ЕНП ни хвали с Холандия за вота: Важни победи!

Жозеф Дол поискал от Борисов да състави стабилен кабинет
Обновена: 29 мар 2017 17:02 | 29 мар 2017 17:02,
136
ЕНП ни хвали с Холандия за вота: Важни победи!
Снимка: Facebook

Шефът на европейската десница Жозеф Дол поздрави ГЕРБ и холандската Народна партия за свобода и демокрация за победата на изборите.

Това стана при откриването на Политическата асамблея на Европейската народна партия (ЕНП) в рамките на Конгреса на партията в Малта, съобщи пресцентърът на ГЕРБ. Във форума участват лидера на партията Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов. Заедно с тях са кметът на София Йорданка Фандъкова, на Бургас – Димитър Николов и др.

Още по темата

Дол поздравил българската делегация и лично Борисов за победата. Шефътна ЕНП обявил, че очаква да бъде съставено стабилно българско правителство.

Пред форума Дол подчертал, че убедителните изборни победи на партиите-членки на ЕНП в България и Холандия са показателни, че хората са направили своя избор в подкрепа на общото европейско развитие.

"Резултатите на ГЕРБ и дяснолибералната Народна партия за свобода и демокрация са победи над популизма и победи в подкрепа на обединена Европа", казал още председателят на ЕНП.

Участниците в Политическата асамблея на ЕНП аплодираха представителите на делегациите от България и Холандия, съобщиха още от ГЕРБ.

"Уверен съм, че ще се справиш. Ти си истински европейски лидер. Очаквам с нетърпение да вземеш мястото на премиер на България, защото твоята помощ винаги е била важна по време на европейските съвети. Сигурен съм в твоите сили и възможности", каза по-късно Дол на Борисов.  

Европейският комисар по въпросите за миграцията, вътрешните работи и гражданството Димитрис Аврамопулос също поздрави Борисов за победата.

Аврамопулос и Борисов разговаряха в рамките на Конгреса на ЕНП в Малта.

"Горд съм с твоята победа и съм радостен, че се завръщаш на европейската политическа сцена, където имаме нужда от твоята помощ в името на европейските граждани", каза еврокомисарят на Бойко Борисов.

И Аврамопулос пожела на лидера на ГЕРБ скоро да сформира стабилно и работещо правителство.

Еврокомисарят благодари на Бойко Борисов за това, че България продължава да охранява външната граница на ЕС по всички европейски и шенгенски стандарти. Той изрази увереност, че като премиер на трети кабинет Борисов ще продължи да гарантира сигурността на всички български и европейски граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
6
 
! Отговори
Идиот преди 7 години
На ЕНП не им дреме какво се случва в България, на тях им трябват депутатите на гербавите в Европарламента за да си поддържат мнозинството. Тиквата е ***, послушен и удобен, това е всичко, което ги интересува. България е прекалено малка и това, което се случва в нея не интересува ЕНП. За това те тупат Тиквата по рамото с една ръка и се правят на разсеяни, когато експертите на Еврокомисията публикуват всяка година все същите критични доклади, че в България, няма реформи, няма борба с корупцията!
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
двама отявлени гробокопачи на мира
109
2
 
4
 
! Отговори
Идеалист преди 7 години
Ако тези от НЕП са искрени веднага трябва да напуснем ЕС. Тези хора или се подиграват с Борисов или са на неговото интелектуално ниво. Боже,пази Европа!
108
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радвай се народе! Избра си за трети път тиква. Толкова си можеш. Сега почвайте да ядете тиквени семки. До сега беше само асфалт. Да ви е сладко!
107
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледам снимката горе вляво и пише БУДвА т.е. Имението на Мутрата Буда. Браво мутра добре си се обзавел и апартаменти за Цецко и интимната приятелка Лилето си осигурил. Вероятно си качил Фандъчето на яхтата да види как се асфалтира морето и как се справят с бездомните кучета. Като не ви увряха главите да изберете Патриотите на власт сега чакайте бай *** да ви вдига газта, тока и всико под ред.
106
2
 
3
 
! Отговори
Давид преди 7 години
Зная , бедни сме , морално изнемощели но не и сломени , да поздравим мъжа , който години наред се бори с човека - ренген и мафията , създадена от виденията му , а именно видения на един алкололизиран мъж с нарушено самочуствие от липса на подкрепа от женското съсловие. Да победиш такъв враг подкрепян от славянски орди дето ние научихме на четмо и писмо , както и да строят Бел - Град - ( крепости ) трябва да си кат него :) да живее България и помнете аз съм роден тук за вас
105
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо изчезна новината от първа страница? Да не му гледаме разбитата задница на бай тиквонии?
104
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай корумпиран диктарор пак се готви да краде заедно с БокоХарем!
103
2
 
10
 
! Отговори
Е как преди 7 години
Те послушните простаци винаги ги хвалят,особенно като са в поза партер.Трудно се живее с тоя гламав народ,комунизъм за вас смот***няци!
102
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав си 115! Докато има М***же, дето да предлагат, ще има и такива дето искат. Други мъже скачат само като им погледнат жената. Сещаш се кой м***жа, сещаш се, че жената е цялата държава- територия. Е, те това е! За народа ... Не знам, аз за мойта булка съм се бил и си я гледам. Тя ме гледа в очите, щото знае, че съм около нея. Аз я гледам в очите, щото ми роди двама сина! Ай ся да видим дали има Мъж, дето да защити булката си БГ?
101
2
 
7
 
! Отговори
За съжаление преди 7 години
Току що гледам как бибитко се изказва в Малта, как за пореден път е победил Станишев... ЕНП победила ПЕС на Станишев...Е, тоя ни излага повече от плевнята, честно!Но когато глуп***вата и про/ста маса в Бг значително превъзхожда разумните и интелигентни хора, резултата е това!Оставете срама, ама си правят с нас каквото си искат, а този, който отговаря за нашата сигурност и бъдеще, казва че има началници, които слуша безпрекословно...Какво да очакваме ние тогава?!
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виждам как в недалечно бъдеще тъпите *** ще ядат децата си от глад.Днес колим големият а на есен като поотрасне малкият и него.......
99
2
 
10
 
! Отговори
до 113 преди 7 години
Ами как какво иска шишкавият извратеняк от снимката. Иска да бърка под полата на селската даскаличка и да я обарва. Тиквата му я предлага на тепсия като дойде в София, пък и тя нали е послушна, смее ли да каже нещо.
98
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"УЖАС! Младежи пребиха до смърт 88-годишен, защото отказал да им даде пенсията си"При Боко-тиквата е така!!
97
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕНП "иска".... Кво иска? Могат само му пожелаят стабилно правителство. Ама няма да е! То се видя! След макс година и пак ще хвърли оставка! Време е да се спрат супсидиите на партиите, ама съвсем. Тогава да видим кой кого! И ще е ясно кой плаща. Само заглавието ме втрещи. ИСКАМ.... Искаш ама ... НА! На ти златния пръст!
96
0
 
6
 
! Отговори
То6 преди 7 години
Ало 101, защо си анонимен. Боко какъв е ?
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До П.Петров Срамно е да се настъпва една и съща мотика в градината с червени тикви три пъти подред!бе нека състави правителство, пък може да го изберем по-късно и за четвърти път!
94
0
 
4
 
! Отговори
To6 преди 7 години
Дрън, дрън ....
93
0
 
11
 
! Отговори
За съжаление преди 7 години
Мда, големи успехи за ЕНП и ЕС.Голяма трагедия за България...
92
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 101 - Тия Бмв-та с изключение на 1-2% всичките са отпреди 20 години.Дори да е така, но иначе щяха да са още по стари таралясници, като москвичите, ладите и заз-овете. По шосетата, обаче, се наблюдава доста по-различна картина с доста новички коли от хубави марки! Ха-ха-ха!Благодарения на Бойко!