обяви за син демократ 1, а сега се държиш за шушляка на Местан.Е, не така Женя. Малко срам,малко достойнство нямаш ли.То бива мимикрия ама твоето край няма.Ама и ти си прав - от къде да го вземеш това дето му се казва достойнство.Жалка,долна и дребна душица си ти Женя михайлжов.