Герджиков към ГЕРБ: След вота - среща за земеделието

Следя с внимание развитието на сектор "Земеделие", написа премиерът
Обновена: 16 мар 2017 19:58 | 16 мар 2017 19:57, Анисия Иванова
24
Герджиков към ГЕРБ: След вота - среща за земеделието
Снимка: Булфото, архив

Министър-председателят Огнян Герджиков следи с внимание развитието на сектор "Земеделие" и ще съдейства за провеждането на експертна среща между екипите на ПП ГЕРБ и Министерството на земеделието, непосредствено след парламентарните избори на 26 март. Готовност за това той изрази в писмо до председателя на партията Бойко Борисов, съобщиха от правителствената информационна служба.

"Обръщам се към Вас, за да Ви уверя, че правителството и аз лично следим с подчертано внимание развитието на сектор "Земеделие" Вземам повод от изпратеното до мен писмо на г-жа Танева, г-н Грудев и г-н Димитров, в което те изразяват притеснение във връзка с плащанията по схемите и мерките за директно подпомагане на земеделските производители… Оценявам тяхната загриженост българското земеделие да се развива в спокойна среда и да се възползва от всички възможности на европейското ни членство", посочва премиерът Герджиков в писмото.

Той припомня, че воден от убеждението си, че за просперитета на страната показател и гарант е именно развитието на земеделското стопанство, е отговорил на всяко искане в рамките на мандата на служебното правителство за лична среща с представители на различни земеделски производства.

"Следя отблизо, внимателно и непрестанно действията на Министерството на земеделието чрез фонд „Земеделие“ и останалите секторни програми в отговор на исканията и проблемите, заявени на тези мои срещи. Ангажиран съм безусловно с гарантирането на плащанията за земеделските производители, както и с изпълнението на всички технически и процедурни изисквания за тяхното осъществяване", пише още Огнян Герджиков.

Като подчертава, че се отнася с внимание към тревогата, изразена в изпратеното му писмо, премиерът посочва, че ще съдейства за осъществяване на срещата непосредствено след произвеждането на предсрочните парламентарни избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
Ти бая на сериозно си се взел бе господине май забравяш че си временно на този стол преведете си на трудовия земеделец заслужените пари а за след изборите не му мисли . Остави това на новият премиер да мисли независимо кой ще е важното е че ти няма да си . Безбожни лъжци от кога в сайта на ДФЗ пише че парите са преведени а в сметките няма нищо нямате ли срам да лъжете така нагло и безочно
13
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма алтернатива на ГЕРБ.Няма кой друг, освен тях, да работи за благото на България!БСП, ДПС, Атака, ВМРО - руски партииДОСТ- турска партия
12
9
 
8
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
Герб може и да не влязат в НС, ако народа си отвори още малко очите.Тикварските лъжи вече не хващат...Даже и оня мал.оумник СТРАНДЖАТА вече се е маскирал, и не смее да пише тъ.потиите си.
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кога ще го давате тоя ендсевейски морков.Той е една пионка .Има си началници които слуша.
10
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шут ще има и за Герджиков и за Герб , защо не и за Земеделието .
9
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tozi chovek beshe predlojil da uzakonim gei brakovete,zabravihte li hora?Izvodite sa yasni chas po skoro da idvat izborite
8
4
 
18
 
! Отговори
наобратно преди 7 години
Герджи , предлагам сега да еосъществиш срещата за земеделието ,а уволняванията да оставиш за след изборите !Тогава ще повярвам , че в някаква степен си загрижен и ангажиран ...
7
22
 
23
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
До БайфиданГЕРБ няма да спечели изборите, ние ще помогнем за това. Масов вот Анти-ГЕРБ! Смърт на ГЕРБ! *** и ти!
6
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес Б.Х. се бори с корупцията , която щеше да победи , ама не му стигна времето до уволнение , акъл, образование, ..... А румънците си нямат ГЕРБ !
5
11
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Топлата връзка Борисов-Герджиков. Както казвах, преди, още с първите си действия, като служебен мин. председател, либерала герджиков, работеше за ГЕРБ. Само едно не е познал Герджи, след изборите, правителство, може и да няма, първом, защото победител, може и да е ГЕРБ, но и да е, може да не е в състояние да състави кабинет. В тоя ред на мисли, Герджиков, след изборите е време да си ходиш. Помолих евреите, твоите сънародници, да си те приберат. Ти си вреден-играеш тенис, пишеш смс-и.
4
19
 
20
 
! Отговори
Байфидан преди 7 години
Ти няма да им трябваш, защото след изборите ГЕРБ ще ти бият шута и сами ще си влязат в министерството.
3
14
 
11
 
! Отговори
М преди 7 години
Не щеме зарзават и земеделие. Искаме ГМО от Канада и спортни зали стига с туй средновековие, да работят маймуните да стават хора. Ще си ТАТО-ираме всички лика на Боку Тиквата на ръцете ако трябва. Защото сме европейци и граждани с европейско самосъзнание, а не някакви ***.
2
6
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Генерал Маринкин назначи това мекотело за премиер.Генерал Маринкин, ти, си уволнен !
1
9
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
А ЗАЩО С ГЕРБ ЯВНО НАГЛАСЕНИ РЕЗУЛТАТИ НИНОВААА КАКВО СПИШ