Тънки сметки: Патриот иска техен премиер

Юлиан Ангелов твърди, че само така ще реализират политиките си
31 мар 2017 11:37,
50

Коалицията на Обединените патриоти днес ще проведе вътрешно коалиционна среща, в която ще се обсъдят приоритетите и целите им в управлението на държавата. Появиха се твърдения в медийното пространство, че Патриотите ще поставят условието министър-председател на България да не бъде Бойко Борисов, а някой от патриотичната коалиция.

Юлиан Ангелов от политическата формация заяви в студиото на "България сутрин", че официално такова решение все още не е взето, но подкрепя виждането.

Още по темата

"Министър-председател на България трябва да бъде човек от Обединените патриоти!", посочи политикът пред Bulgaria ON AIR.

Ангелов коментира какви са приоритетите на коалицията в новото управление и подчерта, че Патриотите сега са фактор, без когото не може да се формира правителство.

"Сега можем да реализираме политиките, които предлагаме. Ако искаме да ги осъществим, най-вероятно трябва да участваме в изпълнителната власт", твърди той.

По време на разговора се обърна внимание и на блокадата по границата с Турция, която Патриотите организираха. Прокуратурата се самосезира по чл. 169 и започна разследване по повод действията на политиците от формацията.

"Това не ни притеснява, не сме нарушили законите на България. Благодарение на Обединените патриоти партия ДОСТ не влезе в парламента", категоричен бе Ангелов.

Попитан защо някои представители на коалицията влизаха във вербална и физическа комуникация с някои от блокираните от Патриотите изселници на границата, сред които и възрастни жени, Ангелов отговори: "Едностранчиво бяха представени репортажите от блокадата. Много хора бяха пропускани и това не беше показано".

Политикът коментира видеото с възрастната жена  и реакцията на Валери Симеонов спрямо нея, което се разпространи в медиите като твърди: "Тази жена е минала оттам и е спряла. Появяват се двама души и започват да снимат с телефоните си, докато чакат да се появи провокация, която да бъде записана".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
така патриоти биите им щута на герб
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 23Ама ти сериозно ли ше сравняваш Ботев с Симеонов или Левски с Волен? То верно че за тях гласуват сами психично нестабилни ама вие се уляхте.
20
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те горките при оше едни избори я влезат я не. Супорнай се партии вътрв едвам минаха 9%
19
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къв премиер като едвам минахте 9% бе
18
2
 
1
 
! Отговори
Доган преди 7 години
След 4 години като остарея да ме пребият
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Водещата е много тАпо парче. 10 пъти го пита едно и също. Отговаря и, и пак пита! Този, който и диктува въпросите в слушалката да не е бил в к.нефа. Направо нямам думи. Много ниско са паднали тези журналисти.Дано най-после се състави стабилно правителство и да тръгнат нещата в добра посока. Не ми се вярва, но все пак да дано!
16
0
 
7
 
! Отговори
Дидко Бибитко преди 7 години
Не ме е страх от министъра на културата, а ме е страх от културата на министъра! Ей сегинка на 14 като стане султан Ердоганя, ще питам що са това ЕС и НАТО! Едни хартийки са, това са. Копър, Косово, Нагорни Карабах, Донбас, Крим. Да изброявам ли още?!
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А сега ще започнат да ни сурвакат след новогодишно пак. С по големи и сочни цени на всичко. Но доходите ще замръзнат пролетно по герберски отново защото няма пари в хазната. А няма пари защото ни били управлявали в служебното правителство хора назначени от Нинова уж. А всъщото време ББ уволни със смс-че Гарелов.
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези са излагация за България (псевдопатриоти ) посягат български полицай, посягат възрастни жени , ужас ужас ужас.
13
2
 
3
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 7 години
Аман от коалиция Бостан
12
1
 
4
 
! Отговори
MEGADETH преди 7 години
Изглежда ентелигентен...хахахах...таман за министър на културата...
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещете ли Бялата Златка да е премиер
10
1
 
3
 
! Отговори
николчо преди 7 години
повечето от сега влезлите при други избори няма да влязат така че всички ще се напънат и ще измислят някакво псевдо правителство за да не изтърват кокала, че все още има какво да се гриза от него
9
4
 
5
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
Този на видеото е толкова нагъл и безочлив, че нямам думи. А като му видя руската мутра ми се повръща.
8
1
 
9
 
! Отговори
Доган преди 7 години
Бостан 3 не дава власта 3 сезон
7
5
 
2
 
! Отговори
Loko преди 7 години
Vseki bg general e patriot. Ako edin bg general ne e patriot, ne e vazmojno da e general.:-)
6
8
 
7
 
! Отговори
Така е преди 7 години
България не маже без ГЕРБ и работохолика Борисов. Не ни е оръфал , а работи за доброто на България. А ти как виждаш Нинова да може повече от Борисов? Я виж къде се намираш.
5
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От утре ГЕРБ са на власт . Нови цени , беднотия и срама пред света !
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех, Българио бедна ! Не те ли оръфа СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как хем попречихте на Дост хем не спирахте гласоподаватели?