Местан е човек на Ердоган? Без съмнение!

ДОСТ е проект на Турция, категоричен е бивш консул
22 мар 2017 11:01,
122
Местан е човек на Ердоган? Без съмнение!
Снимка: архив, Bulphoto

Няма съмнение, че Лютви Местан е човек на турския президент Реджеп Ердоган. В Турските медии се появиха публикации, че партия ДОСТ се финансира от сина на Ердоган. Това обяви Петър Воденски, бивш генерален консул на България в Истанбул и Анкара пред bTV.

По думите му опити за немеса на Турция във вътрешната политика на у нас винаги е имало, но напоследък се обръща повече внимание на това.

"ДОСТ не е първият проект, финансиран от Турция, преди това имаше друг – НПСД на Касим Дал. Тази партия имаше зам.-министър на отбраната (Орхан Исмаилов), т. е. Турция е имала зам.министър на отбраната у нас", коментира още Воденски.

Той смята, че реакцията от страна на България може да е по-дългосрочно изтегляне на посланика ни в Анкара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още по темата: местанердоганДОСТ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Естествено, че Местан е човек на Ердоган. ДОСТ искат да превърнат България в провинция на Турция. Ердоган ще се разпорежда по опасен начин, ако това се случи и още повече бежанци ще тръгнат към България. Нямаме пари за толкова мигранти, колкото и да страдат те.
95
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
PAK IMETO NA B.B. E ZAMESENO V DOLNA ,JALKA,GADNA PROVOKACIA SRE6TU REPUBLIKA BULGARIA ! MESTAN I BORISOV -A PROKURATURATA,DANS,POLICIATA....KAKVO PRAVIAT PO TOZI POVOD ?
94
1
 
2
 
! Отговори
До 111 преди 7 години
Цитат "Местан е човек на Борисов. Двамата разтуриха КТБ,двамата свалиха Орешарски". А тези двамата на кого са хора ... ??? Последният до скоро наричаше мустакатия, че е негов приятел и брат, а Цв.Каратанчева и Цв.Цв. присъстваха на конгрес на турската партия за развитие. Както какви присъстваха тези там и какви инструкции са получили ??????????
93
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан е човек на Борисов.Двамата разтуриха КТБ,двамата свалиха Орешарски.
92
1
 
4
 
! Отговори
до 91 преди 7 години
Ти българин ли си, че пишеш така? Неграмотно по Конституцията. Ако имате добри намерения към България, спазвайте законите. Ако не - отивайте в родината си.Родина е тази страна, в която сте се родили и получили образование. Фашизъм е да се определяш по етническа принадлежност в партия. И е признак за елементарност и диващина. Демокрацията дава възможност да изразиш убеждения, а те се основават на култура! Не на това, че си роден българин, или турчин.Ние ме хора! Защо се смятате за велики?!
91
5
 
11
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 7 години
Кой позволи появата на ДОСТ? Кой провали Белене и Южен поток? Кой преподписа договора за Мариците за още 15г.? Кой се изтъпани в Кърджали на кафе с Местан? Кой изтегли над 20 милиарда и ни зароби? Кой се мотае с оградата с Турция близо 3 г.?Кой открадна половината пари от асфалта , стиропора и телта за оградата?Кой си купува бронирани джипове със субсидията за партиите? Кой ходи всяка седмица в краварското посолство да го галят по кухата кратуна?КОЙ?
90
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЙОРДАН ИВАНОВОт кафяво-червените на агент Иван ли сте?
89
4
 
11
 
! Отговори
един от вас преди 7 години
Да се закрие ДОСТ ,като партия в България! Въобще защо съда я разреши? Питам : Няма ли вина Бойко за ДОСТ и зам. Мин. на отбраната ?
88
3
 
5
 
! Отговори
ЙОРДАН ИВАНОВ преди 7 години
До Отвратен от червени1. НЕ СЪМ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ - БСП 2. НЕ СЪМ И ЗА ОНИЯ ПОЖАРНИКАР ОТ ГЕРБ
87
2
 
12
 
! Отговори
ДОСТ преди 7 години
ДОСТ май означава - Да Обединим Сите Турци, а не глупостта там дето са я измислили. Само не знам колко пъти трябва да ги глобяват за агитация на турски преди да я закрият тази партия 2
86
4
 
10
 
! Отговори
Румелито Булдока преди 7 години
Уважаеми съграждани, това са глупости. Ако имаше възможност и позволение нашите СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ щяха много бързо и безшумно ПРЕДИ ГОДИНИ да разрешът този проблем наречен ДОСТ и НЕГОВОТО РЪКОВОДСТВО. Нека да не се заблуждаваме. Някой не позволява в нашата държава да има добър резултат от всяко едно начинание. Нещо повече. Хора и държави пречат на България да стане по просперираща от Швейцария.........
85
19
 
7
 
! Отговори
Отвратен от червени преди 7 години
Без съмнение ще забия една бюлетина за ДОСТ гледайки как всички червени павиани наскачаха срещу тях!
84
4
 
13
 
! Отговори
ЙОРДАН ИВАНОВ преди 7 години
ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА И ДВЕТЕ ТУРСКИ ПАРТИИ ДОСТ И ДПС ВЕДНАГА !!!
83
5
 
15
 
! Отговори
Циник преди 7 години
На тази снимка...с тази брада...този упорито ми прилича на задните части на пав*иан!Учудващото е само, че още има български лапниш*арани, които вярват, че този не е маша на султана! Така от чиста глу*пост ще има и българи пуснали неговата бюлетина!Еми братлета - каквото сами си направите....никой друг не може да ви направи!Тези .....хм.....2 партии ДОСТ, и ДПС са всъщност организации работещи против България - то не че и останалите не са де!Съдба!
82
3
 
9
 
! Отговори
ЙОРДАН ИВАНОВ преди 7 години
КАКВО СТАВА ТУК ТОВА ДА НЕ Е ЕВРОПЕЙСКОТО ПО ФУТБОЛ ДА ВЗИМА ТУРЦИЯ ОНТОШЕНИЕ В ПОЛИТИКАТА НА ДЪРЖАВАТА НИ !!! ВСИЧКИ ТУРСКИ ПАРТИИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ВЕДНАГА - НИЕ ИМАМЕ ЛИ БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ В ТУРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ???НАИСТИНА СЕ ОЧЕРТАВА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА АКО ДАНС НЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА !!!
81
2
 
12
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
и аз мисля че ДОСТ трябва да бъде забранена, а майстора на витиеватите изрази и филолог трябва да бъде тикнат в тъмница и после пребит с камъни, както правят любимите му географски ширини за държавня измяна
80
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Местан мачка комуноидите.
79
4
 
8
 
! Отговори
teo преди 7 години
БЪЛГАРИ, ЕДВА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЧЕТЕ НАШИТЕ МНЕНИЯ, НО СИГУРНО ЧАСТ ОТ НАРОДЪТ ЩЕ ПРОЧЕТЕ И ЩЕ СИ КАЖЕ ТЕЖКАТА ДУМА ЗА ДОСТ !!! ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е КАТАПУЛТИРАЛ И ЕДВА ЩЕ ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТОЗИ ПИЛОТ ЧАКА *** ДА МУ НАРЕДИ! ТЕЖКО НА БЪЛГАРИЯ!!!
78
1
 
10
 
! Отговори
Циник преди 7 години
ДОСТ ...ДПС..."плодове на управляващите ни национални предатели"Те имат по една конституция в тоалетната...и всеки ден се бършат с нея!
77
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Импийчмънт за Цацаров и съд за тези,които регистрираха ДОСТ.