Борисов от FB: Отвън ли? Сами решаваме за кабинета!

Решенията на ГЕРБ не се подлагат под съмнение, обяви той
31 мар 2017 20:00,
145
Борисов от FB: Отвън ли? Сами решаваме за кабинета!
Снимка: архив БТА

Бойко Борисов "проговори" от Facebook след завръщането си от Малта и преговорите с патриотите за ново правителство.

Лидерът на ГЕРБ не открехна плановете си за бъдещата управленска формула, но отрече информацията, че европейската десница е давала благословия за новото правителство.

Още по темата
"Освен поздравленията, които получихме, до този момент нито един човек извън страната не ме е попитал какви са ни плановете за бъдещо правителство", пише Борисов и допълва:  "Решенията на Политическа Партия ГЕРБ не се подлагат под съмнение, защото ние последователно, в два мандата се доказахме като отговорен и сигурен партньор на ЕС и НАТО. Приемам с усмивка и като първоаприлска шега всички останали твърдения".

По-рано Dnes.bg писа, че в Малта ЕНП е дала зелена светлина за правителство на ГЕРБ с Обединените патриоти.

Днес по обяд пък лидерите на патриотичната коалиция проведоха първи реговори с ГЕРБ, на която присъствал и Бойко Борисов. Същински разговори за съставяне на кабинет обаче не били водени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навън при господарите мълчи като сритан котак,а тука се таралежи и се накокърджал,като шекерен петел!Що така бе Боко или те е страх да не те пухнат с досието по главата?Що не кажеш две приказки против,против това което от доста време ти хортува генерал Б.Бонев-за разлика от тебе истински,а не измислен генерал!
101
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Бойко Борисов труд ще състави кабинет Той няма да изкара и една година този човек изволни умни хора значи тяхно място само от неговата партия Според мен края лидерката на бсп ще направи правителстово.
100
0
 
11
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
Гойко, не щем да сме халифатско гето бе, батка... Кротко с прегръдките на Дола и Юнкера!
99
0
 
6
 
! Отговори
nina преди 7 години
Я?!-и от кога? Нали беше доволен, че ЕНП едоволна от решението да съставите правителство с ОП? Това не значи ли, че чака нейното одобрение?
98
0
 
13
 
! Отговори
Янонимен преди 7 години
До Анонимен .. Червените гербери никога нищо не са решавали сами .Никога ... Така е. Но пред нас са големи бабаити. А и лъжат здраво. "От ЕНП нямат никакви възражения за коалиция с патриотите, обясни Борисов, цитиран от "24 часа"
97
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Баце, както винаги е послушко. Каквото му кажат от Брюксел или Берлин, това ще направи. Или от Козяк. Слушка Баце, иначе ще му спретнат Майдан и е отлетял. Гледа страшно и лошо, аха да фрасне някой а всъщност е лъв със сърце на мишка, малка полска мишка. Ако Ердоган му се обади и е напълнил шалварките. Ще сложи който му каже. Но изглежда смел, силен но само ако е с 10 гавази и две бронежилетки. Как ли ще изглежда ако народа излезе да му търси сметка за бедността и корупцията?
96
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ТАКАВА ПОБЕДА , КАТО ТАЗИ НА БОРИСОВ, И КАЗВАТ "ПИРОВА ПОБЕДА".
95
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може само ЕНП да пита. Щом ще прави коалиция с патриотите, трябва и до Москва да прескочи. Или най-малкото до руското посолство.
94
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ВЯРНО Е , ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ СЕ РЕДИ В БРЮКСЕЛ.ТО Е ДЕЛО НА ОЛИГАРХА ПРОКОПИЕВ И ГРУПИРОВКАТА "КАПИТАЛ"Преди време Борисов сам призна този факт.
93
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Америка двете партии имат за емблеми слон и магаре.В БЪЛГАРИЯ СИМВОЛЪТ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ Е ТИКВА
92
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Досега ходеше на Козяк при американският посланик да получава нареждания.Сега когато американците го отсвириха ходи в Брюксел.Сега отиде в Малта да пита ЕНП дали ще му разрешат да прави кабинет с патриотите.***.Аз ако съм на патриотите ще изнудвам до край.Да прави кабинет с аптекаря или с Карадаиъ.Той е топ простакът на републиката.
91
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОтговорСега става по-интересно - ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ ЗАПОВЕДИТЕ И НА ДВЕТЕ ПОСОЛСТВА ЕДНОВРЕМЕННО.
90
0
 
23
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Плъх!Мазен и грозен!Лъжа след лъжа!Лакея на Живков вече е лакей на ЕС ,ЕНП и всеки който го пожелае!1 147 292 тиквари не мислят като мен , но останалите ще страдат заради тях.За трети пореден и последен път ,може би?
89
2
 
8
 
! Отговори
123 преди 7 години
И пак спечелииии????????!!!!!!
88
1
 
22
 
! Отговори
ОНЗИ преди 7 години
Вижте му физиономията - от всякъде мирише на менторство. Този човек не може да взема самостоятелни решения - що за държавник може да бъде това чудо!?
87
1
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 7 години
До Щирлиц 45г.изпълнявахме заповедите на руското посолство , сега на американското посолство.Тогава не смееше да роптаеш , а живееше в затвор.
86
4
 
22
 
! Отговори
Полина преди 7 години
От 2009г. всеки ден се моля да се смениправителството,то всеки път "пада" иблагодарение на купените гласове отновосе "възражда" с пожарникаря и все по-абсурдни народни представители.Голям УПАДЪК!Простотия.Лош "матриал".БОЖЕ, МОЛЯ ТЕ ПАЗИ БУЛГАРИЯ!Не ни ли стигат 28 години?Много съм отчаяна.
85
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя човек има сериозни ментални проблеми. Не знам кой му е преподавал логика, но тя се самоизклчва на най-елементарно ниво на комуникация. Той бил решавал сам, но отишъл в Малта, демек признава си без бой кои са господарите му, да иска разрешение :-).Какво има в Малта или е конспиративна теория :-). Не е ли странно, че едно островче с население и територия колкото едно Окръжие има такава власт, а? Ми те имат място и в упрвителното тяло на ЕЦБ, дето печата еврото ;-). България има ли ;-)?
84
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов от FB се изказва с GZ. :)
83
3
 
16
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Леко извън темата, ама вижте му на този мутрата дебела, тиквена. Този ни представлява в Европа, е*и му майката. Мутра. Искрено му пожелавам най-лошото след всичките помий, които направи.