Сметки: ГЕРБ дава на Патриотите 4 министерства?

Преговорният екип е мъжки - Цветанов, Горанов и Добрев
329
Сметки: ГЕРБ дава на Патриотите 4 министерства?
Този път Борисов ще заложи на мъжки преговорен екип. Снимка: Булфото, архив

След като политическите совалки за последния кабинет на ГЕРБ бяха водени женско трио, този път партията залага на силния пол.

Цветан Цветанов, Владислав Горанов и Делян Добрев са остриетата на преговорния екип, който ще има тежката задача да чертае бъдещото правителство. Те са били определени на заседание в централата при Бойко Борисов, съобщава "Стандарт".

Още по темата

Четири министерства ще получат най-вероятно Обединените патриоти. Три от тях засега са сигурни – отбрана, енергетика и култура. Четвъртото ще бъде договорено и решено в хода на разговорите.

Патриотите поискали транспорт или екология, но ГЕРБ не били склонни да дадат тези ключови ресори.

Към този момент на Красимир Каракачанов не е предложено да бъде силов вицепремиер. По-скоро той ще бъде поканен за шеф на парламента.

Министерски кресла ще се предлагат само на патриотите. На партията на Веселин Марешки - "Воля", ще бъдат предложени зам.-министерски постове, както и да оглавят комисии в Народното събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сидеров го сложете министър на отбраната, че нали много се изхвърля с тия бежанци- да видим как ще ги спира на границата.
5
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
do 1 Уахахах..не са ли прости герберастите? Значи енергетиката я дават на патриотите, обаче екологията не я дават щото била по-ключов ресор от нея? Уаххахаха.....
4
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"отбрана, енергетика и култура" 1 Април не беше ли вчера?
3
1
 
45
 
! Отговори
Свидетел преди 7 години
А бе снощи гледах Каракачанов мъкне по "Шишман" едно кресло. Ама тежко кресло, голямо, едвам-едвам го мъкне! Чудих се какво ли е това кресло и сега разбирам - министерско кресло!
2
0
 
36
 
! Отговори
Наивен преди 7 години
Е това е нещо съвсем ново, непознато до сега-тройна коалиция, на принципна основа.Май сме го виждали вече и тотално беше оплюто от сегашните власт имащи.
1
1
 
29
 
! Отговори
Без име преди 7 години
Не са прости.