ГЕРБ и БСП в един глас: Турция се меси във вътрешните ни работи

Александър Ненков и Манол Генов с коментар за парламентарния вот
Обновена: 22 мар 2017 10:18 | 22 мар 2017 10:15, Анисия Иванова
114

Представителят на ГЕРБ Александър Ненков и колегата му от БСП Манол Генов коментираха напрежението с Турция в студиото на "България сутрин". Те застанаха единодушно зад мнението, че несъмнено има вмешателство във вътрешнополитическия ни живот от страна на южната ни съседка.

"Трябва да има затягане на границите - турската и гръцката. Намеса от страна на Турция безспорно има. България трябва да има добросъседски отношения, но това не трябва да означава, че сме слаби и няма да се защитим от чужда намеса", обясни Ненков.

Неговият събеседник от БСП добави, че службите за сигурност и държавата е трябвало да реагират много по-ясно и решително.

"Подкрепата за партия ДОСТ е едно предупреждение. Служебното правителство трябваше по-твърдо да изрази своята позиция, не само да извика посланика на Турция. Службите трябваше много по-категорично да реагират", добави Генов.

Двамата коментираха и възможните коалиции, които могат да се съставят след изборите.

"Битката между лявото и дясното е битка между това държавата да преразпределя повече протекционизъм и да се опитва да централизира всичко в себе си, и десните политики, които искат да акцентират върху индивида - да бъде по-образован, по-находчив и да има повече амбиции", обясни Ненков в студиото на Bulgaria ON AIR.

Възможни коалиции от страна на ГЕРБ, според Александър Ненков, могат да се съставят с десните партии. Той категорично отхвърли евентуална коалиция с ДОСТ или ДПС.

"Всички, които подкрепят нашити политики са потенциални кандидати за коалиция. Никога не казвай никога в политиката", обясни от своя страна Генов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не са разбрали, просто пригласят на западноевропейците като пудел на овчарките. Познайте ако бяха Холандските инциденти и дружния европески вой какви песни и нашите евроатлантици щяха да пеят
75
0
 
3
 
! Отговори
pagane8 преди 7 години
Сетила се Мара /и другата Мара/! Къде бяхте толкова години бе! Нали бяхте управляващи и едните и другите!
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ едва сега ли го разбраха?
73
0
 
3
 
! Отговори
седесар преди 7 години
10
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
10 Казах да свалим мутрите и разбойниците окрали 16 000 000 000 от гърба на бедния българин
71
0
 
3
 
! Отговори
! преди 7 години
Понеже линкове не са позволени и се повреждат от ДнесБГвлизате в youtube и написвате "Герб прави избори - част 1"Заслужава си да се гледа
70
1
 
4
 
! Отговори
! преди 7 години
Ето ГЕРБ как правят избори за районен кметКак указват че трябва да се фалшифицират и правят невалидни бюлетини, които не са за тях. Говори кметът на Пловдив. На последните кметски избори невалидните бюлетини бяха 10% ... сигурно в ГЕРБ са доволниhttps://youtube/watch?v=lYeJYWk1RCE
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки се меси,когато дворът е разграден.Русия също се "меси".
68
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извинявам се за първото изречение, ремонтирах го ни много сполучливо.
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо сега, имате бизнес с тези лукави и недобронамерени хора, които пуснахтебез да сте питаби , г!Да каже Калфин за споразумението в ЕС за икономическа област Тракия, в която имам наследство и никой не ме е питал дали съм съгласен!!!Прочетете как е умрял Александър Македонски - с отворени длани, защото нищо няма да занесе на оня свят!Продажници, българоубийци, лицемерни.Убивате пенсионерите, за да няма спомен от хората, които направиха всичко, а вие го окрадохте и ни поднесохте на тепсия!
66
9
 
9
 
! Отговори
алоууу заспалите преди 7 години
Русия + Турция = антибългарски тандемТурците без руснаците никога няма да посмеят да се перчат, истинската заплаха и подстрекател е РУСИЯ и винаги е била
65
2
 
8
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Колко заблудени люде пишат тук по отношение на руско турски тандем против България.Много ви идва конспирацията мисля, кога решихте че Русия и Турция са приятели? Те демонстрират добри отношения само и единствено за да са по независими спрямо US И Eu. И ще разберете че Русия ни е приятел, когато усетите арабските пиш ки близо до ауспуха!
64
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Де да бяхме толкова единни срещу постоянната руска намеса в България, сега щяхме да сме редом с другите източноевропейски страни, а не да им дишаме постоянно праха и да блеем по руската ***.
63
8
 
20
 
! Отговори
ПУСТИТЕ КЛИСУРЦИ преди 7 години
Станали МОСКОВЦИ. Както е казал класика. Пръскайте се от злоба ПРЕДАТЕЛИ. БЪЛГАРИЯ обича РУСИЯ
62
1
 
13
 
! Отговори
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ преди 7 години
*** ДОСТа от ЕВРО-АтлантЛайняните предатели, толкова по-светъл става хоризонта
61
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 76: "Тогава ние българите ще станем МОСКОВЦИ..."Вие сте си МОСКОВЦИ без да сте българи !
60
4
 
19
 
! Отговори
ПРИЗНАЙ СИ БОЙКО преди 7 години
Какво обеща на ЕРДОГАН.
59
3
 
17
 
! Отговори
ВСИЧКИ С.ЕДЕРАСТИ преди 7 години
станаха ДОСТзджии. Тогава ние българите ще станем МОСКОВЦИ...
58
1
 
9
 
! Отговори
иван преди 7 години
Не само да говорят но и да се съберът да поканят патриотите и да направят закон за забрана на гласуването в чужбина и забрана за гласуване ако не си бил поне 9 от последните 12 месеца в България
57
3
 
16
 
! Отговори
ПРИЗНАВАНЕТО на ДОСТ преди 7 години
е част от тайните договорки на МАФИОТА и СУЛТАНА