Борисов ще е депутат от Пловдив, отваря място за Бъчварова

Цветанов ще представлява Търново, Горанов - София
Обновена: 1 апр 2017 16:55 | 1 апр 2017 16:45, Веселина Йорданова
182
Борисов ще е депутат от Пловдив, отваря място за Бъчварова
Снимка: БТА, архив
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще влезе в Народното събрание не от столичния 25-и МИР, а от Пловдив-град, където също бе водач на листата, съобщи “24 часа”. Така той отваря място в парламента за бившата вътрешна министърка Румяна Бъчварова, която иначе оставаше отвън.
Още по темата
 
В 25-и МИР с преференции депутат от ГЕРБ става 11-ят в листата Христо Гаджев. Той измества доскорошния енергиен министър Теменужка Петкова. Тя обаче влиза от Търговище, където е водач на листата.
 
Вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов е избрал да влезе от Велико Търново и така освобождава мандат в Благоевград за Димитър Гамишев от Гоце Делчев.
 
Томислав Дончев избра да влезе от родното Габрово, благодарение на което депутат ще е Мария Илиева от столичния 23-и МИР. Тя бе кандидат-кмет на ГЕРБ при частичните избори в район “Младост”, на които стигна до балотаж, но го загуби от Десислава Иванчева.
 
Владислав Горанов ще влезе от столичния 24-и МИР и отвори път на втория в Силистра - бившия депутат Алтимир Адамов.
 
При Патриотите само лидерът на НФСБ Валери Симеонов бе в две листи. Той предпочете да влезе в парламента от 23-и МИР в София, като така остави извън Народното събрание втората в листата Миглена Александрова от “Атака”. С решението си Симеонов гарантира депутатски мандати на своите съпартийци от Бургас Християн Митев и Йордан Апостолов.
 
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ знаково влиза от Кърджали и освобождава мястото си в Търговище. Вторият в Кърджали - кметът Хасан Азис, вече се отказа от парламента.
 
Делян Пеевски отново ще е депутат от Пазарджик и така в парламента влиза Елхан Кълков от Благоевград.
 
Камен Костадинов влиза от Бургас и така отстъпва мястото си на бившия шеф на отбраната ген. Симеон Симеонов във Велико Търново. От тази листа на ДПС се отказа пък Ивелин Розинов.
 
Венка Кутева от листата на БСП във Велико Търново, която скочи напред с преференции, също се отказа и така освободи депутатското си място за четвъртия - местния лидер Валентин Ламбев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
3
 
! Отговори
Атлас преди 7 години
За това ли гласувахте бе народе мой!!!!!! Пак за същите бокл.ци
112
1
 
7
 
! Отговори
Рехап преди 7 години
Старите тикви си остават промяна йок.Моите предложения са министър на образованието Мустафа Карадайъ, на отбраната Цецка Цачева, на финансите Делян Пеевски и негов зам. министър-майка му, а с Баце ще си поделят държавата,нашите данъци и еврофондовете.Ей голямо точене ще падне.Честито на новите министри.
111
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Старите ментарджии и крадци отново се намърдаха на държавната ясла. Чака ни щастливо бъдеще! Но от кога?
110
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малиииии, Бъчи ще гледаме отново, тази която попиля МеВеРето! Явно Бочко Тиквочко не може без тази спихната лелка. Що не вземе да я сложи отново на някое министерство, да кажем на спорта? Тя от полиция нищо не разбираше, от спорт също но да се пробва тетката, от опит глава не боли. Като ги гледах тетките от старото правителство,Бъчи, Цуцка, звмеделската, на енергетиката, Свинетка и за финал сополивата даскаличка-кметичка, резултата беше предвидим, разруха, бедност, жестоки кражби и предателства.
109
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ЦЕНИТЕ ТРЪГВАТ НАГОРЕ. СЛЕД ДВА-ТРИ МЕСЕЦА И СВИНЕТКА ЩЕ ПОИСКА НОВА ВИНЕТКА.
108
5
 
21
 
! Отговори
7878 преди 7 години
Искахте промяна Гласувахте за промяна Иииии избрахте пак същите Л.й.А ! БРАВО Неочаквайте ново , всичко по старому.
107
3
 
18
 
! Отговори
Бляк преди 7 години
Браво бе! Големоглавецът ББ бута в парламента леля ви Бъчва, която заяви, че позиращите за "сирийски бежанци" изнасилвачи и касапи на исляма всъщност били точно като българите, заминали да работят на Запад!
106
1
 
15
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
До Бай *** от Шанхой"Станишко" както го баричаш е хомосексуалист от бандата на еврейна Соломон Паси, без нито един единствен ден трудов стаж за целия си живот, син на изритан за злоупотреби член ЦК на БКПБългария моето момче не се управлява от политически партии а оъ "клубове" като този на евреина-глобалист Соломон Пасиза това която и партия да е на власт политиката и положението на България не се променя изобщо
105
8
 
10
 
! Отговори
Бай Хой от Шанхой преди 7 години
Станишоглу и компания нанесоха такива щети на левицата, че некадърниците от герп каквото и да правят са предпочитани от народа пред леваците. За награда Станишко получи работа в европа за 20бона на месец .
104
3
 
15
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
юдо-масонската, глобалистка мафиа - в лицето на евреина Соломон Паси и неговия "клуб" наредиха на марионетките си и от БСП и от ГЕРБ да сформират правителство на послушковцитеевреиката Кристалина - стар кадър и верен слуга на Световната Банка ще ръководи послушковците по пътя на тоталното унищожение на България
103
3
 
19
 
! Отговори
ГРОБ ДАЛАВЕРИИИИИИИИ преди 7 години
НЯМАТ НАЯДАНЕ ТИА НАГЛЕДСИ......И НА ОНЯ СВЯТ ЩЕ ИСКАТ ДА СА ДЕПУТАТИ.......ЕЙ ГАДОВЕ НАРОДА ЗНАЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НЕГО А САМО ЗА КОКАЛА......ГЛАСУВАХА ВИ ДАЛАВЕРАДЖИИ НАГАЖДАЧИ ..ТИЯ С ОБЛАГИ ОТ ВАС И ТИЯ ДЕТО ГИ ПРОКУДИХТЕ В ЧУЖБИНА.........
102
1
 
22
 
! Отговори
До 107 преди 7 години
Стига толкова увеличения ! Сега ще НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ ! За баланс !!!!
101
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
искам да чуя Какво ще направите за хората ? за Българските деца ? за болните хора ? за бедните пенсионери ? за обезверените и безработни млади хора ?
100
0
 
11
 
! Отговори
ANONIMEN преди 7 години
AMI CICKA, KADE IA ZABRAVI BE ***?
99
0
 
12
 
! Отговори
ANONIMEN преди 7 години
AMI CICKA, KADE IA ZABRAVI BE ***?
98
2
 
16
 
! Отговори
яреа 51 преди 7 години
Тиквоний депутат от ареа 51 - стреснатите извънземни го избрали щото можел да говори без сиво вещество :)
97
0
 
20
 
! Отговори
ууу преди 7 години
До АнонименЦензурата ще се увеличи.
96
26
 
8
 
! Отговори
Янонимен преди 7 години
Честита победа на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ. Желая ви щастлив, доходен и пълен управленски мандат. На всички останали - приемете мойте най-искрени съболезнования за участта, която ви е отредена, но все някой трябва да е прецакан.
95
0
 
19
 
! Отговори
luckyman преди 7 години
Айдееее, тая сега ще отваря границата за нашествието и ще строи джамии и лагери за талибани дето свърне
94
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутрата беше победител в Пловдив благодарение на 80 000 гласоподаватели с"активна"гражданска позиция,населяващи квартал Столипиново.Същата съкрушителна победа ГЕРБ регистрираха и Меката на българщината(ама по времето на великите войводи от турското робство)Сливен.