Узунов: На границата с Турция е спокойно, няма бежански натиск

Службеният министър коментира и пожарникаря, предизвикал катастрофа
Обновена: 15 мар 2017 17:44 | 15 мар 2017 17:30,
14

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

В момента няма напрежение на границата ни с Турция по отношение на бежанския поток, каза служебният министър на вътрешните работи Пламен Узунов пред журналисти.
Още по темата

Ситуацията се следи внимателно, добави Узунов, цитиран от БТА.

Министърът коментира и катастрофата, за която се твърди, че е предизвикана от пожарникар, който карал пил. Припомняме, че заради несъобразена скорост той удари два автомобила в кв. "Красна поляна".

Министърът посочи, че е разпоредил проверка по случая. Ако се окаже, че униформеният е бил пиян и е виновен за инцидента, Узунов обясни, че за такова провинение се предвижда уволнение.

Министърът присъства на откриването на изложението Секюрити 2017 и заяви, че безопасността на обществото и на фирмената сигурност са един от най-важните проблеми.

А тероризмът и организираната престъпност генерират нови предизвикателства в сферата на сигурността и на безопасността.

Вижте снимки от изложението Секюрити 2017 в галерията!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 7 години
ИЗГЛЕЖДА ЕМИГРАНТИТЕ,КОИТО В МОМЕНТА ВЛИЗАТ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА У НАС СА НЯКАКВИ СУПЕР - КОМАНДОСИ, ЗАЩОТО ПРОБИВАТ СЪС "СИЛА" ТУРСКАТА "ПРЕГРАДА", КОЯТО "ЗАЩИТАВАЛА" ЕВРОПА:)))))))))))))))))))АНАДОЛСКИ НОМЕРА:))))))))))))
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Узунов лъже тенденциозно. Отидете вижте какво става в Южна България, по турската граница е като на панаир, минава се като на манифестация, без да те закача никой. Вероятно преминават и въоръжени "бежанци", няма как да се установи, защото никой не ги спира, не ги проверява, не ги пита къде отиват. Като се постопли времето, ще стане още по-лошо. Скоро ще стане беля и управляващите просто ще се извинят, че са се заблудили. Това ще е краят.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка трета новина е свързана с Турция, това нормални ли е ? ? ?
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само няколко часа,преди Германия да нападне СССР,въпреки многобройните признаци и доказателства от разузнаването за това,Сталин е считал,че тази информация е провокация на чужди разузнавания и даже е наказвал свои разузначачи,че всяват паника,защото е вярвал на договора с Хитлер.Заслепението му е било толкова голямо,че даже не е вярвал,когато е било извършено действителното нахлуване.Историята дава достатъчно информация,какво е струвало това неверие!!!
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лъжеш бе Узунов, не ти верваме
5
0
 
7
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Още малко...
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
студено, кално, гладно, мрачно - естествено, че ще е относително спокойно, сезонът още не е открит. и да си приготвят ваксини срещу морбили, че лагерът в Турция се нашари.
3
0
 
7
 
! Отговори
Dunav dost преди 7 години
Ami na durigite sinori kak e naprejenieto?
2
1
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Всички знаем че в момента на границaта е спокойно! Това не е новина! Но какво се прави и ще се прави да се спре бъдеща вълна от нашественици?! И този отклонява важнитe въпроси!!
1
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ще има,ще има. първото напрежение ще е като покрай гласуващите,за изборите тайниците на автобусите ще се нагъчкат и с амуджи. следващото напрежение - нека се стопли още с 5 градуса, и ще прегазят браздата.