Посланието на Ахмед Доган: Свобода или Ердоган!

"Писмото е неговия обет за вярност към България"
17 мар 2017 10:07,
114
Посланието на Ахмед Доган: Свобода или Ердоган!
Снимка: архив Reuters

В писмото на Ахмед Доган, което той публикува, се чете посланието "Свобода или Ердоган!". Това смята главният редактор на сайта 24rodopi.com и един от познавачите на процесите в ДПС Илхан Андай.

"Писмото на Доган е по-скоро неговата клетва и неговият обет за вярност към България. Той показва, че на 100% е във форма", коментира той. Според журналиста посланието "Свобода или Ердоган" Доган е започнал от конференцията, по време на която Октай Енимехмедов се опита да стреля по него.

"През тази призма на посланието сега трябва да си зададем въпрос кой натиска онзи спусък и дали всичко не идва от Анкара", каза още журналистът пред Нова тв.

Още по темата

Според него посланието на Доган е към онези 400 000-500 000 избиратели на ДПС и то е: "Време е за избор. Избирате спокойния дом или султаната, който е заложен да се случи след 17 април".

Според Андай в писмото на почетния лидер на ДПС се усещал и отчаяният тон на човека пустиня. "Видите ли, Хан Аспарух е първият воин, не дай Боже аз да съм последният", смята Андай.

Според журналиста в момента Ердоган води своята битка със Западна Европа и използва и България, защото ние не сме толкова силни да контрираме.

И според изборния експерт Михаил Константинов посланието на Доган е във вярната посока.

"На мен ДПС не ми е любима партия, но в случая не мога да не призная, че нещата, казани от Ахмед Доган, са верни. Добре е, че той ги казва. Това би трябвало да успокои нещата в някаква степен, защото турската общност в България е разбунена. Тя не знае към кого да отиде", коментира професорът.

Според него една от целите на посланието е да ориентират турската общност у нас да избере Доган или Местан.

"Очевидно е и, че от Турция към нас се трансферира несигурност. Има вече директни заплахи от типа: "Ще ви пуснем бежанците".  Бежанци няма, а хората, които ще ни пуснат, трябва да бъдат спрени. Трябва ясно да заявим, че нашата граница ще бъде пазена с всички законни средства", каза още Константинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доган е умен мъж и във философията , и в хидроинженерството. Държи за България , защото никой друг няма да му пълни джоба , както българина. Той много добре го знае това.А.....иначе е патриот
76
7
 
9
 
! Отговори
Кърпел преди 7 години
То тези неща Н. Хайтов ги говореше още преди да падне бай Тошо. А самия бай Тошо го знаеше още от преди това та затова доста от тия чаршафи си заминаха за анадола. Но сега като този мазник говори мазно, мазно всички сте ахнали насреща му. Засрамете се, какво го величаете, кой нормален българин не ги знае тия неща и не ги мисли. За 130 г. неможахме ли да ги изринем тия ***. Турците не ги признават за турци а те не искат да са българи. Накрая те ще са прецаканите и Доги гледа отърве кожата.
75
2
 
17
 
! Отговори
хм... преди 7 години
От два типа злина, трябва да се избере по-малката. Грешката е , че се допусна регистрация на ДОСТ, след като бе ясно, че е протурска. Целта е да се въведе турски език , като национален, а в последствие и автономия/вилает/ на някои територии у нас.Ще го допуснем ли?Всички трябва да сме активни на 26.03. Да съхраним България
74
10
 
12
 
! Отговори
Мислеща преди 7 години
Според някои чужди анализатори картинката е следната: американците влязоха в северна Сирия. те в настоящия момент подкрепят кюрдите и ще подпомогнат създаването на независим Кюрдистан. Турция, естествено ще иска териториални компенсации и то от кого- от най-слабия съсед -България! Родопите заминават в турско, а нас най-много да ни компенсират с малка част от разпадащата се Македония. Та това са плановете на някои "Велики сили", но ще видим дали ще се осъществят?!
73
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова къде се скри. Да не е избягала
72
2
 
20
 
! Отговори
иван преди 7 години
В Библията е казано "По плодовете ще ги познаете ", а не по речите !!!
71
5
 
11
 
! Отговори
негодяй преди 7 години
Тези от ДС умора нямат и мърсуват ,докато унищожат България . А този *** Меди Доганов е за доживотна присъда
70
5
 
13
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Този ли ни обяснаваше че пътят към Европа минава през Босфора! ПАНИКАааааа! ДПС 2%....ДОСТ 4% ..и Доган в КАУША! Пари ще връщат!....с лихвите!!!
69
2
 
6
 
! Отговори
Алов преди 7 години
Поредната лъжлива новина.Доган няма да коментира нищо !!!
68
3
 
6
 
! Отговори
кой преди 7 години
Този мишок излезе от дупката . От кога трябваше да е в затвора , но ние българите сме лицемери и предатели и е ясно ,защо сме на това дередже .
67
1
 
4
 
! Отговори
seira преди 7 години
ПО ВЪПРОСА ЗА ЕВЕНТУАЛНИТЕ КОАЛИЦИИ, КОЙТО УПОРИТО, ИЗКУСТВЕНО СЕ ПРЕЕКСПОНИРА В МЕДИИТЕ:КОАЛИЦИИТЕ БИВАТ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ В Т.Ч. ЗА КОНКРЕТНИ "СТЪПКИ", ЗАКОНОПРОЕКТИ, ПОЛИТИКИ, ИДЕОЛОГИИ И ДР....АКО НОВИТЕ ДЕПУТАТИ СА ДЪРЖАВНИЦИ, ТЕ БИ СЛЕДВАЛО ДА ТЪРСЯТ (НАРЕД СЪС СЛАБОСТИТЕ) ОБЩОТО В ИДЕИТЕ И ПРАКТИКИТЕ НА КОНКУРЕНТИТЕ СИ, КОЕТО ДА ВОДИ НАПРЕД РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ!!! В ПОДКРЕПА НА ГОРНОТО НА ПРЕДЕН ПЛАН ИЗЛИЗА ВЪПРОСА:КАКВИ ЛИЦА ИЗБИРАМЕ В ПАРЛАМЕНТА И КАКВА РАБОТА ВЪРШАТ?!
66
2
 
4
 
! Отговори
21 век преди 7 години
исмаилтянски сулиманат до Мароко, или свободен европейски живот?мнооого труден избор, направен още преди сто години.
65
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДПС ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ И ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЛЕСНЕ
64
1
 
10
 
! Отговори
Фердо преди 7 години
За голямо съжаление, както се казва - "късно е либе за китка"! Когато ни казваха, че пътя на България за Европа минава през Босфора и предадоха мюсюлманското ни вероизповедание да се стопанисва от турския Дианет, каква беше ролята на ДПС? Истината е, че е крайно време етническите партии у нас да се закрият и държавните ни "мъже" да се превърнат в държавници!
63
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Соколът просто се опитва да облече в морал постъпката на славибиневци.
62
1
 
6
 
! Отговори
seira преди 7 години
ГЛЕДАХ ПРЕДИЗБОРНИТЕ ПРОЯВИ НА ЛИДЕРА НА ДПС В ПРОВИНЦИЯТА И ДОЖИВЯХ ДА ЧУЯ, ЧЕ РЪКОВОДСТВОТО НА ДПС Е ВЯРНО НА ЗАВЕТИТЕ НА АПОСТОЛА "ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА"...ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПАМЕТТА НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ СВЕТЕЦ!!!НЕ ПРЕИНАЧАВАЙТЕ ЗА КОРИСТНИТЕ СИ ЦЕЛИ СМИСЪЛА НА ДУМИТЕ И ДЕЛОТО НА ДЯКОНА ЛЕВСКИ!!!ВСЕКИ, КОЙТО Е ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДНАКВИ ПРАВА С ОСТАНАЛИТЕ, НО ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ КОЙТО НЕ СЕ СМЯТА ЗА БЪЛГАРИН МОЖЕ ДА ИМА ПРАВА ВЪРХУ БЪЛГАРСКАТА СОБСТВЕНОСТ - БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!!!
61
2
 
8
 
! Отговори
ДО 71 преди 7 години
КАКВИ ПАТРИОТИ БЕ НАЛИ ВИДЯХМЕ КАК НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПАТРИОТИ СИ СЛОЖИХА ФЕСОВЕ НИКОГА НА ПРОДАЖНИТЕ ПАТРОТИ
60
5
 
3
 
! Отговори
bb преди 7 години
САМО ЕДНА РАБОТА НЕ МИ Е ЯСНА КАДЕ СА СЛУЖБИТЕ И КАК ПОЗВОЛЯВАТ ЕДИН ЧОВЕК ДА СЪЗДАВА НАЦИОНАЛНО И ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ ВСЕКИ РАЗУМЕН ЧОВЕК ВИЖДА ЧЕ ПРОБЛЕМА МУ Е ДОСТТ ИМ ВЗИМА ГЛАСОВЕТЕ ИЛИ КОКАЛА ТОЯ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ МИСЛИ ДОБРОТО НА БЪЛГАРИЯ
59
0
 
7
 
! Отговори
АтакиЗ преди 7 години
За сега не мога да коментирам. Прочетох 17 пъти писмото, но все още не схващам за какво говори сокола. Питах и други атакизите, но и те не успяха да ми обяснят, въпреки, че подкрепят горещо. Може ли някое депесари да ми го преведе на народен език?
58
2
 
5
 
! Отговори
seira преди 7 години
ЗАЩО ЛИ ИГРИТЕ НА ДПС И ДОСТ МИ НАПОМНЯТ ЧЕНГЕДЖИЙСКИЯ НОМЕР С "ДОБРОТО И ЛОШОТО ЧЕНГЕ"?!ИСТИНАТА Е, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА МЮСЮЛМАНИ, НА КОИТО ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД ИМ СЕ "НАБИВА" В СЪЗНАНИЕТО ГОЛЯМАТА ЛЪЖА, ЧЕ СА "ТУРЦИ"!И ДПС И ДОСТ СА ДВЕТЕ РАЗЛИЧНИ "ОФЕРТИ" ЗА ЕДНА И СЪЩА СТОКА:АНТИБЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА НА УПРАВЛЯВАЩАТА КЛАСА В СЪСЕДНА ТУРЦИЯ, КОЯТО, ИЗПРАВЕНА ПРЕД НЕВЪЗМОЖНОСТТА ДА РЕШИ ВЪТРЕШНИТЕ ПРОБЛЕМИ НА СТРАНАТА И СТРАХУВАЙКИ СЕ ОТ НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО, ГО НАСОЧВА НАВЪН - НЕООСМАНИЗЪМ!!