Борисов: Предизвикахме избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ

България е стабилна държава, заяви той на конгреса на ЕНП
29 мар 2017 21:55, Анисия Иванова
374
Борисов: Предизвикахме избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ
Снимка: ГЕРБ

Няма по-добро място за живеене от Европейския съюз. Това е нашият дом, това е нашето семейство. Да го пазим със самочувствие и да защитаваме интересите си пред всички, които предвещават края на Съюза. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на своето изказване в рамките на Конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Малта, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Борисов призова европейските си колеги за спазване на Маастрихските критерии. "Да спазваме правилата, защото само това ще ни донесе сигурност", каза той. По думите на лидера на ГЕРБ Европа се е справила прекрасно с икономическата и финансова криза.

Бойко Борисов изтъкна пред присъстващите, че България е стабилна държава. "Предизвикахме предсрочните избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ. За да продължи европейската и пронатовска политика. Постигнахме 3,6 процента икономически ръст, 14 млрд. фискален резерв, 7 процента безработица, 27 процента външен дълг, 0 инфлация и бюджетен излишък", обясни лидерът на ГЕРБ. Борисов посочи, че предстои България да кандидатства за чакалнята на Еврозоната.

Председателят на ГЕРБ бе категоричен, че победата на партията има изключително важно значение за Европа и за опазването на нейните външни граници. "Ние сме на границата с Турция и Черно море. Не можем да махнем вратите на къщите и да махнем и портата. България имаше най-добре защитената граница, но при влизането си в Европейския съюз бяхме принудени да я махнем.

Изградихме я отново, благодарение на помощта от 320 милиона лева, за което сърдечно благодаря на ЕК и днес пак имаме най-надеждната граница", подчерта Бойко Борисов. Той призова мигрантите да бъдат държани далеч от границите - в зоните за сигурност. Според Борисов тези, които идват, трябва да минават само през официалните контролно-пропусквателни пунктове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
262
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бсп на колене
261
1
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 7 години
Ко стана бре, Радев вдигна ли пенсиите? Някой в затвора? Санкциите само са му в устата ***!
260
3
 
3
 
! Отговори
Смърт за Тиквата ! преди 7 години
Лъжлив крадлив мазен ***, дано те отстреля някой ! ! ! И колкото по-рано, толкова по-добре !
259
0
 
3
 
! Отговори
Мукавей преди 7 години
До Г-жа РешетниковаЯ отивай да пиеш бира на "***", че от неделя, троленето не е вървежно.
258
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Борисов: Предизвикахме избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ" Много тъпо, ако е за това!
257
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горчи ли ви отвътре победата герберчета,и много искате Корнелия да си подаде оставката? За една година тя успя да консолидира партията си,удвои си депутатите и знаете какво ще се случи след 6 месеца.Поливайте си тиквите и треперете
256
6
 
5
 
! Отговори
Г-жа Решетникова преди 7 години
Нещата, дето ги рисува ***(другарката Решетникова) трябваше да ги постигнем още на 10 конгрес на БКП(1968 г.). Пфу не успяхме, защо ли? А сега ще ги постигнем,а дано ама надали! Има ли още хора(освен електората на БСП, предимно възрастни хора жертви на телефонни и политически измами ), които да вярват още на г-жа Лъжа ? Има събрани пари за изхарчване в държавата ,това поне червените го умеят добре. Ще допуснем ли комунистите за пореден път да съсипят държавата ?
255
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боби Ваклинов журналиста РАПЕР , много лошо се държа с жената .Не харесвам БСП но не бе нормално поведението , не беше хубаво ,опита да се създава интрига .
254
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искал е да провери къде се простира границата на тъ.потията на своите избератели. Платиха и пак го избраха. За това, че не избрахте неговата Цецка Цачева за президент, той ви наказа да платите още едни избори. Играе си с хората както му е кеф. Гнус ме е от този нахален политик
253
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха...Абе,герберчета,откога взехте да се интересувате от БСП,та давате акъли за оставки там.Гледайте си вашата издънена ***.че скоро ще рухне.Знам,че много ви се иска Корнелия да се махне и да дойде някой добряк като Михов,но това просто няма как да стане.Сега бихте с помощта на ромите и измамите на ЦИК,но победата ви е пирова и кратковременна.След 6 месеца шоуто на Борисов приключва.
252
14
 
5
 
! Отговори
Гладуващи от ГЕРБ преди 7 години
Ние гласуваме за ГЕРБ защото имаме бизнес.Ние гласуваме за ГЕРБ защото знаем английски. Ние гласуваме за ГЕРБ защото знаем че САЩ ще донесе демокрация и права на всички търсещи истината.Ние гласуваме за ГЕРБ защото знаем че дошло е време да се спре хибридната война на Русия и Северна Корея и Китай ! Ние гласуваме за ГЕРБ знаем че ЗАЕДНО сме по силни пред убийците ,изнасилвачите и платените комунисти ! Ако всичко по горе ви се струва нормално,значи вие не сте българи ,а предатели!
251
6
 
3
 
! Отговори
Мирише в БСП преди 7 години
Златен скункс за ***, това добре, ама започна да мирише в БСП
250
8
 
4
 
! Отговори
Загубата е победа… преди 7 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.
249
4
 
12
 
! Отговори
лукчо преди 7 години
абе байчо ти предизвикваш избори като се изплашиш досмърт.а си страхливец по рождение.
248
7
 
4
 
! Отговори
жената мъж преди 7 години
Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.
247
2
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Добре де,говорите за стандарта на Бг.Хубаво,съгласен съм,бедни сме.А имаше ли партия,която в предизборната си кампания обвини Борисов ,че заради негови грешки ни е такъв стандарта и да посочи напълно аргуменрирано кои са.Да предложи с ФАКТИ,АРГУМЕНТИ,МАТЕМАТИЧЕСКА ПРОЗРАЧНОСТ,ИДЕИ ПОДПЛАТЕНИ С РЕАЛНИ ДОВОДИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО ИМ,ИКОНОМИЧЕСКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО МИН.РАБ.ЗАПЛАТА ДА Е 1000лв..Всеки предизборен щаб може да каже " НИЕ СМЕ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА РАБ.ЗАП"Въпроса е да го докажете КАК
246
3
 
14
 
! Отговори
баи Ганю от Солун преди 7 години
Алоооооо Боко,два пъти предизвиквахте избори за потвърждаване на силата,нооооо въобще хитрецо колко милиона струват тези потвърждения които ти си ги искаше на своя глава.Казваи колко милиона пръснахме за твоите прищевки .Това забравяш да кажеш.Я кажи приблизително след колко време пак ще ревнеш за избори?Еи тъи да си знаем предварително и да се подготвим.
245
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гениално бате Бойче!!!
244
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Борисов ОТГОВОРИ ? А за ,,забранените за внос ,,ваксини . Още са арестувани от ДАНС в складове . А кога Сачмата от Банкя ще си плати полетите с хеликоптерите, с ,,Бестришките тигри ,,чалгаджииките ? Ех живот, здравей!
243
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен272 Отдавна не е всесилен . Освен купените ци.га. нски гласове имаме - Президентски избори -6 834 278 избиратели Парламентарни избори - 6 533 828 избиратели .В ЦИК е кучето . ????????????????