Радев качва Туск на хеликоптер, показва му оградата с Турция

Води го в контактния център на "Капитан Андреево", после в Елхово
31
Радев качва Туск на хеликоптер, показва му оградата с Турция
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Президентът Румен Радев покани председателя на Европейския съвет Доналд Туск да дойде у нас, а той се съгласи и на 4 април ще направи работно посещение в България.

Още по темата

Двамата ще отидат в Тристранния контактен център за полицейско и митническо сътрудничество на ГКПП – "Капитан Андреево", ще разгледат граничната ограда, северно от контролно-пропускателния пункт, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Радев и Туск ще огледат от хеликоптер съоръженията на границата от ГКПП –"Капитан Андреево" до ГКПП "Лесово", след което ще посетят Регионалния координационен център в Елхово.

По-късно българският президент и председателят на Европейския съвет ще проведат среща "на четири очи" на "Дондуков" 2 и ще участват в пленарни разговори между представители на българските институции и на Европейския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали Радев беше "шофьор на самолет" както беше казал Далавери СимеоноФ. И хеликоптер ли може да "кара"?
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А дано от хеликоптера се види,че всъщност ние нямаме ограда на границата.Мигрантите си минават,те знаят от къде,има кой да им покаже и да ги преведе.Лошото е,че стигат само до сръбската граница,защото там армията на комшиите си е на мястото,унгарците вдигнаха двойна ограда,така че талибаните ще си останат тук.Щом гласувахте отново за тия,които го допуснаха,значи това ви харесва.
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека Туск да е наясно, че ние имаме шведи нека му покажат шведите и да му стане ясно че етничския модел си работи перфектно оградата може да се премахне и ЕС да приеме повече бежанци и да ги приеме според либераските ценности. Зеления чорап да наложи санкции на ЕС задето остават със евроинтеграцията.
5
2
 
13
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Да не забравяме че Гражданите за Еничарство на Република България и техния президент бяха против оградата! Както и умните и красивите градски партии и германски мекерета!
4
0
 
23
 
! Отговори
bek преди 7 години
няма да е лошо радев да заведе туск да разгледа обезлюдените села, мръсотията в градовете, разрушените заводи, автопарка на 20 год., мизерията на хората и пр. и да му разясни, как депутатите взима по 6 хл. лв. заплата и какво получават работещите и пенсионерите.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оня много се впечатлил и щял да праща още пари.
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ама да му обяснява и на човека от кой до кой етап колко милиона е струвала тази ограда, да си помисли човека че работим със златни нитове.
1
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами първокласен летец е човека - на хеликоптер ще го качва. Не като тиквата, който е треторазряден шофьор и само ги вози с Жипката.