Борисов: Предизвикахме избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ

България е стабилна държава, заяви той на конгреса на ЕНП
29 мар 2017 21:55, Анисия Иванова
374
Борисов: Предизвикахме избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ
Снимка: ГЕРБ

Няма по-добро място за живеене от Европейския съюз. Това е нашият дом, това е нашето семейство. Да го пазим със самочувствие и да защитаваме интересите си пред всички, които предвещават края на Съюза. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на своето изказване в рамките на Конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Малта, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Борисов призова европейските си колеги за спазване на Маастрихските критерии. "Да спазваме правилата, защото само това ще ни донесе сигурност", каза той. По думите на лидера на ГЕРБ Европа се е справила прекрасно с икономическата и финансова криза.

Бойко Борисов изтъкна пред присъстващите, че България е стабилна държава. "Предизвикахме предсрочните избори, за да потвърдим силата на ГЕРБ. За да продължи европейската и пронатовска политика. Постигнахме 3,6 процента икономически ръст, 14 млрд. фискален резерв, 7 процента безработица, 27 процента външен дълг, 0 инфлация и бюджетен излишък", обясни лидерът на ГЕРБ. Борисов посочи, че предстои България да кандидатства за чакалнята на Еврозоната.

Председателят на ГЕРБ бе категоричен, че победата на партията има изключително важно значение за Европа и за опазването на нейните външни граници. "Ние сме на границата с Турция и Черно море. Не можем да махнем вратите на къщите и да махнем и портата. България имаше най-добре защитената граница, но при влизането си в Европейския съюз бяхме принудени да я махнем.

Изградихме я отново, благодарение на помощта от 320 милиона лева, за което сърдечно благодаря на ЕК и днес пак имаме най-надеждната граница", подчерта Бойко Борисов. Той призова мигрантите да бъдат държани далеч от границите - в зоните за сигурност. Според Борисов тези, които идват, трябва да минават само през официалните контролно-пропусквателни пунктове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя коя загуба на БСП е поред че им загуби бройката...
201
3
 
4
 
! Отговори
Брадвата преди 7 години
Имал пари за гласове - дал.. който намазал, ще купи 2 палки шпек, и да си го ползва със здраве
200
19
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 7 години
Абе,вие сте големи политолози ,разбирачи и критици.Имате ИНФО за всичко !Кой платил протестите,кой гласувал,кой откраднал,кой -кого прецакал.....Аз съм от Бургас,и откакто ГЕРБ е на власт ,този град за първи път живна !Изчезнаха мутрите,изчезна руската мафия иинфраструктората на града придоби приятен облик !Саниране,градинки,спортни бази...Това е ,което виждам и гласувах за ГЕРБ
199
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените още не могат да преживеят ПОРЕДНАТА загуба от ГЕРБ :)
198
7
 
1
 
! Отговори
Идиот преди 7 години
До АнонименНа тебе никога няма да ти светне! било бъдеще или квото и да е , все ще си на тъмно
197
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що да губи милиони гласове от винетките? Всеки умен човек знае,че за купи нещо хубаво трябва да събере повече пари. Същото е и с винетките. Вие шофьорите, кво искате да рушите пътищата всеки ден ,а всички останали да ги плащаме? За това не го харесвате Борисов,защото излизаме от комунизма ... мързела и неплащането го няма вече.
196
3
 
21
 
! Отговори
474 преди 7 години
На този сякаш България му е бащиния и си играе с нея на "тука има-тука няма"! Какъв наглец, изхарчи милиони, за да си начеше егото. Не ме интересува как ще се казва партията /сектата/, която ще управлява. Искам обединение на честни, можещи и отговорни пред родината си хора от всички партии, които да работят за интересите на народа! Стига сме се делили на партии, които си мерят ... процентите на някакви измислени и фалшифицирани избори, според това кой колко плаща! Изборите са театър за наивници!
195
3
 
20
 
! Отговори
До svetlio преди 7 години
И аз тов се чудя! Как спечелиха Герб като почти никой не е гласувал за тях! С колко много хора работя и всички псуват по Герб!Особено пък шофьорите са много в България, само заради винетките губи милион гласове!Нещо има сигурно фалшификация!
194
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакам заплата от 1500 лева. Обещана е от ГЕРБ!Ако не си яполуча ще кръстя Бойко Борисов - г-н Лъжец.
193
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пак не съм чул някой да е гласувал за бесепе? Освен едната ми баба....Още вярва в светлото бъдеще,което не идва вече 80 години :)))
192
4
 
20
 
! Отговори
Бисери преди 7 години
Пак се изцепи Бойко. Българите нямат никакво достойнство щом този им е премиер.
191
4
 
23
 
! Отговори
svetlio преди 7 години
Не разигравай народа ей!!!Аз не съм чул никой от моите познати да е гласувал за ГЕРБ а те спечелиха.
190
2
 
24
 
! Отговори
WTF преди 7 години
Ама че изказване..значи плащахме за избори да си начеше егото.
189
3
 
22
 
! Отговори
Това е! преди 7 години
Бойко Джанката е един патологичен лъжец със съпътстващо раздвоение на личността!
188
15
 
3
 
! Отговори
Цецо до 245 преди 7 години
Вижте,вероятно има резон в думите ви,но тогава ще нарека изборът на Борисов НАЙ-малкото зло.Където е минал комунист ,трева не никне.Дядо ми и чичо ми са изчезнали в Белене.Леля ми е избягала,иначеи тя щеше да е мъртва на 40год.Това не е ли мафия !
187
2
 
18
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Слаба държава - *** народ! А някои твърдят че няма *** народ! Е, има!
186
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Бсп ,Оп и Воля направят правителство пак ли избори ?- и в отговор 3/4 месеца Платени протести ?Да ама и изборите и протестите ги плаща овчоту , най-беден в Ес народ.
185
3
 
23
 
! Отговори
До Цецо преди 7 години
Стига с тоя Орешарски бре! Колко беше човека, едба година! Кой го прецакал, ами Боко Тиквата, кой!! Кой плащаше на тези " протестиращи" една година, цяла година тупаха барабани докато махнат Ореха!И с цялата си наглост, лицемерие Борисов изтегли 16 милиарда и обвини Орешарски за един ! Тоя твоя Вожд има психически проблеми или разчита на малоумието на електората!
184
18
 
5
 
! Отговори
Червените милионери преди 7 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
183
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** си Бочке и *** ке си останеш! За жалост и народа *** като тебе. Беше в що годе нормална коалиция с РБ, която развали за да загърбиш народецът с още 15млн. за тоя дет духа. А сега да те видим как ще управляваш с трима полу - *** и с един кръгъл ***!