Скромно меню за власта на борда на Авиоотряд 28

Сандвичи, банички, но пък сиренето ще е по БДС, колбасите - "Стара планина"
Обновена: 3 апр 2017 22:23 | 3 апр 2017 22:23, Камелия Цветанова
36
Скромно меню за власта на борда на Авиоотряд 28
Снимка: Булфото, архив

Авиоотряд 28 пусна обява за кетъринг на борда на самолетите, ползвани от властта, от която става ясно, че менюто ще е скромно.

Цената, която ще прати за управленците е 36 000 лв. Фирмата победител ще е тази, която е дала икономически най-изгодното предложение.

Още по темата


Макар и скромно, властта ще хапва отбрани продукти. Колбасите трябва да са направени по "Стара планина", сиренето по БДС, а маслото да е с минимум 82% масленост.

Изпълнителят е задължен да осигурява денонощна доставка на храна в зависимост от часа и деня на полета.

Заради това има включени и сандвичи с филе, кашкавал и зелена салата, кроасани без пълнеж или пък с шоколад, плодово сладки или крем, банички.

Освен безалкохолни и вода на борда ще бъдат сервирани безалкохолни напитки, български чай, бира и вина.

Ябълки, банани и мандарини, нарязан портокал и лимон и сезонни плодове също ще има за управенците, като порцията за един човек е 200 грама. 

За десерт ще имат торта "Гараш", "Сахер", чийзкейк.

В менюто са включени английска и континентална закуска, зеленчуци на скара, броколи със синьо сирене, задушен бял ориз, тиквички с ориз и зеленчукова лазаня.

Салатите пък са зелена с краставици и репички, шопска и гръцка салата и редена с домати, краставици и плочка сирене. Включени са плата с банички, сирена и колбаси за двама или деветима пътници.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъжат като ..... има си кетъринг който им готви само отбрани ястия. Летят много и ядът много. Това сиренце е само за пред хората, иначе маат сьомга на корем.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А не може ли да хапват по 1 филия намазана с мас?!Нали с това са се хранили на село.
24
0
 
3
 
! Отговори
симо преди 7 години
преходът към нормална или по лоша храна за всеки един да е според заслугите към България ... и като за начало тоалетна хартия с пясък от двете страни да дращи :-)
23
0
 
3
 
! Отговори
Колеги съфорумци! преди 7 години
Журналисти в подобни медии не работят отдавна. Няма и как! Журналистите са мислещи и анализиращи хора, а целта на тези медии есъвсем друга. Тези медии са сбирка от списуватели, за които не е важно дали пишат граматически правилно, а дали повтарят правилно това, което тези които са ги наели им спуснат като опорна точка. Разликата между журналист и работещите тук "писачи на статии" е като между хирург, който извършва сложна операция и санитар, койтодокарва пациента до операционната маса.
22
1
 
1
 
! Отговори
симо преди 7 години
филии хляб с олио, сол и малко казах малко червен пипер еи черен със разредено кисело мляко за пиене, ааа грешка соево ама да е ГМ специално за тях ... бира може ама вкисната както и вино на оцет станало месо само ако е три дена престояло на 30 градуса леко ферментирало, масло да но гранясало хляба да е мъхлясъл, цитруси само размекнати и вкиснати и да са посинели, позволяват се банички но без сирене и да са мухлясали и изсушени на подметки, вода може но от чешмата нефилтрирана и не минерална
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Филия с мас и откраднати джанки не са ли достатъчни?
20
0
 
10
 
! Отговори
Неграмотни сте преди 7 години
ВластТа
19
0
 
9
 
! Отговори
ФХ преди 7 години
ВластТа се пише с две Т! Журналисти.
18
1
 
6
 
! Отговори
Мистър 100% преди 7 години
Предният оправи заплатите и бенефитите на пожарникари и милиционери,тоз ще оправи пилоти и военни, а народа ???? Кой ще го ,,Оправи'' ? Ха,Ха,Ха ......как кой,ами КОЙТО ДОЙ !Той народа е като стадото, той е само за стригане/шешане/. Искали Стара Планина. А не искате ли ,,Млада Твърдина'' ?
17
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кибабчетата и кифтета, къде са? А пружолките? БиБитко като летеше похапваше по половин теленце. Неговата шия не е от солената туршия.
16
3
 
7
 
! Отговори
Марко Корлеоне преди 7 години
Тиа шъ осерът тоалета в авиона бе , предупреждавайте га прелитат над милата Родина , а си носим чадърето
15
0
 
10
 
! Отговори
$$ преди 7 години
Похарчиха се милиони за купуване на гласове за изборите,но не пишете нищо. Сега за някакво сирене и салам -голяма сензация! Уникално и похвално!!!
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Освен безалкохолни и вода на борда ще бъдат сервирани безалкохолни напитки???... и т.н чай, бира, вино.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оправете си заглавието.Тази неграмотност вече е дразнеща.
12
0
 
13
 
! Отговори
Име преди 7 години
До ДОБРЕКраве масло 100% няма , най -високото съдържание е 82 %!Ако го бъркаш със свинска мас - може:)))
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен2 преди 7 години
Госпожо Камелия Стоянова, научете се преди всичко как се членува.
10
0
 
21
 
! Отговори
ODESSA преди 7 години
*** сигурно се налива там със айрян, за благото на народа.
9
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вашта *** дева а ние мааме от 2 лв сирене с палмово масло и салами от кожи жили клюнове кокоши крака и перушина. Това което съм го изброил го има в всички салами кренвиши и тем подобни бок.луци. Работил съм една година в такъв комбинат и от тогава не поглеждам нищо от горе изброените продукти. Има машини които правят на каша всичко което и пуснат доливат вода и химия и се получава страшна отрова. за да сдобие търговски вид и вкус се набутват Е-ТА които са още по голяма отрова и отива в магазина
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българина е скъп на триците и евтин на брашното. Бисеров открадна стотиците милиони и пак чист като бисерна сълза и няма проблем, ама нали все некви кифтета трябва да ни навират в очите. Дебiлни медии.
7
0
 
23
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
блабла да се кефят простосмъртните, ако бяха написали и сухар за сладка попара със сиренце, направо щяха да получат душевен орга зъм мужиците....