Корнелия Нинова към другарите: Да бъда или да не бъда?

Лидерката на БСП поиска вот на доверие след изборната загуба
Обновена: 31 мар 2017 16:11 | 31 мар 2017 16:10,
148
Корнелия Нинова към другарите: Да бъда или да не бъда?
Снимка: архив Булфото

Лидерката на БСП Корнелия Нинова поиска вот на недоверие от съпартийците си заради загубата на изборите.
Националният съвет на червената партия обсъжда днес резултатите от предсрочния вот за парламент.

"На тези избори се представихме чудесно, но загубихме и затова аз поемам отговорността и искам вот на доверие", обърна се Нинова към съпартийците си.

"Ако не получа вашето доверие се оттеглям и избираме нов лидер, каза Нинова. Ако го получа продължаваме да се борим за промяната", допълни тя.

В доклада си пред делегатите Нинова първо изброи постиженията и акцентира на това, че резултатът на БСП е най-добрият от години насам.

Нинова призна, че е допуснала грешки, но отхвърли критиките, че БСП не е искала никога да отклони България от европейския й път.

Тя обясни, че по време на кампанията социалистите са се водили от желание за промяна, но като че ли не е стигнало времето, за да убедят хората, че именно БСП може да бъде носител на тази промяна.

Въпреки това нейните изчисления сочат, че ако се сумират хората, които са гласували за всички партии, които са се обявила за промяна, то явно въпросът за промяната в политиката на страната стои отворен.

Нинова коментира и голямата тема възможна ли е коалиция между ГЕРБ и БСП в името на управлението на страната. Тя така и не коментира пред делегатите с категоричност, че такава коалиция не е възможна, както направи това в нощта на изборите, съобщи "Дарик".

Соцлидерката все пак обясни, че в политиката "има граници, които трябва да се внимава, пристъпвайки ги, партията да не загуби силата си".

След това Нинова премина към темата, че големият въпрос пред България е председателството ни на Съвета на ЕС. Затова по думите й трябвало да се намери баланс между националните и европейските приоритети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
5
 
! Отговори
haha преди 7 години
Лидерката на БСП Корнелия Нинова поиска вот на недоверие от съпартийците сиСпоред мен това е мало.умно твьрдение. Да ама според днес то е умно твьрдение.
64
0
 
1
 
! Отговори
haha преди 7 години
do 79Защо не се обръщаш към автора на статията. Само автора може да обясни некои *** твьрдения
63
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А някои от тях вече не са милионери, а милиардери в партия БСП
62
4
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 79: Очевидно, че Корнелия Нинова е поискала вот на доверие, вот на недоверие никой не иска. А това, което е написал автора на статията, показва, че толкова внимава какво пише.А по-долу серия от тролски глупости: Русия, Решетников, милионери в БСП и т.н. Не се престаравайте, юнаци, изборите свършиха и Цецо може спре да плаща.
61
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия двамата от снимката що гледат като гръмнати? Може би защото им миришеше на власт, а сега изтърваха кокала.
60
2
 
3
 
! Отговори
@81 преди 7 години
тия "удвоени депутати" ли са най-добрите кадри на бсп-то?ама как са удвоени- надлъж или нашир?лелей.
59
11
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
До Червените милионериЗа кои червени милионери говориш ?Сега милионерите не са в БСП. Сега милионерите, които получиха първия си милион и протекциите от Държавна сигурност навремето са евроатлантици !Техните фирми печелят държавните поръчки. Техните европроекти лапат парите от Европа.В момента дават по BTV един от тях - Шарлопов.Хвали ГЕРБ и мед му капе от устата като спомене името на Бойко Борисов.Забрави кой му даде парите навремето ...Сега всички големи "мъже" скачат на една жена ...
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не само прецевента и виц-прецеденката, и премиера сочеше през цялата кампания и ей на - избрахме го Бойкоте.*** има заложби за врачкя, и името й е едно такова, като на певачка с обърнат пол.
57
11
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Защо Нинова да подава оставка ? За кеф на Тиквата и мало.умните гербаджии ?!Сега ще ви видим как ще се ос.ерете отново. За трети път !Този път ще омажете и патриотите. :)Нинова удвои депутатите на БСП в парламента. Само простотията на българина и попречи да спечели парламентарните избори.Предаде я и Радев с назначението на Герджиков - политически плазмодии, който направи всичко, за да може ГЕРБ да останат на власт.Корнелия обаче е смела жена. Шапка и свалям !
56
6
 
8
 
! Отговори
правосъдие преди 7 години
Станишев я освободи от зам. министър на икономиката за безобразна КОРУПЦИЯ. Сега е времето за съд да бъде или да не бъде в затвора.
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Курнелче, баба, иска се вот на доверие, не на недоверие, иначе току-виж вземеш да си го получиш вота, заради едното недоглеждане.
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В момента няма никакво значение какво се случва в БСП.Най-важното е какво ще се случи в Русия !
53
6
 
5
 
! Отговори
лика прилика преди 7 години
Да се хванат с бате ти Буйко за ръчици и ходом марш при децата си в Америка.
52
3
 
12
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Нинова е типичен представител на поколението безпринципни български "политици" готови за пари и за власт да направят сви.рка и на дявола. След като в началото на кариерата си разнасяше Синята идея, и работеше за Ваньо Мавъра, някак странно, неусетно дори възлюби социализЪма. Какво по естествено? Най лесно е да се отъркаш в милионер в Столетницата - партията на червените милионери.
51
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не оправда доверието на Русия... А толкова инвестираха в нея...
50
4
 
18
 
! Отговори
Червените милионери преди 7 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
49
0
 
0
 
! Отговори
D0 55 преди 7 години
А хората от другите европейски държави защитават преди всичко СВОИТЕ интереси.**************************************************************************Човече ти май и до сега не си разбрал - България няма интереси, само батковците и каките от парламента имат интереси и то реални. Та така ако бьлгарина живее при лоши условия кой го е еня а? Интереса клати феса нал тъй??? Да ама ако некой строеж пречи на некоя частна компания тогава разбира се интерса е друг. Първо управляващите могат да направят "пачка" и това си е нормално. Да не говорим за тия около управляващите какви парички могат да
48
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ръководството на БСП е съставено изцяло от милионери, станали такива от крадене, какво социално има в тая партия, целта им беше да докопат властта и пак крадене
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сщият този "празнодумец" е неразбираем за българските тъпоъгълници,защото не им се мисли.Слушах итервюто му с австрийски студент,младежът беше въхитен.
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отношен ие по роднински место да помогне пречи съвест ама гузен и здрасти не казва то явно другия е компетен само че за голямото защото виждате ли честния краде боико къде си боико мини в ловеч с митницата аман