Корнелия Нинова към другарите: Да бъда или да не бъда?

Лидерката на БСП поиска вот на доверие след изборната загуба
Обновена: 31 мар 2017 16:11 | 31 мар 2017 16:10,
148
Корнелия Нинова към другарите: Да бъда или да не бъда?
Снимка: архив Булфото

Лидерката на БСП Корнелия Нинова поиска вот на недоверие от съпартийците си заради загубата на изборите.
Националният съвет на червената партия обсъжда днес резултатите от предсрочния вот за парламент.

"На тези избори се представихме чудесно, но загубихме и затова аз поемам отговорността и искам вот на доверие", обърна се Нинова към съпартийците си.

"Ако не получа вашето доверие се оттеглям и избираме нов лидер, каза Нинова. Ако го получа продължаваме да се борим за промяната", допълни тя.

В доклада си пред делегатите Нинова първо изброи постиженията и акцентира на това, че резултатът на БСП е най-добрият от години насам.

Нинова призна, че е допуснала грешки, но отхвърли критиките, че БСП не е искала никога да отклони България от европейския й път.

Тя обясни, че по време на кампанията социалистите са се водили от желание за промяна, но като че ли не е стигнало времето, за да убедят хората, че именно БСП може да бъде носител на тази промяна.

Въпреки това нейните изчисления сочат, че ако се сумират хората, които са гласували за всички партии, които са се обявила за промяна, то явно въпросът за промяната в политиката на страната стои отворен.

Нинова коментира и голямата тема възможна ли е коалиция между ГЕРБ и БСП в името на управлението на страната. Тя така и не коментира пред делегатите с категоричност, че такава коалиция не е възможна, както направи това в нощта на изборите, съобщи "Дарик".

Соцлидерката все пак обясни, че в политиката "има граници, които трябва да се внимава, пристъпвайки ги, партията да не загуби силата си".

След това Нинова премина към темата, че големият въпрос пред България е председателството ни на Съвета на ЕС. Затова по думите й трябвало да се намери баланс между националните и европейските приоритети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари обичам ви, вие сте по-големи хиени и капиталисти от десните, една шайла крадлива сте вие
104
2
 
3
 
! Отговори
ИВАН преди 7 години
До Анонимен Много стойностен коментар,не бях чел в този сайт доста време,,Нисък интелектуален потенциал,, доста грубо,но тя го заслужава!А да,беше спечелила,но колкото да ти говорят разни ,,пиари,,глупоста извира отвътре,а и необяснимо такава арогантност от една жена -лидер на партия!
103
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи, другари, тези отдясно /ГЕРБ/ и другата ви половина отляво /БСП/ и разни дребни остатъци, ваша е държавата, ваш е бизнесът, ваши са електричеството, газта, водата, хлябът, шоумените, групировките, чалгата и въздуха.Моля, оправяйте се, че вече на българите без партиен билет сили не им останаха. Доходи като в тъмна Африка, цени като в Катар (последното не е сигурно)
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другари и вие да бяххте взели властта щяхте да на обръснете с новите високи цени на газа не само с 30 ами с 40% МАФИЯ и вие и другите ВСИЧКИ
101
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Bossами пич, нали тези неуредици във всички системи на държавата, са нарочни, за да си въртят далаверите на гърба на народа и бсп и герб и патриотите, за новата мутра в парламента(марешки) нямам думи, още един ще ни пие кръвчицата
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Boss"До Провалилата се БСП - Китай е с комунистическо управление и е първата държава в света по ръст на икономиката, задминаха САШ."Не знаех че 10 трилиона е по голямо от 19 трилиона, ама щом го казваш ти значи е така, само че си сбъркал вместо США си написал САШ.
99
7
 
1
 
! Отговори
Boss преди 7 години
Искаме да знаеме поименно кои са тези 1 200 000, дето са гласували за ГРОБ, детайлни списъци с име, презиме и фамилия, и къде живеят. И да се отнемат правата за гласуване на онези зад граница. Те хабер си нямат за тук, обаче гласуват, някои са и с двойно гражданство. Никой, живял под робството на ББ, освен ъндърграунда и мафията (и то не всички) и държавната администрация не гласуват за Слънценосния! Против съм разни емигранти, да ми налагат управление там, където дори не живеят!
98
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и ти КУРнелийо и брат ти по кражби Боко сте за затвора до края на дните, заради съсипани съдби, прогонени българи, българите ги превърнаха в роби 2 миризливи крадливи партийки!
97
5
 
0
 
! Отговори
Boss преди 7 години
До Провалилата се БСП - Китай е с комунистическо управление и е първата държава в света по ръст на икономиката, задминаха САШ. Стига с тея комунисти, не те, а краденето и мафията ни затри, шуро баджанащината и злобата, огромната и черна злоба ... Нема такъв народ! Цункай Боко и немай грижи - И да не забравиш: Комунистите са виновни! Нищо, че такива просто няма ... България доказа, че е една фашистка територия с доказано ***, ***, фашистки и злобен народ.
96
0
 
9
 
! Отговори
Какво ни отне преди 7 години
демокрацията?Отне ни богатото външнотърговско предприятие"Техноимпекс" и подари на Корнелия повече от една трета част от него.Какво ли си мислят онези десетки (или може би стотици) хиляди българи, които в годините на соца работиха по цял свят като квалифицирани специалисти? Съответните държави плащаха щедри заплати според труда им, но "Техноимпекс" прибираше паричките, на работещите даваше смешни заплати и ги осигуряваше на минимална заплата.Така се натрупаха купища долари.Облажи се Корнелия!
95
0
 
13
 
! Отговори
Екзорсист преди 7 години
Корнелия?Махни се, САТАНА!Призовавам те и ти заповядвам, махни се от този изстрадал народ!Върни се в Пъкала!
94
2
 
13
 
! Отговори
въпрос към Курнелия преди 7 години
Един простичък въпрос. Съвсем прстичък:-Вие, др. *** Нинова ръкопляскахте ли "на крака" когато Орешко предложи Пеевски???? Само не казвайте "Не" защото го има документирано в телевизиите!!!!И втори въпрос /пак простичък като за вас/ -Вие ли др. *** Нинова ще борите "паралелната държава" след като ръкопляскахте на Пеевски???Нямам повече въпроси
93
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** наглазабравил си една друга подробност - всичките са от Братята - сектата, заради която света се гърчи вече половин век
92
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
122 МНОГО ДОБЪР!!! :))))))))))))))))))
91
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 113. Не искам да оправдавам Крум Зарков. Като десен бих го критикувал и сравнил със земята. Но си задайте въпроса. Защо ББ ще го нарича кръвопиец и убиец , след като той едва ли е бил роден преди промените. И никои и никоя медия не обърна внимание на думите на ББ. Защо младите които по една и ли друга причина са избрали социалистическа партия, трябва да ги сравняваме с тези от 50 -те години на миналия век. А е кои е комунист ББ или К.Нинова!
90
2
 
12
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 7 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
89
1
 
9
 
! Отговори
Внос на Кадри преди 7 години
Явно партиите в БГ закъсаха за нови лица и кадри. Тия щом на тая нагла копанаркка са се спряли, Пожарната се опита да ни пробутва Цецка Мецка, Мустакатото Хаяско от Турция ни навира един ми се струва че е с мъжки топки в брадичката, Извехтяли музиканти и шоумени. Тия братко политиците го закъсаха, един за пред хора не става, бази боже на какви се надяваме да ни спасяват ...
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-*** усмивка :)))))))))))))))))))
87
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, ти си нааааааааай-симпатичната в цялата ви партия... Което не говори много добре за партията...
86
0
 
3
 
! Отговори
115 преди 7 години
А тази в средата? ))