Прогноза: ГЕРБ ще управлява с Патриотите и "Воля"

Хората искат "дълъг хоризонт", според политолог
66
Прогноза: ГЕРБ ще управлява с Патриотите и "Воля"
Снимка: БТА

Вероятно ГЕРБ ще сформира правителство с "Патриотите" и "Воля", предположи политологът Даниел Смилов в коментар по bTV.

Още по темата

По думите му трудно ще бъде постигнато парламентарно мнозинство.

Скептицизмът към ГЕРБ е все по-голям, избират ги с все по-малко гласове, коментира политологът Татяна Буруджиева.

По думите й хората искат "дълъг хоризонт", за да могат да планират живота си.

"Управлявайте си и се научете да управлявате в коалиция" - това казаха хората на ГЕРБ на тези избори, според Буруджиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
4
 
10
 
! Отговори
до Трол преди 7 години
Не се изказвай неподготвен бе ***.45г в България се градеше и хората живееха нормално.Хранеха се нормално с истинска храна,образованието и здравеопазването бяха безплатни и най-важното хората живееха спокойно .След 90-а година тези които са ти промили мозъка започнаха ограбването на България и се продадоха на чужди държави.И за да не си помислиш че съм социалист-не съм.Бях от първите които излязоха на площада да подкрепям демокрацията.Сега осъзнавам как съм бил измамен.
51
2
 
14
 
! Отговори
firo преди 7 години
Идват пак безкрайни ежедневни фото сесии с ножичка и лента в ръка пред градинки и асфалт, всеки ден ще слушаме как Той е спасителя ни, преборил контрабандата (без нито един арестуван контрабандист), как при Него живеем по добре от швейцарците, как мира в света и на Балканите се крепи благодарение на Него...Всеки народ си заслужава управляващите!:-)
50
8
 
3
 
! Отговори
Трол преди 7 години
До ПенсионерАми да...яжте ги мухите!!45 години къде спахте,докато комунистите окрадоха държавата??Па сега пак искате да ни ги натресете,та и ние като Вас да завършим с мизерни пенсии.Заслужили сте си мизерията.Не,че не сте работили..а сте работили да правите комунистите богати,а себе си бедни.Сърбайте си попарата
49
0
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Вместо една мутра ще има цяла купчина мутри в новото правителство. Поне им свикнахме за 6 г или два мандата. Още две три ще изтраем
48
3
 
3
 
! Отговори
Политолог е душа дав преди 7 години
И как ще управлява с патриотите, като любимият му ЕС ясно каза, че няма да приеме правителство с участието на "популисти" (в случая рабирай пишман патриотите Симеонов и Каракачанов)??? Борисов затова снощи гледаше не като победител, а като ударен с мокър п а р ц а л!
47
3
 
23
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Да ви е честита несменяемата мутра! Пенсионерите пак ще ядат мухи. Пак ще сме на опашката в Европа. Пак същите озъбени и зли муцуни ще ни показват по телевизора. Това заслужава тъпия и *** народ щом гласува за тях..да ви са честити и Цецка, и Цецко и облещено то Лили и злобната Десислава от Дулово, Горанов и то май други няма.
46
5
 
22
 
! Отговори
sid преди 7 години
Ще бегаме,няма друг вариант.Явно обезлюдяването им харесва.Мисля,че хората избраха познатото,то и като се вгледаш няма други партии освен старите с нови имена.Явно и това поколение трябва хубаво да се извърти,да се уяде и може да дойдат вече младите.Жалко,че колелото много бавно се завърта и ни мина живота в очакване на нещо ново.Ще трябва да ги изчакаме да станат на по 70 години за да си отидат.Само че децата ни няма да чакат,те ще излязат на вън където са и техните деца.
45
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега вече Путин ще подари на Бойчо котенце, да не е самотен. Едно такова русичко, със сини очички и играе на тенис. А може и бронирана Лада Нива, модел 2017 година. Да живее дружбата между народите и газопреносната система на сибирския газ! Ура другари!
44
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МЕТОДИПо-скоро се задава мощна вълна от протести.
43
4
 
29
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
България загива! След 20т години горко на тези който по една или друга причина останат в страната, а днес са на средна възраст!
42
0
 
11
 
! Отговори
магистрали на вълни преди 7 години
До 33 МиметоМиме, миме каквото и да се каже за теб и такива като теб, все ще е малко... но най-общо казано - маги/стралка за магистрали си мечтае и в това се заключва цялото й задоволство и мироглед...
41
4
 
17
 
! Отговори
изГаврил преди 7 години
До 36 ГавраилГавриле, Гавриле още много гаври ще отнесеш както ти, така и всички тъ-пунгери като теб гласували за сикаджийската мутра...Лошото е, че заради такива *** индивиди ще го отнесат, а и в момента тегло теглят нормалните, образовани хора...ГР/ОП е геноцид за България и нормалните хора!
40
3
 
15
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
Сега да видим колко ще изтрае....
39
5
 
17
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
ГоУем лидер имат гербавите гоУем... дето през два месеца Бойчо си подава оставката....
38
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
М дааа хоризонта ще е дълъг определено, близо още 20 години. С малка но значима подробност, а именно че сме с най-нисък стандарт на живот. Лошото е че спускаме стремглаво надолу, водени от парламентаристи, мислещи за бързо забогатяване. Това успяха да постигнат за 27 години. Не мисля, че нашите деца ще има с какво да се гордеят.
37
6
 
23
 
! Отговори
МЕТОДИ преди 7 години
Задава се мощна кафява коалиция!
36
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен дългия хоризонт е без герб на хоризонта! Разбирайте го съвсем буквално.
35
2
 
6
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
До Един българин:)) Ситуацията е същата като при Сретен! Кръв *** пари не връща!
34
11
 
8
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Защо упорито някои отказват да приемат че и Бойко е русофил, само че прикрит?Нещо като прикрит гей, а те са най- опасните!Помня как Бойко подари на Путин кученце.Също така помня, как намекна, че няма да праща българи да се бият срещу руснаци (пропаганда!) и как щеше да праща министри да тръгнат с бойни кораби срещу Русия.Помня всичко това. А вие?
33
7
 
26
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
До Мимето:)) Предпочитам Корнелия! Тлъстият пухкав потящ се плешив необръснат страхлив продажен пед.ал Борисов няма как да ме впечатли! Най-малко с многословието си изпълнено с неистини, фантазии! пп. мимето, не си падам по *** пед.ераси като ББ! Дори гейовете са за предпочитане! :))