ЕНП ни хвали с Холандия за вота: Важни победи!

Жозеф Дол поискал от Борисов да състави стабилен кабинет
Обновена: 29 мар 2017 17:02 | 29 мар 2017 17:02,
136
ЕНП ни хвали с Холандия за вота: Важни победи!
Снимка: Facebook

Шефът на европейската десница Жозеф Дол поздрави ГЕРБ и холандската Народна партия за свобода и демокрация за победата на изборите.

Това стана при откриването на Политическата асамблея на Европейската народна партия (ЕНП) в рамките на Конгреса на партията в Малта, съобщи пресцентърът на ГЕРБ. Във форума участват лидера на партията Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов. Заедно с тях са кметът на София Йорданка Фандъкова, на Бургас – Димитър Николов и др.

Още по темата

Дол поздравил българската делегация и лично Борисов за победата. Шефътна ЕНП обявил, че очаква да бъде съставено стабилно българско правителство.

Пред форума Дол подчертал, че убедителните изборни победи на партиите-членки на ЕНП в България и Холандия са показателни, че хората са направили своя избор в подкрепа на общото европейско развитие.

"Резултатите на ГЕРБ и дяснолибералната Народна партия за свобода и демокрация са победи над популизма и победи в подкрепа на обединена Европа", казал още председателят на ЕНП.

Участниците в Политическата асамблея на ЕНП аплодираха представителите на делегациите от България и Холандия, съобщиха още от ГЕРБ.

"Уверен съм, че ще се справиш. Ти си истински европейски лидер. Очаквам с нетърпение да вземеш мястото на премиер на България, защото твоята помощ винаги е била важна по време на европейските съвети. Сигурен съм в твоите сили и възможности", каза по-късно Дол на Борисов.  

Европейският комисар по въпросите за миграцията, вътрешните работи и гражданството Димитрис Аврамопулос също поздрави Борисов за победата.

Аврамопулос и Борисов разговаряха в рамките на Конгреса на ЕНП в Малта.

"Горд съм с твоята победа и съм радостен, че се завръщаш на европейската политическа сцена, където имаме нужда от твоята помощ в името на европейските граждани", каза еврокомисарят на Бойко Борисов.

И Аврамопулос пожела на лидера на ГЕРБ скоро да сформира стабилно и работещо правителство.

Еврокомисарят благодари на Бойко Борисов за това, че България продължава да охранява външната граница на ЕС по всички европейски и шенгенски стандарти. Той изрази увереност, че като премиер на трети кабинет Борисов ще продължи да гарантира сигурността на всички български и европейски граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мани ужас пет ракии е изкарала
30
9
 
5
 
! Отговори
до 30 от славянин преди 7 години
Проблемът ти е че с пари акъл не можеш да си купиш, а виждам че той ти е критично необходим!
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е,тези хвалби ни ЕМ !!!!!!
28
2
 
11
 
! Отговори
до 32 от славянин преди 7 години
И в коя точно Европа сме, че не можем да се ориентираме!? Съдейки по доходите ни сме в екваториална Африка!
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Енп ни хвали за човек прочел една книга в живота си. Мислех, че е виц. Но когато се снима с внука си пред библиотеката в Банкя с изумление видях, че сялата е само с грънци и щанги и няма кьорава книга.
26
13
 
3
 
! Отговори
СВАКО ЦАКО преди 7 години
А смирете се малко. Това е, българският народ Ви каза, че иска в Европа а не в Евразия. Иска да пътува из европа свободно, да може и да работи свободно. И ако продължим по близкото интегриране в посока единна армия, полиция, прокуратора, съд и приемане на еврото като разплащателна единица най-добре.
25
8
 
7
 
! Отговори
2300 лв заплата преди 7 години
Кой как се уреди, нали знаеш, ела да ти дам 5 лева да имаш да си харчиш, бедняко.БСП загубиха и няма да ти дадат, знае как е. Глад и мизерия за теб
24
0
 
10
 
! Отговори
BILL преди 7 години
На ЕНП й е дошло до гуша от провалите на ГЕРБ, но ги подкрепя защото няма избор, особено след безумията на истинските десни.
23
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2300 заплата 21Абе виждам колко "печелиш", щом висиш като *** в нета! А колкото до "комунист", вие не съобразявате ли, че обиждате така идеологията, която СЕ Е ПРЪКНАЛА ПЪРВО в вашата загубена еуропка!!! Там където е Инквизицията, гилотината, Вартоломеевата нощ и още мноооооога такива "убавини"!!! За фашизма и концентрационните лагери още през първата световна война....да не говорим!
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце колежката разходи кучето на жимбо в17 да нее била в системата на подръжка оператор
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хвали го разбира се такъв им е нужен един *** ***, да им се кланя до земята и да изпълнява всичко безпрекословно верен като куче за пържола какво стана със Шенген, а ?
20
0
 
8
 
! Отговори
до 21 от славянин преди 7 години
Тая заплата е реалност за шепа хора, но ти определено не си от тях, съдейки по акъла ти! Нещата са реални когато такава заплата стане масова!
19
1
 
25
 
! Отговори
ЕНП преди 7 години
ЕНП хвали с победата един обявен и от запада за : мафиот, корумпиран тип, нискочело същество с маникална самовлюбеност и откровена балканска простащина. Та ако за това ни хвали ЕНП----какво да си помислим за ЕНП?
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое дестабилизира повече държавата? Новината за цената на газа или самата цена, която ни дойде като гръм от ясно небе? Така стана и навремето с цената на тока. Борисов го качи, но Ореха се оказа винояният. Старата песен на нов глас. Сега пак " ***" виновни, въпреки че и предното правителство беше на Гроб.
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Мито 13Ние над такива от шеста палата не се надсмиваме! Точно вие ще се *** по шевовете си скоро! Защото сте закърпени с лъжи, недомислици, лицемерие и празна пропаганда!НИКАКВО СЪДЪРЖАНИЕ!!!
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тикви, арпаджици, брюкселски зелки! Долу салатата!
15
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как няма да ни хвалят с такива безгръбначни, послушни и посредствени управници.... заченати от тиквено семе.
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2300 лв заплата 3Такава заплата можеш да видиш само в съня си! За сега ще крегаш само на 30-те сребърника! А колкото до победата - ИЗМЪЧЕНА ПОБЕДА, ЯВНО В ПОСЛЕДНИТЕ ЧАСОВЕ ПРЕВКЛЮЧИХТЕ НА ТИЯ С 30-те лева! НЕЩАСТНИЦИ! Разбирам да бяхте спечелили с 20%, а то - разчитате вече на заблудените роми! Ех, това ще ви бъде!!!! И ТО НЕ ЗА ДЪЛГО!!!
13
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кажете за ценовия шок на газта и как всичко ще поскъпне заради това, не се крийте зад потупвания по рамото от чужбина, които са без значение
12
19
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
И ГЕРБ и БСП са един дол дренки, ама ГЕРБ поне се мъчат да направят нещо, правят метрото. А ако чакахме на БСП, сигурно към 2030 година щяха да го правят и да го пуснат до летището....